![]() |
aşık olunca kalp çarpar
onu görünce karşında kalpbin şıkışır elin ayağın bir birine girer belli olmaz ne yapmaya çalıştığını |
sensiz nefes alamam demiştim
ama alıyorum sensiz yaşayamam demiştim ama yaşıyorum sensiz ölürüm deiştim ama ölmedim yüreğimi yakan gidişin değil ihanet edip gidişin hatırlıyor musun? yeminler etmiştik sözler vermiştik hiç mi hiç ayrılmayacaktık bir sonbahar yağmurunda yapraklar gibi savrulduk sevdiğim ne zaman sonbaharda yağmur yağsa bizim ağacımızın altında ilk öpüşmemiz aklıma geliyor ne olur deniz gözlüm geri dön sensizlik çok zor geliyor bu bedenime ne olur bitanem ne olu |
sessizlikteyim...bir kuşun kanat çırpışıyla raks eden yağmur
damlalarının eşlik ettiği bir sessizlikteyim.bir serçenin cıvıltısı ve kanat çırpınışlarıyla dinleniyor ruhum.Bir yandan yağmur çiseliyor,temizleniyor;günahlarından arınıyor ruhum..Ağlasam kimse anlamaz,yüzüm gözüm sırılsıklam..Belki gözyaşı belki de ruhumun ecel terleri..Zaman geçtikçe hızlanan yağmurun,derin bir sessizlik ve alacakaranlığın tam da ortasında son demlerini yaşıyor hayatım..Kim bilir belki de bana ağlıyor gökler!?Gözler |
Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyen üç şey;
-zaman,sözcükler ve fırsattır Hayatta hiç bir zaman kaybedilmemesi gereken üç şey; -barış,umut ve dürüstlüktür. Hayatta en değerli üç şey; -sevgi,kendine güven ve arkadaşlardır. Hayatta hiç emin olunmayacak üç şey; -düşler,başarı ve zenginliktir. Hayatta insanı geliştiren üç şey; -çok çalışma,samimiyet ve başarıdır. Hayatta insanı mahveden üç şey; -çaresizlik,gurur ve öfkedir.......! |
Dalgalar seni getiri mi? Bir gün
rüzgar esintisiyle sahile vurur musun? güneş ısıtır mı? Senin gibi hiç bir şey yerini tutmuyor kimse senin gibi doldurmadı kırık kalbimi ve sen bir tanem her zaman benden kaçtın gölge gibi peşinden geldim ama arkana bile bakmadan hep gittin kayboldun karanlıkların içinde deli gibi heryerde seni aradım sokak aralarına baktım her köşe başında seni aradım ama yoktun hayatım hep seni aramakla geçti sonunda ömrümde bitti........ |
Ey felek ! ben aşkı erken yaşta tanıdım,
Ve ben her zaman aşkım ile yaşadım. Sen her zaman yıktın aşklarımı… Gücenme felek ! ben seni kalleş olarak tanıdım. Ben erken yaşta başladım sevmeye,sevdikçe sevdim, Ve ben her sevgide bin darbe birden yedim. Ulan felek!sen beni hep acılara ittin, Ve sen beni acılarımla bırakıp gittin. İlk aşk çağlarımdı,gönlüm denizler misali kabarmıştı, Nerden çıktın karşıma ? aldın benden aşkımı… Nice aşklar yaşadım;elemli,kederli veya |
Gökyüzü ne kadar karanlık olursa olsun, oralarda biryerlerde mutlaka
bir yıldız vardır.Bir kalp ne kadar sevgisiz olursa olsun mutlaka içinde yeşeren tomurcuk ve bir çiçek vardır........ |
yağmurlar yağarken üzerime sensiz... sen yokken ben yalnız bu şehirde
yokluğunla savaşırım hani olur gelirsem aklına ben hep aynı yerdeyim sensizliğin en kuytu köşesinde sensizliğin sessizliğini çığlıklarımla haykırıyorum... sensizliğin acısını gözyaşlarım karıştırıp yudum yudum içiyorum ve gözlerimi açıyorum sensiz sabahlara nerdesin dön artık...!!! |
Kapansin Artik Gozlerim Hayata..
Yasanacak Gibi Degil Bu Dunya.. Ermeden Omrumce Bir Gun Rahata.. Yasanacak Gibi Degil Bu Dunya.. Mutluluk Ugruna Hergun Suruldum.. Alemin Gozunde Dusman Goruldum.. Bilseydim Dogunca Olurdum.. Yasanacak Gibi Degil Bu Dunya... Yuregim Dert Dolu Sevgiden Uzak.. Hayat Yolu Sanki Bana Bir Tuzak.. Cileler Olmus Belimde Bir Kusak.. Yasanacak Gibi Degil Bu Dunya... |
ben inandimda ne oldu bir zalim para ugruna sattı beni sevgi onlar
için parayla satılıyormus ben bunu ondan ögrendim ama şimdi kimseye inanmiyorum daki sevgime karşilik buluncaya kadar ben sevgimi daglara yazarım onun gibi suya degil.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.