![]() |
Ellerim tutmuyor sana olan aşkım da
Seviyorum diyorum anlayan yok ki sazımdan Melhem sürmüyorsun nazından En sonda dağa düşerim baygın bakışlarından Rüyalarımda sen varsın çıkmıyorsun aklımdan |
Hasret baharındayım
sensizliğin içinde... Sensiz halim yaman Her taraf olmuş duman.. Sokaklarda gezerim bir ayyaş gibi Yari görmezsem ölürüm bir hiç gibi. Özlemini çekmek zor geliyor bana Ne olur dön artık bana. Bir hiç gibi bıraktın beni ortada İsyan etmemek elde değil sen yanımda olmayınca Yalnızlığım bile feryadımdır sana... |
Bİlİrmİsn DaĞ BaŞinda AÇan UÇurum ÇİÇeklerİnİ
Bİlİrler GÖrÜnmİyeceklerİn Sevİlmeyeceklerİnİ OkŞanmayacaklarini Koklanmayacaklarini Ama İnatla AÇrlar AŞkla Sevgİyle Özlemler... Hep Beklerler Gelmeyecek Sevgİlİnİn Onu Kucaklamasin İŞte Bende Senİ Öyle Beklerİm *~bİrtenem*~ |
sevgiyi tanimak degil ,
hasreti cekmek zor. gülmeyi unutmak degil, aglamaya calismak zor. yasamak yada ölmek degil, ÖZLEYİPTE GÖREMEMEK ZOR ... |
yaşamin en aci en uzun gecesi .bugece elini tutabilecegim ne bir dost
ne bir arkadasim var.yalnızca elimde kalem bu gece seni anlatip seni yazacagim.önce o güzel gözlerini hayalime getirip saatlerce bikmadan usanmadan bakacagim.sonrada o güzel yüzünü düşünecegim.ama sana dokunmayacagim.her sarkida her siirde seni bulacagim.sana söyleyemediklerimi gecenin karanliginda söyleyecegim... fakat bilmezsin güzel gözlüm;her gecenin bir sabahi,her zamanin bir saati,hatta kisin bile yazi vardir.sensiz o |
Ne kadar güzeldi sisli gözleri
içimi titreten garip sızıydı bence bulunamaz eşi benzeri Galiba bu güzel peri kızıydı Vazgeçerdi görse bülbül gülünden Bir kez tutamadım narin elinden kalbim ürperirdi tatlı dilinden Herhalde bu güzel sevda sazıydı Yalvardım yine de gelmedi ama Ne çok sevdiğimi bilmedi ama Yıllardır yüzüme gülmedi ama En sevdiğim yanı onun nazıydı |
Seni Ben Degil Baskasinin GÖrmesi Zor
Seni Ben Degil Baskasinin Bilmesi Zor Sen Ben Degil Baskasinin Duymasi Zor Seni Ben Degil Baskasinin Sevmesi Zor Seni Ben Degil Baskasinin Tasimasi Zor Seni Benden Baskasinin Sevmesi Zor Keso Dan Cem Kardesime Hediye Biir Siir Olsun |
Cekmedigim bir dert,ayrilik tam iki yil
Ezberletti bana sensiz yasamayi cem usta malesef sensizligi ögretti yazdigim tüm yazilar. KESO DAN CEME DOGUM GÜNÜ HEDIYESI |
ÖyLe çok sevmiştim ki seni herşeyin ötesinde
Düşünemezdim seni başka biriyLe Yanıp tutuşurken özLeminLe Bırakıp gittin beni hasretinLe Artık bitti biLiyorum İşte ondan ağLıyorum |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere göz yaşı dökmüyorsa, akıtırmıyım gözyaşlarımı senden başkasına. toprak verdikleriyle mutlu olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat umutsuzca sen olmadan akıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana, gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça; adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça, kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, aslı k |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.