![]() |
Sevinçle hüznü
Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz dikenleri Digerinde umut |
Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya
Özlüyorum elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime *******i düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriy |
Yağmurları bekleme yeter dön artık
Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen |
AŞKINLA ANCAK VARIM
Ortaya koyar seni, sendeki olan ene, Beni buradan kovar, bendeki olan ene, Okunur sana rahmet, bana söylenir lanet, Bir potada eritip, bizi yok eder ene. Ben gölgemle bütünüm, gölgemle varım elbet. Farklılık yok zatında, benden olmakta elbet. Aslına aşık olan, gölgeyi fark edemez, Senden başka görülmez, görülmez gölge elbet. Her şey sensin, sendendir, ene’yle olan bütün, Tüm eşyada sen varsın, Her şey seninle bütün, Eşyanın gölgesinde, gölgesiz bir ene&am |
diyebilsem
korkularımın bir sonu yok bildiğim tek şey senin yanımda olduğun hep ruhumda hep gözyaşımda varlığını hissetmesem gözümü kapattığımda elini hissetmesem inan yaşayamazdım arkamı dönüp gitsemde bu ruhumla savaşım senle değil; aşkla. evet aşkla savaşım her zaman beni yenen her zaman yok eden parçalayan, mahveden bir iz bile bırakmayan, benden bir iz. nasıl kıyarım sana o güzelim duygularına sevgine ,aşkına; inansam kendime bir inansam aşka gel diyebilsem san |
Düşlerimin Geceyi Öpme Zamanı
gökyüzünün kapıları açıldı düşlerimin geceyi öpme zamanı... beyaz sayfalarda kırılmış ayaklarıyla özgürlüğe koşan atlarım var... düşüncelerin bu engelsiz koşusunda toprağın çivili tabanı cana batar... yürek durmak istemezken gerçekler acının kucağında rüyaya dalar... kelimelerin şiire yaslanmış duvarında düşlerim dudaklarımda donar ve kapı sessizce kapanır............. |
Ben Nasil Sana Sevmeyİ ÖĞretemİyorsam
Sende Bana Unutmayi ÖĞretemezsİn... EĞer Senİ Sevmek Zorsa Bu Zoru AŞarim. EĞer Senİ Sevmek AĞlamaksa Doya Doya AĞlarim.. |
ah benim yarim gece gözlü kara kaşlı kara gözlü yarim sen tıpkı bir
gecenin o sert karanlığısın o sert bakışlarınla o sert gülümsemenle bakışlarınla korkutuyor gülümsemen ise insanın içini ısıtıyor insana o gülüşün bir dolu hayat veriyor sen hep gül olur mu benim canım yarim hep gülki insanlar hayatına yepyeni bir gün doğsun hep gülki insanlar hep mutlu ve sevinçli olsun bu hayatta herkez mutlu ve sevinçli olsun diyorsan sen hep gül olur mu benim canım yarim |
UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA VE ASLA UNUTMAZ GENCOOO ANLADINMI
UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ BENDE UNUTMAM !!!!! SS ceyda |
Vurur düşlerine ozanın
Güneş kızgınlığından birkaç ağustos Birkaç ağaç Yüksek ormanlar kuytusundan Kardeşliğin alıcı kuşu Kalkar konar Köylü Biçer ayrık otlarını ayırır başaklardan Kalkar konar Kardeşliğin alıcı kuşu İşçi Tutar ucundan en acar biçimlerin Sürer Bin başıboş atı bin cehennemi birden Kardeşliğin alıcı kuşu Kalkar konar Duran el Gitmeyen ayak Bir göz ki Arkasında bir ölü gözü Bir ses ki Arkasında bir ölü sesi Döner durur Kardeşliğ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.