![]() |
sanırım yapayalnızsın
bir güneş, bir ay gibi dolunay akşamları sökün eder yüreğin yumak olur örersin acılarını sevda yüklü bir sel bu gece sen içindesin ve bensiz hüzün tomurcuk sancıyla büyüyen patlayan dallarında yüreğinin... |
Aşkımsın kanımsın herşeyimsin,
Sen benim vazgeçilmezsin, Senin adını anmadan geçen günüm, Gecem, gündüzüm, akşamım hatta anım bile Bana haram biliyor musun??? Senin her başaramadığın her şey Bir başarı aslında canım kartalım .. Bjktaşlıları tebrik ediyor olmayanlara saygı göstermelerini istiyorum:) |
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Birben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamıs ben. Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benim sana Ayrılırken hediyem olsun. Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra, biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir |
aşığım diyorumdünyaya
haykırıyorum sevgimi içimde dolanıyor aşk bulamıyorum..! sevgimi görmen için ne yapmalıyım ne istiyorsun benden inanmak için senden başka herkes aşkıma tanık seni bulamıyorum konuşuyorum seninle elim sana değiyor kalbim atıyor hızlıca senin sayende yaşıyor bu can sewgiyi bulamıyorum belki karşılık bekliyorum senden çarpan yüreğime cevap arıyorum kalbinde yerimi arıyorum bulamıyorum ama tek bildiğim şey kalbimde senin olduğun...!BİRTANEM... |
Sen hüznü her zaman
Yanındamı taşırsın Kederli,suskun Bir garipsin sen..! Bırak kendini dağıt Tutuş...Yan... Geç olmadan sew biraz.. |
Ne Hasta Bekler Sabahi
Ne Taze ÖlÜyÜ Mezar Ne De Şeytan Bİr GÜnahi Senİ BekledİĞİm Kadar GeÇtİ İstemem Gelmenİ YokluĞunda Buldum Senİ Birak Vehmİmde GÖlgenİ Gelme Artik Neye Yarar . . . |
Seninle karşılaştım bir ceşme başında
Gözlerimden yaşlar aktı ceşme suyunca Bir daha göremeyeceğim o güzel yüzünü diye Ağlar dururdum kendi kendime Nerede bir güzel görsem seni sanırdım Seni bir daha göremeyeceğim diye ******* boyunca seni düşünüp ağlardım Sonunda el actım yal vardım ALLAHA Seni diledim ve seni istedim SEVGİLİM |
Yaşam demek, hayat demek sensin
Seninle avunur,seninle güler yüzüm Sen unutmak isteyipte,unutamadıgım Sevip koklamak isteyipde, koklayamadıgımsın... Sen çöllere bile hayat verecek cansın Sen kuru dalı bile yeşertebilecek hayatsın Sen varya sen bir tanem unutamadıgım Sen varya sen biricigim,sen yaşamımsın... Gülmek demek,mutluluk demek sensin Senin hayalinle gülüp,mutlu oluyorum Sen elini tutmak isteyipte tutamadıgım Başı omuzumda, saçlarını okşayamadıgımsın... Sen dertli bedeni |
Gel Hadİ Gel. Daha Ne Duruyorsun,halİme İyİ Bak.gÖzlerİmİn İÇİne
BakgÖzlerİm Bİle Senden BaŞkasini GÖrmÜyorum Dİyor.akan GÖz YaŞlarima Bak O Akan GÖz YaŞlarim Bİle SensİzlİĞİn GÖz YaŞlari.kalbİmİn Halİne Bak,o'da Senİn AŞkinla YanmiŞ,senİn İÇİn Atiyor,sen Yoksan Bende Yokum Dİyor.yÜreĞİme Bak,yÜregİm Bİle Caresİz,bu Caresİzlİk,senİn CaresİzlİĞİn |
bir kızılcımsın sanki yüreyimde,özlemin ise heran bedenimde,hasretin
hergün benligimde,sonver artık bu ayrılıga.dayanmak korkusuz acı verir bana,sen ise kusursuz uykunda, ben yanlızlıgın karanlıgında.anıların her karesi aklımda.unutmak zor,cok zor aklımca.sensizlik,derinlerde saklı kuytu bir yara.sen hep vardın,hep olucaksın inan bana....... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.