![]() |
ugrunda göz yaşı döken kim söyle
acaba umrunda sevildin mi böyle ne yazık ki seviyorum dünde bugünde kaderim böyle derim boyun egerim felek kurbanını ben diye secmiş dermanı olmayan dertlere vermiş bir zalimi sev ama sevilme demiş kaderim böyle derim boyun egerim ben gülmeyi unuttum sen gül benim yerime ben alıştım sevip sevilmemeye mutsuzluğumu gördün ne istiyorsun daha ne kaderim böyle derim boyun egerim ugruna kim yazdı şiirler senin kıymeti bilinmez gerçek sevenin |
Ah bir güneş olsaydım
Tüm sıcaklığımı verirdim sana, Eritirdim saçlarındaki karları Gençlik hep senin olacaktı anlasana. Ah bir güneş olsaydım Kuruturdum göz yaşlarını, Gülmek senin için olacaktı Ne olur bir kez gülsene. Ah bir güneş olsaydım *******i de doğardım senin için, Aydınlıklar hep senin olacaktı Yanı başındayım beni görsene. Ah bir güneş olsaydım Sana verecektim tüm ışıklarımı, Gözlerin olacaktı ışıl ışıl Saçlarınsa sarı mı sarı... Aşkının beni yakan ateşi |
Bİlmem Hatirlar Misin?
Eskİden Corum'un Kuytu KÖŞelerİnde BuluŞurduk Senle. Bebeklİkten Berİ Yaniktik Bİrbİrİmİze Sen Bana Hep Bebegİm Derdİn Bende Annem Gİbİ KonuŞma Derdİm Sana. Hep Haykirirdin DgĞlara TaŞlara; Ben Bu Kiza AŞigim Hemde Çok AŞŞigim... Corum'un Tozlu,toprakli,taŞli Yollarina Yosun TutmuŞ Duvarlarina Yazardin Adimi Belkİ De O YÜzden Birakip Gİdebİldİn Benİ Oysa Ben Senİ O Yollara Yosun TutmuŞ Duvarlara Degİl Kalbİme YazmiŞtim... Ben Kalbİmİ SÖkÜp Atmadan Unuta |
Sol yanımda bir sancı,
Senden kalma bikaç umut parçası, Batar durur sessizce, Sol yanımda bir agrı, Kaldıramam bu yükü fazla, Atacagım sen hiç hak etmedigin kalbimden, Senin yaptıgın gibi, Unutamam ben, Ama hak etmedigin yerdesin, Buna izin vermeyecegim, Gözyaşlarımla kanasada hergün yaram, Her gün azaltacagım, Yaramı saracagım, Ve seni o layık olmadıgın kalbimden çıkaracagım, Sen bundan sonra, Belki bir şarkıda, Belki bir şiirde gelirsin aklıma, Bak unuturum de |
Bu gece kendime küstüm
hersey senin yüzünden gülüm beni iki paralikseye sattin kalbimi camura attin degermiydi güzelim bilirsin bende üzdümmü üzerim anlycagin sira bende: seni cok sevdim bilirsin seni adam edende bendim biliyorum sende cok dertlisin kaderine feryat edenlerdensin! ama ikimizden hayati seven sendin benide sevindirenlerdendin! simdide cektin gittin küstün diye dilimde tüy bitti söyleye söyleye deligim senligine! nekadar konuscam bos senin icin |
deliyimben aşığım ben senisevdim seveceğim
aşkımızıöveceğim.aşıkolursam bidaha olmaz aşık olamam biterim ölümünesade sana aşığım |
bir gün aşık oldum.ogün aşıklar tepesinde aşık oldum.sevdiğim kızın
ailesizengin ben fakir.aşka çok kızdılar. |
gözlerim soruyorsa yokluğunu sensiz akşamlara
seni görememek korkusuyla kapanmak istiyorsa sonsuzluğa, gözyaşları kelimeler olup dökülüyorsa bu satırlara o zamandır işte beni bıraktığın zaman. rüzgar getirirse saçlarının kokusunu burnuma güneş parlarsa seni hatırlatırcasına göz pınarlarıma veya aşk kapımı çalmazsa, bıraksa yalnızlığa o zamnandır işte beni bıraktığın zaman. ne zaman gülsem gözlerim doluyor bir suçlu gibi ölüyorum umut getiren o sıcak nefesini düşünemez olurum ayrılığı, seni |
Sendin beni aydınlatan,
Sendin bana doğru yol gösteren, Sendin beni buralara getiren, Bir gün geldin; Bir de ayrılık haberi getirdin bana. İşte o an işte an kırılmıştı kalbim; Geri dönüşü olmayan bi ayrılık yüzünden. PEKİ DEĞERMİYDİ BUNA??? |
Aşk bazen kaf dagının ardında
Bazen hemencecik yanı başında Her ikisindede acı var, hüzün var Ne kadar baglansanda aşık olsanda.... Bazen kaktüs olur dikenleri sarar kalbini Bazen gül olur kokusuyla sarhoş eder seni Sonu göz yaşı olur, hüsran olur aglarsın Sen seversin, o sever görünür seni... Hayat bu kime ne diyebilir, ne söyleyebilirsinki Sevgiyi her zaman hak edene veremessinki Aşkı hak edene ver, bilene ver derken Gönül bu nereye konacagını bilemessinki.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.