![]() |
Ayrılıgı bi hos sandim kadere inandim anladim ki sen benim degil sen
benim tırnagim olamazsin be sen ancak benim kedim olabilirsin yada arabamin şoförü nedersiniz kızlar sizce bu sahtekar benim şoförüm olabilir mi. |
Ye Sev Yaterk Et Ama
HİÇbİrzaman İhanet Etme İnsan Kalbİ DoĞaldir Ama Sikintilari Bİtmez Sevgİ KarŞiliksiz Olur Ama AŞk Denen Bİr Mahkum Benİ Benden Aldi &bİdaha Bana Gerİ Benİ Vermedİ Bunun İÇİn Yasev Yaterk Et Anla Be Dİlan Yemİn Edyorum Kİ Senİ Sevİyorum Anla Neolur AŞkim Senİ SevdİĞİmden DeĞİl Sana Delİler Gİbİ AŞik OlduĞum Dan Neolur Anla Yeter Bana YÜz VermedİĞİn Yahu Yeter Be İn Safsiz Bİrkere Benİ Anlas |
Belki bir hayalin peşinden yıllarca koşabilmektir yada koşmayı
düşünebilmektir aşk. Üstelik yitip giden, hızla geçen zamanın sonunda o hayali hiç gerçekleştirememe olasılığına rağmen. Günleri, *******i bir odaya kapanarak geçirirken, bir telefon çığlığına, bir kapı ziline ömrün yarısını verebilmeyi düşünmektir. Yada duyulacak bir sesle sevgilinin yüzündeki bir gülüşle, gözlerindeki bir ışıltıyla, ömrün üzerini bir ömür daha ekleneceğini hissetmektir aşk. |
bir sevda daha sona erdi bugün
ama hüzünlü ama sevinçli gerçek hayatın son darbesi doğan güneşin arkasındaki karanlık kayan bir yıldız misali bir sevda da kayboldu yok olmaya mahkum olmuş attığın son kurşun beynime saplandı kalbin sızlar yüreğim kanar sen sevmenin acının ağlamanın ne olduğunu bilmezsin çünkü sen hiç sevmedin ki *******ini karanlığa feda etmedin ki rüyalarımı sen süylüyordun değmezmiş son hıçkırıklarım ve elimde son sigaram bardağımda son bir duble rakım seni s |
HOŞÇAKAL....
Ayrılığımız karanlığın hükmü bitip gün ağarırken olacak... Bu sabah günaydın .............. diye uyandırmayacağım... Yokluğumu kollarını açtığında anlayacaksın.... Hoşçakla günahsız *******imin kadını hoşçakal.... Sessiz olmalıydı ayrılığım... Yakamozun denizden ayrıldığı gibi sessiz.... Yakamoz ertesi gece kavuşacak sevdiği denizine.... Ama ben çok uzaklarda olacağım BİRTANEM... Birazdan vakit gelecek ayrılacağım yanından... Sonkez bakıyorum duvardaki resimler |
SENSİN WİŞNEM
sen benim damarlarımdaki kanım vücudumu saran ısıtan yakan her yerime işleyen sensin benim hergece gökyüzümü aydınlatan ayım yıldızlarım SENSİN WİŞNEM!!! beni aşka iten düşündüren beni deli yapan arzularımı cıldırtan SENSİN WİŞNEM!!! hayatı seninle yaşamayı sewmesini öğreten aniden birden dilde şarkı söleten SENSİN WİŞNEM!!! birden durup hayallere daldıran hergece allaha dua ettiren beni yaşamaya hırslandıran hayatı |
Artık alıştım yalnızlığa
Bir buz parçası gibi Saplanınca kalbimin ücra köşesine Anladım sensizliği Artık doğan güneşe bile minnetim yok Her sabah senin için doğan güneşe Yalnızlığıma perde çekerdi bir zamanlar Anladım güneşin çaresizliğini Kalbimin güneşiydin bir zamanlar Güneşe de bu yüzden minnetim vardı Ne sen kaldın artık ne de güneş Madem sevmedin beni Madem gideceksin Güneşi de alıp git Sen gittikten sonra o neye yarar ki Yalnızlığıma perde çekmedikten sonra Bari |
Sen varken,
Taşı, toprağı severdim Her şey senle güzeldi Hayat senle anlamlıydı Sen varken, Severdim yıldızları Bir yıldız kadar parlaktı kalbin Duyguların öyle saf öyle temiz Sen varken, Bir başka bakardım hayata Sımsıkı sarılırdım umutlara Hayallerim vardı öyle sıradan Sen varken, Bende vardım, umutlarım da Sen yoksun, hayatta yok Bende yokum Kurduğum hayallerde yok |
Sen hep anladığını sanıyordun
Sevgimi ve umutlarımı Saygı mı duyardın sevgime Yoksa kırmak mı istemezdin beni Diyelim sevmiyorsun (ki öyle zaten) Söyle bileyim! Ben de boşuna ümitlenmezdim Koşmazdım hayallerimin peşinden Hani derler ya Senin için çok şeyleri erteledim, Hem de aklına gelemeyecek şeyleri, Bazı şeyleri de irdeledim belki de Evet haksızım, hem de çok Baştan saklamalıydım duygularımı İçime atardım, unutur giderdim Söyledim içimden geçenleri her defasında |
yalnız adam.........
İşte başaldı karanlık gece.. Ay gökyüzüne çıktı bile.. şimdi yürüyorum ıssız bir sahil kenarında.... Aklımda hatıralar yanımda hayalin var... Karanlıklaraın içinde ayışında aradım seni... Dün gece adımadım adını sayıkladım.. Yanımda sen olmayınca hatırarla avudum... Gözlerimde hayalin kalbimde sevgin KARANLIK SOKAKLARDA SENİ ARADIM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.