![]() |
Bu mektup sana... hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu
mektup... Belki hüzünlenirsin diye göz yaşlarımı akıtmadım korkma mektuba... Bakarsın hatanı anlarsın incitmezsin bir daha kalpleri diye yazıyorum Korkma ben alıştım yaşamaya senin bıraktığın o kırık kalple... Şimdi nerdesin ne yapıyorsun kimin elini tutuyorsun yada kime aşkım diyorsun bilmiyorum... Ama sakın incitme onların kalplerini... Benim suçum demek ki seni çok sevmemmiş... Yoksa sen bunları yapacak biri de |
Sende seversin,
Özleyip ağlarsın, Acı çekersin, Geçmişe dönmek istersin Veya geçmişi silmek, Ama imkansızdır, Hayat seni hep geleceğe sürükler. Severken yüreğindeki sıcaklığı hissedersin. Beyaz kar taneleri gibi olan yüreğinde sadece Sevdiğin kişiyi taşırsın. Ama bilemezsin o sevdiğin kişinin yüreğini karanlık bir gece yapacağını. Hep ağlarsın,mutlu olduğun an bile Çünkü,aşkk ağlanmadan yaşanmaz. Hayatın bittiğini sanırsın,ama hayat bitmemiştir. Yaşanacak bir şey vardır mutlaka bu h |
ben demek sen demek hepsi bu
sensiz bir ben olamaz ki dogrusu herşeyim sensin, sen olmalısın olmayada mecbursun sensiz yaşamda gözüm yok yaşayam sen diye, türküleri çalar sazım bazen uzanacak kadar yakınımdasın bazende imkansızım başka alın yazısımı tövbeler olsun dayanamam acıda çeksem ben aşkına talibim ben sana razıyım sadece istedigim bir ben için bir sen hepsi bu |
Uzatsan elini kayar yıldızlar,
Sana sen değil; bulutlar ağlar, Ferhat' ın suyu var; gördüğün şu dağlar; Gönlün bir hoş olur; buna aşk denir. Ellere yar olurken sevdiğin; Sen bir köşede ağlarsın için için Gözyaşın akar; kan olur gözlerin; Yaşa boğulursun; buna yas denir. Zehri içip; ona tatlı verirsin, Sana bakarken adeta erirsin, ''Sırdaş dersin ona ''Arkadaş'' dersin; Ölür senin için; buna dost denir..! @v$@R bqbq |
yine seni sevrdim
bir kalbim daha olsa ugruna akıtırdım bir damla kanım olsa seni görmektir derdim son dileğim sorulsa neler çekti bu bedenim kim bilir daha neler çekecek? hayatım seni sevmekle başladı senı sevmekle bitecek benim için geçmiş ve gelecek yalnız sen demek ölsemde üzülmem çünkü ruhum hep seni sevecek. |
Denizlerim vardı tükenmeyecek sandığım,
Özlenen umutlarım, sahile vuran hasretlerim Bir de köşede bekleyen ölüm, üçünü ayıramadım. Ceplerimde bir kaç resmin cüzdan arasında durur, Birde avuçlarımda şiirlerin kaldı senden geriye, Diyorum ki; Işığım olsan, güneşin yerine, Bir kez çıksan karşıma, görünsen sana diyorum Aşkın yüreğimde yaşayacak, Sevmelerin yitik olduğunu bile bile Belki de son kez, konuşuyorum Göz yaşlarımı derelere bıraktım,bitiyorum.. Sahillerindeyim, kumları |
hani gitmek kolayda ,
nereye gittigini bilmemek zor. hani sevmek kolayda , sevdikten sonra ayrılıgını cekmek zor. hani ******* sabah oluyorda, bir olmayan sensizlik kalıyor bende. dedim ya gülüm sevmek kolaydsa sevdikten sonra seni unutmak zor.d.y |
şiir yazıyorum sana ,
sanki sessiz bir cıglık gibi. şiir yazıyorum sana , sessizce ama kalbimden bara bara. sana konuşamadıgım bu cümleleri yazıyorum, sessiz bir cıglık gibi . hani unutamadım desem unuttum, konuşmayı . hani unuttum, unutamadım zalim seni. bırakıp gitmek istedim seni ve sessizligi, bırakıp gidemedim, senin sessizce yoklugunu bile. dedimya gülüm sana yazdım bu şiiri, sessiz bir cıglık gibi |
Denİzlerde Yemİnİm Olsun Kumsallarda SÖzÜm Olsun TÜm GÖktekİ Yildizlar
Şaİdİm Olsun Senİ Unutursam GÖzyaŞlarim Kefenİm Olsun |
içimde büyüyen yüreğime sığmayan
adını koyamadığım anlatmaya kalktığımda boğazımda düğümlenen özlemdi; başını bilemediğim sonunu getiremediğim sadece ve sadece özlemdi uzaklara çok uzaklara bilmediğim bilipte adını koyamadığım kavram misali özlem duyduğum sevgi misali;özgürlük misali; kuşlar gibi kanatçırpıp hepsine olan özlemimi dindirebilsem gözlerimden akan yaşları ağlamaya artık ağlamaya bir sen diyebilsem herşeyi olduğu gibi özlemimide dindirebilsen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.