![]() |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değ |
seni yıldızlara sordum gelmeyecek dedıler oturup agladım agladım
gunes sordu neden aflıyorsun senı aglatan benden güzelmi güzel güzel dedim |
dün hayat durdu bénim için...
sanki bugün hérşéy farkLı sanki bu év bénim déğiL bu néfés bana zararLı aLışmaya çaLışmak diyé bişEy yok aLışmak zorundayım üzüLmémék diyé bişéy yok üzüLmém gérék!! sévérék unutmak oLur iş mi? biLérék uçuruma öndén atLanırmı ki? kaybéttiğinin yeriné né koysan doLmaz boş bırakıcam yérini hep bombo$!.. ÇOCUK OLSAM YENİDEN...SADECE DÜŞTÜĞÜMDE ACISA CANIM ...ÇOK KOŞTUĞUM osqe<<:X |
Conkbayırı kankırmızı olmuş
Düşman gemilerinin topu tüfeği solmuş Evde hasta analarını tek başına komuş Gelmiş,savaşmak için Mehmetçik! Çanakkale askerlerimize mezar olmuş Siperler şehitlerimizin kanıyla dolmuş Şehitler cennetin gül bahçesine konmuş Ölmüş,vatanı için Mehmetçik! Canları uğruna Seddülbahir'e koşmuş Düşman gemileri Çanakkale kıyılarına pusmuş Bizim ise silahımız bile yokmuş,ama Vatanını kurtarmış,ebedi ülküsü için Mehmetçik! |
aşk dediğin doğar mı ki? ....
yoksa içinde var mıdır hep ne zaman çıkacağını bilmeden taşır mısın kalbinde onu arayanı bekledikce aşk dediğin doğar mı ki? .... karşına sen gibi biri çıkmadan senliğini hissettirmeden gülüşünü görmeden gözlerine dalmadan aşk dediğin doğar mı ki? .... sevgin karşılıklı olmadan |
ßende O'nu..
Her qece öLümü ßekliyoRuM ßu kaçıncı intihar , kaçıncı yok oluş ? azRail qöRevini Yapmıyor öLümLe yüzLeşemiyoRuM öLümü tadamıyorum ßekçisi oLdum öLümüN Yine Kanıyor ßiLeKLerim Yeni ßir Çaßa öLüme qiTmeK içiN.. azRaiL ! ßu sefer qüLdür yüzüMü ßu sefer aL Canımı ßu sefer yap qöReviNi ! ßeKLiyoRuM.. |
Üzerinden yıllar geçse de
Her seni gördüğümde Kalbim heyecandan Hızlı hızlı atar, Tenimi doyumsuz Soğuk bir ter basar, Vücudum titrerdi |
Son konustugumuzda demistin ya hani
Ben senden gittigimde haber ver diye Bende tamam demistim O zaman inanmistim ya da kendimi kandirmistim Seni unutabilecegimi sanmistim Olmuyor iste yapamiyoru sensiz Söz veriyorum artik aglamiycam diye Söz veriyorum onu unutucam diye Olmuyor iste... osqe |
AŞk Nedİr Bİlİr Mİsİn???
Bnce AŞk; Severken Aci Çekmek, Ama Yİne De VazgeÇmemek, Kerem'İn Leyla'dan VazgeÇmedİĞİ Gİbİ Sonu ÖlÜm De Olsa Onu BirakmadiĞi Gİbİ Sevmesİnİ Bİlen KİŞİde Bunlar AŞki BÜyÜtÜr Zaten İÇİnde Kerem Leyla'ya KavuŞamadi İÇİn; AŞki DaĞlar Kadar Olmadi Mi? Aci Çekmeden KavuŞsaydi, Bu Kadar Sever Mİydİ Asliyi?? AŞki DaĞlari Deler Mİydİ??? SÖyler Mİsİn SevdİĞİm Sen Benİ Sevmesen; Yaban Elde Dayanabİlİr Mİydİn??? AŞk BÜyÜr MÜydÜ Bnden Uzakta Olmasan SÖlesene Sevdİ |
Yok artık başımda aşkın belası
Bir izin kalmadı kurduğun düşde Kapandı gönlümde sevda yarası Unut diyordun ya unuttum işte.... Sensizde düşermiş takvimden günler Zorlasanda anmaz adını diller Giderim sanmaki bu gönül özler Unut diyordun ya unuttum işte.... uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanan unut diyordun ya unuttum işte.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.