![]() |
seni yazdım sahildeki kumlara ismini fısıldadım içimdeki duygulara
sordum dalgalara gelsindedim yeter dedim ve sen bitenem yanlızca dinlediğim sarkılarda duyduğum dalgalarda sigaramın dumanında hir hayal olup bir özlem olup kaldın seni sordum sevdalara gökteki yılızlara içimdeki korkulara gönlümdeki arzulara günler geçti sen gelmedin sevgilim.. |
Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi?
Yoklugunda ne atesleri hasretimle yaktim da, Bir seni yakamadim beni yaktigin gibi. cölde su, mahpusta gün, oructa ekmek gibi bekledim seni. Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun, Bitmez tükenmez engeller koydun. simdi nerdesin diye sakin sorma. Sen cagirdin da ben gelmedim mi? Sen varken darilmazdim ciceksiz baharlara, Yagmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara. Sen varken; Bakip iclenmezdim tren istasyonlarina, Otobüs duraklarina... |
BENİMKİDE BÖYLE AŞK İŞTE
Yanında gölge olmuştum,sen hiç farkıma varmamıştın. Her sabah yolunu gözler,dersten çıkışını beklerdim. Herkes mutluluğun tadını çıkarırken ben ayrılıkları ezberledim. Oysa ben gözlerine bakıp yüreğine dalmak için neler vermezdim...Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. Çatlamış dudakların suya muhtaç olduğu gibi ben de sana muhtacım. Her gece hayaller kurardım. Kurduğum hayallerde bile benim olmazdın. Sabaha kadar uyutmazdın beni. Gece gündüze kavuşurken ben hala sana |
Seni tanıdıktan sonra hep kızmışımdır zamana,ne çabuk geçiyor
diye...Oysa şimdi ben seni sensizlikle yaşamaya mahkumum. Ne de zor seni sadece rüyalarımda yaşatmak...Benim olmayacağını biliyorum. Anlatsam sevgimi ,aşkımı karşılıksız kalacağından korkuyorum .Ağzından çıkacak bir ;Hayır;cevabı inan ruhumu bedenimden ayıracak. |
Ağlama! Gözlerine yaş değmesin. Gül! Dudaklarından tebessüm
eksilmesin. Sev! Kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin Aşk bir kum tanesi ise sana kumsalları vereyimAşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi;Bana unut dediler seni. Unuttum; ama seni değil, bana seni unut diyenleri.Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil. |
Hani bulutlarla bana haber yollayacaktın,
Sen her yağmur damlasına bir kelime yazacak; bende o damlaları avuçlarıma alıp, yazdığın mektubu okuyacaktım. Kokunu çiçeklere iliştirip yollayacaktın hani? Söz vermiştin... Bülbüller sözlerini getirecekti bana. Dalgalar, vurup vurup hasretini solumayacak mıydı? Yıldızlar, sana giden yolu gösterecek, mehtap, yolumuzu aydınlatacaktı. Aşkımıza ondan başka kimse şahit olmayacaktı Öyle sevecektik ki birbirimizi, sorgusuz sualsiz girecek |
Aşık olmalısın delice,özgürce,
Korkmadan söylemelisin sevdiğini, ve hiç kimse umrunda olmamalı..... mutluluk olmalı birde... senin gözlerinde başlamalı... onun yüreğinde bitmeli cümleler.. Öyle sevmelisinki kelimeler yetmemeli bazen... birde, kaçmamalı,korkmamalı... bırakıp,gitmemeli sevgiliyi... benim gibi olmalı, senin gibi olmalı.. AŞK SEN,SEN BEN OLMALI.... |
Hüznün yüreğimin en ince damarlarını
dahi fethettiği gün.. yani o gün;yabancı bir ülkede yapayanlız kaldım... şaşkın kalabaklıklarda tanıdık bir ben kaldım, bir de el değmemiş yanlızlığım.. dilimde,yüreğime prangalanmış korkularımın esrarengizliğiyle, birkaç kelime kaldı... sen gittin,kimseye söylemedim... göz yaşlarımın sessizliğindeki sensizliği bir ben duydum.. silahındaki kurşunların tamamını yüreğime boşalttın ve gittin.. ben de gidebilsem, delik deşik bu yürekle ; yaşamayı öğ |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Misralara Anlatamiyorum
Bİrtanem Senİ Şİİrlere DÖkemİyorum O EŞsİz GÜzellİĞİnİ Şarkilarda Anlatamiyorum Bedenİmİ Saran Sevgİnİ Ve De Senİ Anlatmak O Kadar Zorkİ Ne Sayfalar Dolusu Kelİmeler Ne De Bİtmek Bİlmeyen Hayaller Senİ Anlatmak O Kadar Zorkİ AŞkim..gÖzlerİmde AŞkinin Ferİ Dudaklarimda Sevdamizin Sesİ Kalbİmde İŞte Orada SÖnmek Bİlmeyen Volkanlarin Alevİ YaĞmurlarin TaŞkin Selİ GÖkyÜzÜnÜn Uzak Temelİ Senİ Anlatmak Varya GÜzelİm İŞte O Senİ SevdİĞİmİn Bİtİp TÜkenme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.