![]() |
gonlune dusmeden bir damla ates
kahredip kendini uzme arkadas ask aci saraptir kadehi dudaktir icersen izdiraptir goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonu bir ayriliktir basinda eserse bir deli ruzgar gezersin sonunda hep diyar diyar |
Sen dindiremediğim bir özlemsin
Şiirlerimi süsleyen bir aşk meleğisin Labirentlerimde çıkış yolum,ufkumda bir ışıksın Kalbimin derinliklerinde gizli bir yara Geçmeyen günlerde ara sıra vuran bir sancı Beni hayata bağlayan tek ilaçsın Sen benim vazgeçilmez gerçek aşkımsın Dinlediğim şarkılarda yalnızca sen varsın Sen benim dört mevsim içimde ilkbaharımsın Dilimden taşıdığım kanımsın Bana en az benim kadar yakınsın Sen sende değil ki HER AN bendesin!!! |
hayat gordugun gibi güzel olsaydi
dunyada dert denen bir sey olmazdi sevenler sevilip mutlu olsaydi meyhaneler böyle dolup tasmazdi seni sevdigim gibi sende sevseydin beni boyle yakan hasret olmazdi vefasizligina care olsaydi simdi gozlerimde yaslar olmazdi |
Soluyup kesik kesik
Rengi yüklenir çöker Kervandır çanı eksik Çankırı'da tepeler. Bir garipçe iş olur Meyva dalda kuş olur Yamalar nakış olur Benek olur bereler. Kaya bile şimdi tül Diken de bir çeşit gül Dünyaya küskün gönül Kapısını aralar. Işıklar ipek olur Yapraklar çiçek olur Çalılar petek olur Dolar kuru dereler. Ana evlendir bizi Bak renk renk, dizi dizi Dallar asmış çehizi Tamamlanmış töreler. Ürperen bahçelerde Bir içkidir keder de Gökte kanar gider de G |
Bir gözyaşı damlası aşk
Suskun hasretimin sessiz çığlıklarında Ağlayan kalbimin Özlem dolu gönlümün yanında Çırpınan küçük bir yürek aşk! Hayalini kurduğum boş *******de Sensizlikten yandığım bu boş şehirde Akan gözyaşımda, çarpan kalbimde Bir deli rüzgar, bir duygudur aşk Bir garip sızı, bir gözyaşı damlası aşk... bu arada şiirlerimi okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.son zamanlarda beni merak eden , benimle tanışmak isteyenler çoğaldı(bunun için herkese tekrardan çok teşekk |
Aşk bir oyun olsa da
Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka Yalnızım bir başıma bu defa Yürüyorum bilmediğim sonuma Aklımdansın gitmiyor ne fayda Tükendim yeter dön bana Diyemem bu dipsiz kuyulardan Duymaz sesimi karanlıktan Kopan bır haykırıs olsam ******* boyu susmasam Aşk bır oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka |
duygusuz beyınleri bile duygulandırır buyuk asklar duyguyla
yüklenmişse bünye bu can daha ne yapar yapacagı sey askı doyasıya yasamak ama can canı anlarda bu alemde anlamayan bırılerı var |
benim acılarım vardı senden sakladığım seninse mazeretin vardı
arkasına sığındığın... benim yüreğim dayanmazken veda etmeye seninse ucuz sözlerin vardı kendine iyi bak diye... iyi olmam yada olmamam umrunda bile değildi seninkiside laf olsun işte... yok öyle zannetiğin kadar üzgün değilim benimkiside alt tarafı sevda işte... |
Ey güzel sevdiğim! Hayatı,yaşamayı sen sandığım,en güzel
günlerim,unutamadığım SEN...Bazen nasıl vazgeçtiğime inanamıyorum, Hayatımı senden ibaret sandığım günler. Çabuk geçti güzel günler,senden önceki gibiyim şimdi. Sensiz,sessiz şimdi heryer,tek fark sen varken gözlerim şimdi ise;karanlık ******* ağlıyor sensizliğe... Eskisi gibi inatçı değilim artık,inatçılığımla kaybetmişim herşeyimi meğer, şimdi diyorum bir canım kaldı artık onuda... |
Seni ne kadar cok sevmiştim beni sevdigini söyledin be gözlerime
bakarak sen busun işte lanet olsun nasil beni sevdigini söylerken baskasini sevebilirsin ya offf bu dünyada kimseye güvenilmeyecek mi yaa ben hep aldatılmaya mahkummuyum yaaa lan kız sende bunu yaptın ya bana daha ne diyim sana lanet olsun seni gördügüm güne de seni tanidigim günede nefret ediyorum senden anliyormusun şimdi son dilegim cıkmazlara girik cıkamazsin inşallah bi erkek aglar mı ben aglıyorum işte oysa onu ne lkadar cok |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.