![]() |
BAzen duyulacak sözler yerine yok olmak,ölmek ister insan,
duymak en kötü ölümlerden daha ölümdür, bazen sevilmek deli gibi sevişmek,sevdiğinin kollarında ölmek ister insan,ona uzanamadığı heran ölüdür zaten, böyle boş anlamsız yarınlar yaşamaktansa,onunla sonsuzluga gitmek ister, çölde susuz kalıca suya kanmak ister yha insan işte sevdiğinin olmadıgı anlarda ona deli gibi kanar ve ona doyamadığı her an sessizce ölür:(:(((( |
Buz Kestİ YÜreĞİmİ. Aklim DurmuŞ,benzİm SolmuŞ. Sankİ BÜyÜk Bİr
Felaket OluyormuŞ Gİbİ,Çaresİzİm Çaresİz. SensİzlİĞİn KÖŞe BaŞindayim, DaĞlarin Tepelerİne SiĞiniyorum, Yanlizliktan ÜŞÜyorum, Yİne Senİ Ariyorum. Bİlİyormusun:mutluluĞum İflas EtmİŞ, Öylesİne EksİĞİm Sensİz. Herdamla GÖzyaŞimda Senİ Ariyorum, Sensİz Yapamiyorum. |
Dort duvar arasinda seni dusunuyorum,
Duvarlara bakip care ariyorum, Beni guldurdun Beni aglattin, Sevgine guvenemez oldum, Cunku beni olume goturdun, Tek kalbimin sahibi sendin O tek sahib oldugun seyi sen kirdin. Simdi hayattim darmadagin Ama boyle hayatti tercih ederim Senin gibi pislikten kurtuldum!!!! |
Why do you love me?
What have i ever done? What have i ever said to you? That told you i was the one? What is it about me? That makes you want me so much? Is it the words i speak? Or is it in my touch? Why do you love me? When i act the way i do? Why would you want to stick around... Is it because I LOVE YOU TOO??.... |
I'm sorry forever saying the words ,
"I LOVE YOU" I'm sorry that you said, "I LOVE YOU TOO" I'm sorry i told you we would be together, I'm sorry you said "ALWAYS AND FOREVER" I'm sorry i didn't know it would turn out this way, I'm sorry i let my sunshine turn grey, I'm sorry that i loved your touch, I'm sorry i didn't know i would miss you this much.... |
Burada bitiyor bir sevda, yenisi nerde
başlar; ya da başlar mı bilmem? Kendi derinliğiyle dolan bir kuyu mu yüreğim; kendi boşluğuyla yetinen? Burada bitiyor bir sevda, ele avuca sığmayan kederler, kimi gülüşler ve bir o kadar da unutulmaya yatkın anılar bırakarak geride; belki birkaç da şiir... Sürüp gidecek yaşamım, kimi yerlerde sanki yeniden okur gibi bir romanı ve gülümser gibi yine aynı şeylere sıkıntılı, dalgın; çoğunlukla acılı. Burada bitiyor bir sevda, kaldım işte |
Böyle sürüp gitmemeli bu sevda
Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken! Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken! Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize Daha dün aşkı arar |
Ne olur söyleyin sevenler bana
Ayrılmak kanun mu aşk kitabında Elele tutuşup gülmeden daha Terketmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerde Bir aşık inandı çok sevdi diye Terketmek kanun mu aşk kitabında |
Aşk donuklaşmış,
Pencereler yağmura hapsolmuş, Uzaklardaki sesin, ya da yanıbaşımdaki sesin Yağmuru bölüyor, Belki beni çağırıyor, belki katı ruhumu, Sarhoşluk bu olsa gerek, Ya da okyanusun dibi gibi birşey, Tek fark aşk donuklaşmış... |
sen hayatımda bir piyonsun
seni kaybedersem iki puanım gider ben senin hayatında şahım beni kaybedersen oyun biter bile bile bu oyunu bitirdin ve kaybettin ama geri dönüşü olmayan bir oyundu kusara bakma bitti sana hayatta başarılar CEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.