![]() |
Beni severken öldüreceksin bir gün…Aşkının içine saklanmış
o tuhaf nefretle boğazımı sıkıp gideceksin. Beni en çok sen sevmiş olduğun için üstelik, hiç şüphe çekmeyeceksin. Bana aşık olabilirsin…ama müttefikim değilsin…Beni ufalamak niçin hoşuna gidiyor bilmiyorum. Sözlerinle olmazsa bakışlarınla eziliyorum. Aşkının fırtınası hiç durmaz mı? * Bir kedi bile okşanırken tırnaklarını saklar. Oysa senin en büyük takdir cümlelerime batan dikenli sözlerin |
*******i sevdan dolar gönlüme
Gökülür taneler esmer meleğim Düşünürüm seni geçmez günlerim Eriyor yüreğim esmer meleğim Gözümde tütüyor her bir bakışın Gözlerin gönlüme vurur ansızın Aylar yıllar geçse dinmez ki sızım Unutamam ki seni esmer meleğim Doktor ne yapsın ki kalpte yarası Ne merhemi var ne de ilacı Bir ömür sürecek sevdamın yası Unutamam seni esmer meleğim :( |
aDina $iirLer yaZip DuRuyoRum GözümDen yasLari aKitip agLiyorum saNa
anLatmak iCin iCim iCimi yiyorum seNin Haberin yoK Senii CoK SeviYorum GitiGin yoLara baKip daLiyorum hasretinLe yaNip kavruLuyorum yoKLuna arTik DayaNamiYorum SeniN HaBerin YoK SeNi CoK SeviYoRum !!! Bir isimvar unutamadigim bir cicek var koparamadigim bir hayat var kuramadigim bir de sen varsin sevip de doyamadigim seni elerle gezip de degil benim le kalasin diye kalbime kazidim doyamadim sevdigim seni sensiz yasamak tak |
canım sıkılıyor;canım yanımda yok dıye,canımı dusunuyorum oda benı
dusunuyormu,dıye acaba canımında canı sıkılıyormudur?canı yanında yok dıye tugba solak |
Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım
Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım İftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Kaplı Karanlığım |
bir yolcu uğurladım yaşlı göslerle
birtek kelime söyleye bildim güle güle duydum ki fısıldadı döneceğim diye var gücümle bağırdım snei bekleyeceğim diye... |
Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin
dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim......! |
gerçek aşqı bana tattıransın özlemle
tanrıdan dilediğim hayatımın anlamısın göslerinde içimi tittreten tek insansın birtanem,sevdiğim,herşeyimsin,aşqım sabırsız gecem derin nefesimsin sevdiğine dayanamadığım en güselisin en güsel çiçeğin yaşama sebebisin ,herşeyimsin sevdiğim,herşeyimsin tatlım dalgın bakışım,buğulu gözlerimsin yokluğuna dayanamadığım diğer yarımsın yürek atışım gönülden sevdiğimsin.... |
özletiyor seni bu yağmurlar burada yağmur yağıyor aralıksız
günlerdir ama sen yine de şemsiyeni almadan gel ilk otobüsle buğlanan camlara usulca yüzünü çisiyorum ki yüsün bir yağmur damlası olup düşüyor yapraklarına gülün güllerde bozamıyor bu uzun karanlık sessizliği kentin anılarını yitiriyor sokaklar bazen ki o zamn aşqtır tek bilinci aşqsa yürümek gibi birşey duyabilmek kuşların gelişini ansızı bissek eğer bu kentin unuttuğu şarkılar bissek acıyı rehin bırakıp bir güle anımsatma |
gözlerime bakıpta birkerede gülseydin
sarılsaydın sen bana kollarında ölseydim seni üzeceğimi ah ezelden bilseydim seni üzmektense çok önceden ölseydim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.