![]() |
Unut Kalbİm Ü
Adini Bİle Unut Yak İÇİnde Kalmasin Ne AŞk Nede Umut GÜn Olur Hasret Çekİlİer Gİder Sabret Hayat Sorar Hesabini YaŞanmadi Farzet.... |
Hayat çok acımasız
Kısa ve anlamsız İhanet etti yine bana Dedim ya hayat çok acımasız Bu hayat böyledir dostum Ummadığın anda sırtından vurur Unutulmaz dediğin anlar unutulur Dedim ya hayat çok acımasız Unutmaz dediklerim unuttu Bırakmaz dediklerim terkedipte gitti Yine bana ihanet etti Dedim ya hayat çok acımasız Adı anıldığında dostum dedim Adım anıldığında tanımam dediler Dedim ya hayat çok acımasız diye İnsanlar hayattanda acımasız:( |
Bİr Sefİl RÜzgar Esİnce
GÜneŞ Gİdİp Ay Gelİnce Yildiz KÖrelİp SÖnÜnce Benİ Hatirla ...mÜhÜr GÖzlÜm.... Bİldİgİn Yollarda Kaybolunca ŞİŞelerİ Kirip Aglayinca BaŞini Egİp Usulca Benİ Hatirla .....zeytİn GÖzlÜm.... Haykirip Daga TaŞa DÜŞÜnce Suya AŞa Kalinca Yanliz BaŞina Benİ Hatirla Canimin İÇİ IŞiklar SÖnÜnce Bİrden Bİre ÇÖkÜp Bİr KÖŞeye Dİzİnİn ÜstÜne YaŞli GÖzlerİnle Benİ Hatirla .....sevdİcegİm... Sevdİklerİn Senden KaÇinca Tek BaŞina Yanliz Kalinca Adini Herkez |
sen gittiğinden bu yana üşüyorum
o çok sevdiğin yeşil kazagımı giyiyorum kokun sinmiş aklıma sen geliyorsun,özlüyorum... gittiğin günden bu yana ellerimi bile ısıtamıyorum... sobanın alevinde ısınayım diyorum olmuyor! avuçlarında ısıttıgının yerini tutmuyor gece yatağıma uzanıyorum,yine üşüyorum... sensizliğin nöbetleri alıkoyuyor titriyorum! yine çaresiz yine isyankar... sensizliği giyiyorum üzerime.... duvarlarda sesin yankılanıyor, çıldırıyorum.. elim uzanıyor telefone arayamıyorum |
Gözlerinin rengine hayranim Ne güzel
aydinlatıyor yüzünü Sanki bahar geliyor gülüşünle Ruhumda aciyor güllerin Mutluluk sensin san ki İnan tek hayalim oldun Sersemken aşk sarhosu oldum Deliyken sevgi şiiri oldum Yani aşkin derbederi oldum be Şimdi gel benim ol desem gelirsin biliyor |
Sarhos oluyor bedenim sevginle Ellerim ellerine
degmesi yeter bana Sanki beni ucuran sana olan sevgim degil Gözlerin belki belkide gülüşün Anliyorum ki beni ucuran sensin Senle mutlu olmk bahari bitiremmk demek Yapraklar dökülürken ben hep aciyorum bedeninde Cünkü hep seninle yaşiyorum baharı |
Sarmadı hiç bir kol bedenimi sence sevecen
Değmedi hiç bir göz gözlerime Duymadı kulaklarım bir tek tatlı söz Sen gittin gideli... Sen benim sesimdin,dilimdin,gözbebeğimdin Ne diyeyim? Sen benim koskocaman yüreğimdin Sustu sesim,dilim sustu,gözlerim kör, kulaklarım sağır Yüreğim artık yok benim... Neredesin bir bilsem... Kaf Dağının ardında olsan da arar bulurum seni Bir bilsem neredesin,bir bilen olsa, Ömrümün geri kalanını seve seve veririm Bir saniye yeniden görebilmek içi |
seni sevmek bana hep acı verdi hiç gülmedim senle bi yanım da hep bi
yanlızlık ucurumalrı vardı sen ne sevdin ne deger verdin bu aşka hiç birsey katmadın eger bilseydin seni secdigimi anlardın be vefasız aşkımmm |
yırtar atardım resmini senden son kalan anı olmasa...söker atardım
kolumdaki yazıyı ismin olmasa...paramparça ederdim aynaları gözlerimde hala son bakışın durmasa...inan tek kurşunla son verirdim hayata yüregimde sen olmasan...MELTEM ASENA |
sadece birini sevdim adını bilmiyorum ama adını gökyüzü koydum
gözlerini yıldız dedim ölüme aşk dedim sadece birini sevdim adını bilmiyorum ama yüzüne seni deliler gibi seviyorum dedim ümran - aslı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.