![]() |
hayatım diyorum ona
hayatımın tek anlamı olan hayatıma diyememek mümkün değil ki zaten saf ve temiz anlamlarla yüklü aşkıma seninle doğdum seninle ölücem demiycem çünkü,ben işin kolayına kacmıycam uğruna ölünecek hayat için hayatım için yaşıycam aldığım her nefeste seni solucam içtiğim her kadehte seni dilenicem ben seninle var olmuşum senden önce yokmuşum,bir tek seninle olup bir tek seni sevicem |
bu can seninle var olur
her derdine deva olur inan aşkımız sonsuz olur eğer seveceksen beni kelimeler yetmez aşka şiirler bitmez asla romanlar destanlar sayfa sayfa eğer seveceksen beni tükenmez sevgin kalbimde yazmışım bir bir hece hece yaşarım aşkını gündüz gece eğer seveceksen beni dadaşlık sevda demek sevene ömür vermek kolay bu canı kurban etmek eğer seveceksen beni |
Eğer Yarim, bir gün bu dünyadan gidersem,
Şiirlerim dillerden düşmesin, unutulmasın. Sen de Gülüm, benden sonra arkadan gelirsen, Bu sevgi, Kerem ile Aslı gibi şiirlerimle anılsın! Her fani gibi ben de bir gün elbet giderim, Sakın ha, gözyaşların döküp ağlamıyasın! Her giden gibi ben de geri dönmeyeceğim, Arkamdan dualar et; karalar bağlamıyasın! Ne gözyaşı, ne yas tutma beni geri getirmez, Ne giden ilkim ben, ne de son giden olacağım. Sen de gitsen; kimler gitmedi ki, gitmeler bitmez, |
Kaderde senden ayrı düşmek te varmış
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim.. Seni tanımadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum Al başını, kaç bu şehirden Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git Git gidebildiğin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış Yokluğuna bir gün bile dayanılmazmış. Bilmiyordum. Yine de dayanmağa çalışıyorum işte Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen Geçen bulut |
Sen benim dünyam,hayatım ,herbişeimdin.Canımdın damarlarımda qezen
kanımdın.umutlarımı kaybettim kaybettirdin sen yok ettin sen bitirdin sen qitin,ben istemedim böyle olmasını ben istedim ki hep yanımda ol,ben istedim ki senin aqlıyım, ben istedim ki seninle qülüyim ,seninle qözlerimi açıyım seninle qözlerimi kapıyım ben senin olmak sonsuza kadar seninle olmak senin namusun,kaderin olmak istedim öyle sanıordum ama deyilmiş sen bana hiç bir zamn yar olmadın bende sana herşey bi oyundu sen kendi |
Seher yeli eserken; ruhuma haz gelir,
Gonca gonca açılan o güzel sen misin? Ne kadar naz etsende aşığa az gelir Yudum yudum içilen o güzel sen misin? Kuçak açmış sahiller dalga dalga deniz, Sarılarak hasretle öpülmekte gül yüz, Al dudaklar gülümser süzülürken bir söz Bal içinden seçilen o güzel sen misin? Suya inmiş dolunay senin için suya, Ne güzeldir o gece baksam doya doya, Bir olduğumuz her an inan ki, bir rüyâ Çiçek olup saçılan o güzel sen misin? Bembeyaz şakaklarla gözde |
Bu Gece Ay Bana Sordu
Neden Senİ AĞlatan Bİrİyle Berabersİn Aya Kalktim Ve Dedİm Kİ Sen HİÇ GÖkyÜzÜnden Vazgecebİlİrmİsİn Ayin Cevapi Tabİkİ Hayir OlmuŞ Ve Aya Dedİm Kİ Sen Nasil GÖkyÜzÜnden Vazgecemezsen Bende De SevdİĞİmİmden Vazgecemİyorum |
Sakin göllerin kuğusuyduk
Salınarak suyun yanağında Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, Yüreğim kanıyor, Olmasaydı sonumuz böyle. Biri saksımızı çiğneyip gitti Biri duvarları yıktı Camları kırdı Fırtına gelip aramıza serildi Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri Her şeyi kötüledi Bizi yaraladı Biri şarabımızı döktü Soğanımızı çaldı Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor Olmasaydı... Olmasaydı sonumuz böyle Gözüm yaşarıyor Yüreğim kan |
Hasretim rüzgarla birleşip,
Herkese ulaştı, Sen hala aldırmadın. Sevdam yıldız olup, Dünyayı kapladı, Sen aldırmadın. Şimdi senden ayrı, Karanlık sokaklarda yapayanlızım. Gecenin ıssızlığında ve ayazlığnda kayboluorm Heryerde hayalini görüp, Aşkımla sana doru koşuyorum. Hala kulaklarımda sesini, Ellerimde ellerini hissediyorum. Ne olcak bu sensizlik bilmiorum. Yete artık sensiz bu dünyayı istemiyorum. |
ben senden uzaktayım
kalbim acır,kalbim yanar senin için gözyaşı dökerim kalpler bir olsun yeter önemli olan kalbinin sevmesi ben senin kalbini sevdim sende benim gözlerimi çünkün gözler kalbin aynasıdır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.