![]() |
Yalan aramızdaki mesafelerin büyüklüğü, Ellerimin ellerinden uzaklığı
yalan, Kalbimin senin için çarpmadığı, Gözlerimin gözlerinde kaybolmadığı yalan, Şu koca aşk deryasında, Yüzmeyi bildiğim yalan, Sevdiğim bir tek sensin, Söyleyebildiğim yalan, Bütün şiirlerimin sana olmadığı, Sözlerimin sana koşmadığı yalan, Bir gün seni unutacağım, İnan bu en büyük YALAN... |
gözlerimi kapattığım her an yanımdasın
sanki içimde kanımdasın tüm kelimelrin içinde bir tek sen varsın yeniden o sözler dökülse ağzından yine haykırsan aşkımızı tüm dünyaya doyasıya sarılsam sana asla bırakmamacasına çeksem kokonu içime tutsam ellerini kelepçelesem yüreğime bırakıp uzaklara gitme diye inanmazsın sn bana güvenmezsin biliyorum şu bi parça yüreğime ah bi görebilsen içimdekileri kimler kanatmadı ki bu yüreğimi sevmek suçmuş yeni yeni senle öğreniyorum b |
bir kabus oldun *******imde
yağmur oldun maviliklerde ben sensiz oldum beyhude sarhoşluklarda sustum bazen damla damla döküldün gözlerimden hançer oldun saplandın yüreğime benle beraber kanar oldun sende yalnız bıraktın beni acımasızca yıktın gönül bahçemi kıpırdayamaz oldum yerimden haykıramaz oldum seni sevdiğimi yalanlar uydurdum saçmaca kendim bile inanmadım ki seni unuttuğuma bilmiyorum neden çektirdin bunları bana neden param parça ettin sevdamızı niye kendi ellerinle ko |
Hak Hukuk Rİayetİ Olmayan Haram Lokma Yİyİp Yİyİp Doymayan Sevgİ
Muhabbete Merak Duymayan Şerefİ Olmayan Şerefsİzler Utansin.parsellenmİŞ Şu DÜnyanin Nİmetİ Terk EdİlmİŞ Peygamber'İn SÜnnetİ DÜŞÜnmeyen Cehennem'İ Cennet'İ Şerefİ Olmayan Şerefsİzler Utansin.doĞrulari Okuyupta Kizanlar Haksiz Yere ÖlÜm Fermani Yazanlar Ana_baba GÖz YaŞi Sormazlar Şerefİ Olmayan Şerefsİzler Utansin.....! |
Sen Bugunum Yarinimdin.
Ben Bugunumu Yarinimi Gectİm. GÖrdÜm Sen Yoksun. Yarinimi Bekledİm Yoksun .......................................... Yarini Bekledİm Sen Yİne Yoksun Yarinim DÜnde Kaldi. Bugunu Bekledİm Bugunum HİÇ Gelmedİ. ...................................... Anladim Bugun Yok Artik. Yarinlari DÜŞÜndÜm Bİr Gece Ya Yarinlarda Terk Ederse Benİ Yada Yarinlarin GÜneŞİ HİÇ DoĞup Batmazsa Sensİz. ................................... Anladimkİ Ben Ya DÜnde Yada Yarind |
Her Seven Adi Olmayan Bİr Kahramandir
Sevenİn AŞki Sİlahdir Kİm ÖnÜne Çikarsa Çiksin Nasilsa Benİm Sİlahtan BÜyÜk AŞkim Mermİden BÜyÜk Sevgİm Var SÖyler Sevmek BÜyÜk Bİr Kahramanlik Herkes Kahraman Olamaz Ve Herkeste YÜreklİ, Öfkelİ.. SevdİĞİnİ Koruyan Olamazzz Ve Herkeste Benİm Gİbİ Sevemez.. |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, |
Geçmişi inkar edene ne sölenir? Kaç cümle yazılır tükenmiş olan
sevgilere, kirlenmiş aşklar için son söz ne olabilir ?Pardon affet sevgili !düşünmememişim nankörlüğün her mevsimde yaşandığını duyguların bu kadar küçüldüğünü, masumluğun saflığın ne kadar zavallı olduğunu!yALAN Yalan ..Koca yalanlar şimdi senden bana kalan tek anı. ---------------------------------------------------------------------- ---------- |
Geçmişi inkar edene ne sölenir? Kaç cümle yazılır tükenmiş olan
sevgilere, kirlenmiş aşklar için son söz ne olabilir ?Pardon affet sevgili !düşünmememişim nankörlüğün her mevsimde yaşandığını duyguların bu kadar küçüldüğünü, masumluğun saflığın ne kadar zavallı olduğunu!yALAN Yalan ..Koca yalanlar şimdi senden bana kalan tek anı. |
Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne
katıp seni mutlu edecektim. Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim. Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki? Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da... Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmiştin. Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.