![]() |
Mutlulukların en doyulmazı seninle başladı.Sevgilerin en tükenmezi
seninle doldu içime.Seninle vardı özlemler,kavuşmalar.Seninle yaşadım aşkların eksilmezini,anıların en unutulmazını. Sonra; acılar,çaresizlikler,en kahırlı ayrılıklar,umutsuzluk geldi seninle.Senden uzak kopkoyu,zifir *******,bitmek bilmez upuzun günler geldi ve sensizlik geldi ki anlatılmaz... Düşünüyorum da,seni tanımasaydım,sensiz kalmayacaktım.Bilmeyecektim yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğunuBeni sen bütünlemiş |
Git, arkana bile dönüp bakmadan
Merak etme ağlarsam namerdim Silahımı dayayacağım şakağıma Kan görmeden git, aldığın kırmızı gül hâlâ vazoda (SUSKUNMELEK) |
Bİrkez Daha Yikildi İÇİm,
Bİrkez Daha Yandi YÜreĞİm, Bu Kez HerŞey Daha Aci, AŞk DeĞİl Yakan,kÖr Sanci. Vİcdansiz Yakti İÇİmİ Aldi Gİttİ HerŞeyİmİ Bana Bİr Kirinti Birakmadi DoĞrultacak YÜreĞİmİ. DÖrt Duvar Dar Gelİr Oldu, YÜzÜm Yere DÜŞtÜ,İÇİm Dar Gelİr Oldu, Rabbİm Yardim Et Bu Kuluna, ÇektİĞİm Yeter Oldu. Bana Birakti GÖzyaŞi, Akan Her Damla Haram Kalsin Ona, Benkİ Nasil Çektİm Sanci, YÜzÜ GÜlmesİn Bu Hayatta. Her Yerde Ahim PeŞİnde Olsun, DÜŞÜrdÜĞÜn YÜzÜm GÖzÜnde Kal |
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN:
Ben azrailden , cehennemeden korkmuyorum. Cennette sizin olsun ben istemiyorum. Tek korkum var bu dünyada Korkuların en büyüğü,en şiddetlisi En dehşetlisi,en utanç verici olanı Ben Şerefsizliğimden Onursuzluğumdan Riyakarlığımdam korkuyorum. Korkum ateşten değil utancımdandır. Değil yüce Allahın karşısına, Değil Alemlere rahmet gönderilen nura, Sahabilerinin yüzüne bakacak yüzüm yok Ki, nasıl çıkarım senin huzuruna ! Taş olsam toprak olsam, T |
üşüyorum seni düşündükçe
kanım çekiliyor bedenimden başım dönüyor ve soguk bir mezara düşüyorum yıllarca içimde büyüttüğüm sen olamazsın olmamalısın olmasaydın yırtık bir sevdanın ardında kalmasaydın üşüyorum seni düşündükçe kalbim üşüyor ve sana olan sevdam en yuksek daglardan düşüyor ihanetin çığ oldu bedenime düşüyor üşüyorum.. |
Denize dökülen bir ırmak gibi
Öyle ak içime öylesine dol Yarına açılan bir yaprak gibi Unuttur mazimi geleceğim ol Hasretin yerini müjdeler alsı Bırakta mutluluk kapımı çalsın Bütün acılarım dünlerde kalsın Unuttur mazimi geleceğim ol Yorgunum yıllardır hep beklemekten Yorgunum gönlüme sabır ekmekten Kurtar artık beni hasret çekmekten Unuttur mazimi geleceğim ol Bir ömür boyunca seveceğim ol |
yalnızlık ve sessizlik...
hiçbiri isimlerinin kattığı anlamları taşımaz aslında, sessizlikte ufak bi çıtırtı yalnız kaldığında ise küçük bi muhabbet söndürür muhteşem anlamlarını... anlamları anlamlı kılan küçük bi GÖZYAŞIDIR... ne derdini anlatabilir yalnızlığa, ne de öfkesini bağırabilir yalnızlığa... olduğu gibi akar gider, bağıramadan... öfkesini anlatamadan... kimse neden sessiz kaldığını neden YALNIZ olduğu sormaz... akar gider usulca... |
Anlamak istemedin gözlerimin dilinden
Ben bende diğilim senin sevginden Belkide sevdin, gizledin belkide hiç sevmedin Söyle ne istedin benim kalbimden |
seni özledim ölüme çeyrek kala...
yanımda olsa dedim...yanı başımda... sonra titredim aniden bu soğuk çatı katında... gelmeyecek dedim, sevmeyecek bir daha... ne garip bir odadayım...tıpkı hayat gibi... kırık bir soba var.. kalpler gibi... küflü duvarlar... yorgun gözlerim gibi... duvarda hala çalışmak için çabalayan eski bir saat...umutlar gibi... küçük bir mum var karanlıkta kaybolan...benim gibi... ve kapının gıcırtısı bozuyor ölümün sessizliğini... |
seni seviyorum duyuyormusun aşk nedir biliyomusun gülüm ben seni
ölümüne seviyorum duyuyor musun ama hiç görmedim ben biliyorum ki sende beni seviyosun ama ne den hiç hisset tirmiyosun sen beni bel kide sevmiyosun be gülüm hep öyle kalacak anla artık ölüyorum be ben ölüdügüm de sen gürecek misin gülüm ben sana yie söylüyorum seni çoooook ama çoook seviyorum hadi be gülüm hakkını helal et seni seviyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.