![]() |
Yaralı kalbimde kör bir kurşunsun.
Unutmam diyordun, Çoktan unuttun. Ben senin gözünde şimdi el olmuşum Canın sağolsun! |
Belki de tekrar yitirilmekten
Ölesiye sevdiği halde Onun yanında olamamaktan korkuyor Ya da şu utangaçlığını yenemeyip Aşkını ona anlatamamaktan korkuyor Belki de önündeki engelleri aşamayıp Elini asla tutamamaktan korkuyor Ya da gözlerine bakamayıp Şu dünyadan çekip gitmekten korkuyor bu kız. |
Bu benim ilk aldanışım değil
Bu benim son yıkılışım değil! Bırak bu sahte gözyaşlarını Bırak bu masum bakışlarını Üzülme benim için üzülme Üzülme bu son için Üzülme Ben,ben yeterim kendime... |
belki birgün ayrılacagız
o gözlerindeki ışığı gözlerimde ğöremeyeceğim yollarımız ayrılacak birgün ayrılık gelmeden önce son kez seni sevdiğimi söyleyeyim dedim |
Ben qiderken dönüp arkana bile bakmadın,qözlerim her yerde seni aradı
belki qelirsin,belki qitme dersin diye sen qelmedin hayal oldun sadece qözlerim yaşlı qittim dönemem diyordum yine dayanamadım sensizliqe hep acı çektim qözlerim hep seni aradı qöz yaşlarım yaqmur qibi akmaya alıştı her damlasında acı wardı ,her damlasında sen wardın ,sen wardın...Hiç mi için sızlamadı? hiç mi yüreqin yanmadı? hiç mi qitmedi elin telefona? hiç mi aramadı qözlerin beni ?hiç mi bakmadın camımın önüne hiç mi qeçm |
sevdamın gunesı gozumun nuru,herseyım bırtanam,askerde
sımdı.......gozumun bebegı canım ıcı,herseyın canımın ıcı nobette sımdı...aglama ne olur doner dıyorlar...oda senın ıcın aglar dıtorlar,ecel vursa bıle sehıt dıyorlar...herseyım canımın ıcı askerde sımdı o benım sevdalım nobette sımdı....bu sevda yuzunden yandım kul gıbı,anam babam bıle oldu el gıbı.gozlerımden yaslar akar sel gıbı o benım sevdalım askerde sımdı....HER GUNUM CENAZE HER GUNUM SEHIT BUNLARIN SEBEBI ISE BIN SEREFSIZ...UYAN TURK EVLADI UYUMA UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN UYANNNNNNNNNNNNNNNN.....SEHITLER OLMAZ OLMEZ VATAN BOLUNMEZ ELBET BIRGUN PKK BITECEK..... |
Gökyüzünden yagan yagmur gibi
gökyüzüne baktıgımda seni görüyorum çünkü seni seviyorum aşıgız biz yalan yanşış |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya �Konuş konuş konuş� derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabil |
O(aYşEgÜL) gelmeden kaldırmayın cenazemi.Bırakın soğusun cesedim.Ben
onu canımdan çok sevdim..Belki oda sevdi.Kimbilir...Bırakın örtmeyin üstümü.Son bir defa görsün yüzümü.Soğuk ellerimi avuçlarına alsın.Yoo Hayır!!!...Vazgeçtim.Sevdiğim duymasın öldüğümü..Onun gözyaşları beni bir daha öldürür.Çünkü onu canımdan çok seviyorum.Kaldırın cenazemi...Sıcak bedenimi.Bırakın soğuk toprağın eline.İşte gidiyorum ve son sözümü söylüyorum!"HATIRALAR SİLİNMİYOR"..ELVEDA!!!! |
İşte gidiyorum;
Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM! Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir adımda Ayak izim kalmadan GİDİYORUM! Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden GİDİYORUM! ... diyorsunuz da... Nereye, neden gidiyorsunuz; kim izin verecek buna? Yüreklerden de gidemezsini |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.