![]() |
Seni düşünüyorum yine sensiz bir akşamda...
Okuyorum elimde son mektubunu. Nasıl oldu bilmem ağlıyorum ben yine, Gözlerimden akan yaş sevincimdir inan... Üzme sen kahverengi gözlerini, Ağlamasın onlar.. Boş sensiz bir akşam, Bu akşam bir tanem............. |
Akşam açıklandı yeni fiyatlar,
Sabaha kalmadan yine zam geldi. Yarına kalırsa, elbet bayatlar, Bir günü dolmadan yine zam geldi. Zehir etti bize zamlar hayatı, Bıraktım tazeyi, aldım bayatı, Hor lokmanın aynı değil fiyatı, Ekmeği bölmeden yine zam geldi. Kimler girdi bilmem, benim kastıma, Telefonun kilit vurdum üstüne, İki satır yazı yazdım dostuma, Mektubu salmadan yine zam geldi. Uzun söze gerek var mı arife, Berberde asılı eski tarife, İki katı para verdim h |
Yalnızım bu gece.
Sokaklarda yapayalnız. Yollar, kaldırımlar, ışıklar. Bir de ben. Sessiz *******in. Garip çocuğu. Bu gece kalbim sızlar inceden. Kim demiş sırdaş olmaz geceden. *******. Tek ortağıdır dertlerimin. Tek ısıtanı bu soğuk ellerin. Alevlenir dertlerim. Vazgeçmez benden. Bu gece uzaklaşırım. Bu şehirden ve senden. Yalnızım bu gece. Sokaklarda yapayalnız. Giderim bu şehirden. Arkamda binbir hatıra, dert ve çile. Giderim bu gece seni sevdiğimi bil |
Seni öyle birden gördüysem,
Tüm kalbimle sevdiysem seni suçlumuyum? Dünyaya yeniden gelmiş gibi mutluysam, Söyle bana suçlumuyum? Hasretle yıllarca yolunu... Yitirmedim hiçbir zaman umudumu. Hep seni Hep seni sevdiysem Sorarım sana suçlumuyum? Kaderime küsüp yılmadım, Sendeydim her zaman... Sonunda buldumya seni Daha fazla çekmem özlemini.......... |
sensizlik ölümden bile zor gülüm bak hiç gülmüyor artık yüzüm şimdi
yaradandan tek dileğim senin mutlu olmanı isterim başka birisiyle ben çok uzakta sev sevil hayatını yaşa isterim doya doya ben tek seni sevdim hiç fark etmez güzelim ben yinede severim toprağın altına bile girse bedenim ben orda da seni beklerim gelmezsen gelme be güzelim ben yinede seni severim bedenim değil sana hayran ben sevdim mi ruhumla severim bu ruh seninle var oldu ne yaprsan yap nereye gidersen git ben yinede yinede se |
İÇmeden Resmİne Bakamiyorum
Kirilirsin Dİye Aklim Çikiyor İÇİnce KarŞina Çikamiyorum Darilirsin Dİye Aklim Çikiyor... Korkarim Derdİmİ Sana DÖkerken Utanir GÖzÜmden YaŞlar Akarken Uzunca Yazamam Belkİ Okurken Yorulursun Dİye Aklim Çikiyor.... Yakasiz GÖmleĞİ Gİysem EĞnİme Bİrİcİk Resmİnİ Koysam Koynuma Nezaman GeÇİrsem İpİ Boynuma Sarilirsin Dİye Aklim Çikiyor..... Her Beden Bİr Candan Sorumlu Sanma Hey ! Ruhu Kalbİmİ Saran Muamma...! Benİm Bİr KurŞunluk İŞİm Va |
GÖzlerim GÖrmÜyor, AÇik Olsada
Derman Olmuyorkİ YaŞlar Dolsada Gelİp GeÇen, Sİlle Tokat Vursada Bana Bundan Beter, Aci Veremez Sorsan Anlatmasi, O Kadar Zorkİ Çaresİ Olmali, Kalbİm Dİyorkİ Bu Dert Bİrİncİsİ, Daha Sonrakİ Bana Bundan Beter, Aci Veremez Gezİp DolaŞirim, Hep Ayni Yerde Her Yer Kapkaranlik, Sankİ Alemde İŞkence Yapsalar, TÜm Bedenİmde Bana Bundan Beter, Aci Veremez Çalsin Dertlİ Ud’um, SÖylesin Dilim İŞ’e Yaramiyor, Ama GÖzlerİm |
I don't know what to do,
I'm stuck between what's wrong and right. All i can do is cry at night. I try to talk but not words come out When i do speak, I just shout. I shout at the top of my lungs For anyone to hear i just want someone, Someone to care, I'm tired of being lonely I'm tired of keeping it all in I need someone to make me smile. Someone to make me grin. I'm a scared and hurt girl, Who has storied to tell. I would tell them But i don't want you to yell. I've made some |
The tears roll silently down my face
The smile you show seems out of place I only wish you knew What it is i'm going through No one else seems to understand On my own i cannot stand I need someone to hear me out To listen to what i think about You see my lips move, Hear my voice What i say is not my choice Everyone has planned my life As far as i'm concerned, Its hard you see, My feelings to state I only hope you can never relate...... |
YaŞamak Sadece Nefes Almak
Hayat BoŞ Benİm İÇİn Dostluk Yok,sevgİ Yok, AŞk Yok Bu DÜnya Bana GÖre DeĞİl Bu DÜnya Kahpeler İÇİn YaŞiyorum İŞte Nedenİnİ Bİlmeden Nedenİm Yok Amacim Yok SevdİĞİm Yok Sevenİm Yok YaŞiyorum İŞte YaŞamiŞ Olmak İÇİn Yalnizim Artik Yapyalniz SevdİĞİm Dostlarim TerketmİŞ Benİ Herkes Kendİne YaŞiyor Kendİ İÇİn Bellİ Kİmseye DİyeceĞİmde Yok Zaten Ben Huzur Bulmak İstİyorum Huzurlu Olmak Burda Zor Bİlİyorum Ben Huzur BulacaĞim Yerİ Bİlİyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.