![]() |
şafak vakti yagan çıh tanesi kadar mahsum gün batımın da denizlerde
esen rüzgar kadar çılgın ve okyonusun derinliklerindeki inci tanesi kadar özelsin aşkım |
Severİm ÖlÜrÜm AŞk İÇİn Sen Bİkere Sevdİm Ve SeveceĞİmben Senİ
Unutamam UnuttuĞum An ÖldÜĞÜm GÜndÜr... |
Sen gittin.Bir zifiri karanlık bir zindan yalnızlığı ağır bir boşluk
bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha.Haklısın gidişinde,bu aşkı bittirmekle haklısın.Tek söz söyleyemedim,yüzüne bakamadım.Karşında ağladım,eridim,tükendim.bittim.Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.Sesi soluğu nasıl duyulur. Elveda aşkım…Elveda sevgilim.Sen kendini hiç böyle gereksiz böyle böyle yapayalnız hissettin mi?Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk. Aynalara bakıyorum.Aynada gördüğüm ben değilim gözleri |
Hadi gel! yoksa kaybolacağım karanlıklarda.Belki hüzünlü bir sonbahar
akşamı, Belki sisli bir kış gecesi cesedimi bulacaklar çamurlar arasında. Gelip sana haber verecekler şaşıracaksın...Bir elinde resmin,bir elinde silah vardı diyecekler inanmayacaksın... Kalkıp bana geleceksin sonra cesedimi görünce taş kesileceksin. Senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın. Tutup ellerimden affet diyeceksin affet beni!!! Seni çoktan affetiğimi bilmeyeceksin, Eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma |
Gülmekten korkuyorum,
Ağlatırlar diye. Sevmekten korkuyorum, Ayırırlar diye. Senden uzakta olmaktan korkuyorum, UNUTURUM DİYE!!!! |
İnan Bana Sensİz Bİr GÜnÜm Mutlu GeÇmİyor,
Bu Kalp Senİnle YaŞadi Senİnlede Ölmek İstİyor,, O BakiŞin O GÜlÜŞÜn Bİrde GÖzlerİme Bakip Senİ Delİler Gİbİ Sevİyorum DeyİŞİnn Aklimdan HİÇ Çikmiyor, Öl De Dİzlerİnİn ÖnÜnde Öleyİm, Gel De Bİr Sanİye Durmam Gelİrİm, İste Kapinda KÖle Olurum, Ayrilalim Deme İŞte O Zaman Kendİmİ Vururum, |
acımasız korkunç bir karaltı var üzerimde
gittiginden beri ne yüzüm gülüyor nede biri beni güldürebiliyor kısa demesen yaşadıklarımza aşk diycem bunun adına ama aşk kolay olanı sevmezki nekadar olsa yakın hissetmeyi,ucunda ölüm olsada sevdigine varmayı bütün karanlıkları aydınlatmyı ister,neden bilmiyorum seni yıllardır tanıyorum sanıyorum,içimdeki huzur kaybetme onu git kaçırma diyo fakat o beni istemiyo çarelerin bitip tükendiği anlar bu sevdiğinn seni istemediği sen nekadar istesende elind |
Bir gün bir el uyandırdı beni
Kimsin dedim Azrail'im dedi Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Sen zaten ona OLAN SEVGİNDEN ÖLMÜŞSÜN |
ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü...
kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü ışık ışık, dalga dalga bayrağım. senin destanını okudum, senin destanını yazacağım sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım, seni selamlamaan uçan kuşun yuvasını bazacağım dalgalandığın yerde ne korku ne keder... gölgende bana da bana da yer ver! sabah olmasın günler, doğmasın ne çıkar; yurda ay yıldızının ışığı yeter savaş bizi karlı fağlara götürdüğü gün kızıllığında ısındık; dağ |
seni okadar çok seviyorken neden
ben sana kıyamazken neden ben senin içinde olmadıgın bir hayal yokken neden ben senın içinde olmadıgın bir hayat istemezken neden benı boyle bırakıp gittin be gulum neden!!!!!!!!!!1 |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.