![]() |
AŞK YAŞAYANLAR İÇİNDİR
Ağladığını istemem ben ölürsem. Beni en sevdiğin halimle hatırla. Uzak bir yerde çalıştığımı düşün. Hayatta olduğuma inan Bir gün gelir kendiliğinden Geçer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün yeni havalarla gelir Gece, yağan yağmurla uyursun Sabah, birde bakarsın odan güneşli. Her gelen vapur, tren Yeni insanlarla gelir... Ben esmerdim güzelim Bu sefer bir sarışını seversin Aşk yaşayanlar içindir... |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum, sen yoksun! Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
LEYLÂKLARINI ANLATIYORUM
Leylâk getiriyorsun bana güneşli bir gün Onu saçlarından topladığın belli Bir leylâk bahçesisin karşımda Böyle kucağında kalsa daha iyi Bir vazoya bırakıp gidiyorsun Sen gidiyorsun leylâklar kalıyor mu sanki Önce renkleri gidiyor arkandan Nesi varsa gidiyor soyunarak Her vazoya baktıkça karşımdasın ne tuhaf Her kokladıkça dönüp dönüp geliyorsun Düşünceler gibi filizleniyorsun gün geçtikçe Yaprak yaprak geliyorsun Leylâk ley |
EĞER
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer. Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkma |
SEN
Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUM |
BİR AŞK MASALI
Bir kuş uçmuş bu daldan Çiçekte sesi kalmış Üç yıl geçmiş aradan Çiçek birden sararmış Bir kız almış çiçeği Koklayıp yaralanmış Kız koşup dala gelmiş Dal onu ağırlamış Beklerken kuşu dalı Yüreği rüzgârlanmış Uçup dönmüş o dala Çiçekler şarkılanmış O günden beri dallar Rüzgârla arkadaşmış. |
BİTMESİN BU MASAL...
Bir geceyarısı sessizliğinde, Martı kanatlarına adımızı yazdım, Mavilerin sensizliğinde. Sonra uçuşlarını seyrettim uzun uzun, İçimde derin bir hüzün... Kumsaldayım yine sevgilerin kimsesizliğinde, Şimdi kimbilir kiminlesin, nerede? Eğer düşmeseydim ayrılıklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her yerde... Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal... Erden ERKİN |
ESKİ ZAMAN AŞIĞI
Ben, eski zaman aşığıyım. Sevda çeker, düşünürüm, ağlarım Bazen; tilki kadar kurnaz , bazen akılsız Bazen; çocuk gibiyim, bacak kadarım Herkes aşık olur, sevdalanır... Bir yolu var gönül çekmenin de. Benim ki; sevda değil ateşten gömlek. Bir kar düşmüş, ışıl ışıl yanar içimde Ama ben eski zaman aşığıyım. Sevmek kadar katlanmak da gelir elimden. Gece hayalimde gündüz fikrimde Ela gözlü o yar çıkmaz gönülden. |
KEŞKE TANIMASAYDIM SENİ
Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de ellerim sımsıcak olurdu mutlaka *******i asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar Rüyalarım hatta tatlı hayallerim olurdu Duygusuzca düşünmezdim yokluğunda günlerimi, saatleri hep Hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda Hırsım takip etmezdi beni, kötü kader Kan çanağına dönmezdi gözlerimin ta içi. Kay |
İYİ ******* GÜLÜM !
Haziran bulutları olsun yatağın, Aşka düşsün yolun düşünde. Bir dere kenarında, söğüt gölgesine sığınsın başın Ayakların suda -Aslında su senin ayaklarında gülüm- Elinde Bursa işi bir çakı sabaha kadar umutlarını yont! Bir de beni düşün düşünde. Yokluğunda nasıl da haziran bulutuyum, Söğüt dalıyım, Akan, akmayan suyum, Ama illâ ki; yonttuğun umudum... İyi ******* gülüm, İyi bir gün olsun yarın... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.