![]() |
Bir kara sevdaydı geçti
onun ismi sanki aklımdan çıkmıyordu nereye baksam oo hangi sesi duysam onun sesiydi heo MERVE yi çok sevmiştim hemde çok ama o beni hep üzdü şimdi daha iyi anlıyorum şu kahbe dünyada AŞK için hiç bir şey yapmayacakmışsın |
slm ben seni sevdim
inan artık bana inanki kalıc ve uzun bir aşkımız olsun BİTANEM aşkda güven ve hoşgörü önemlidir bunalrı birbirimize uyguluyalımki kalıcı ve uzun aşkımız olsun BİTANEM |
Cevabın yokbiliyorum
Ecel cevap istemez gidiyorum Naralarla bende ölüyorum Nnasılsevdim bende bilmiyorum Ezel belki tanımayacak Taki toprak oluncak Semada ağlayacak sende Eela gözlerim kapanacak Vuslat ebediyen uzaklaşacak Eerenlerde bir gün soracak Ruhum sizden kopacak Hayal et gökyüzü kararacak Alem bizden konuşacak Tavan gözlerimde kalacak İnadına kalbim sizinle atacak Cesedim üç günde yok olacak ü Ebediyen şiirim size hatıra kalacak Sanma dünya sizede kalacak A |
anlamadın beni
seni ne çok sevdiğimi bilmedin sana olan hasretimi sakladım hep senden nefret ettiğimi sandın hep oysa ben seni çok sevdim be delikanlım delicesine sevdim seni benim gibi seven olmaz sana benim gibi bakan olmas be sevdalım seni unutamıyorum bi türlü hep uzaktan uzağa seyrediyorum seni sen bilmiyosun bunu anlamıyosun seni sevdiğimi seni öyle çok seviyorum ki... hiç ayrılmıcaz sanmıştım oysa ne çok yanılmışım sen gideli çok oldu... ama bende bitmedin külle |
Gün yeni doğanındır
Kül, sönmüş ocakların Kılıç, kahramanındır Köpek te sokakların Gündüz kelebeklerin Gece yıldızların Ölüler böceklerin Azap günahkarındır SENDE YALNIZCA BENİMSİN!!! |
Hayatta iki şey
Sadece iki şey sevdim Biri; Dikenli olduğu halde 'GÜLÜ' Diğeri; Vefasız oldupun için 'SENİ' Artık ikisine sevmiyorum Çünkü; Biri elimi KANATTI DİĞERİ İSE YÜREĞİMİ!!! |
bir gün benim için öldü deseler
siyahlar giyer yas tutar mısın mezarı işte burada deseler bir demet çiçek bırakır mısın biri sana resmimi gösterse SENİ HER ZAMAN SEVDİ deseler kalbine koyup ağlar mısın yoksa banane deyip YIRTAR ATAR MISIN |
Asım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek:
İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmiyecek. Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar... O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar, Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmiyecek makberi kimler |
Tek bedenimle kalbim var
Uğruna öle bileceğim birisine vereceğim Geri dönüşü olmayan yolda yürüyeceğim Bütün zorlukları aşarak Anla artık seni ölümüne seveceğim seni |
Hayatın sana sunduğu herşeye alışmalısın. Bırakıp gidenlere ve geride
bıraktıklarına da. Çünkü kendimden biliyorum, eninde sonunda kazanan hayat oluyor ve bize düşen istesek de inat etsek de unutmak oluyor veya alışmak.... Sevmeyi öğrenmemek en iyisi, biliyor musun? Belki hayat tatsız tuzsuz bir yemeğe benziyor ama kalbin yanmıyor en azından. İlk defa bu acıya düştüğümde yüreği elinde bir delikanlıydım. Aşkın kendisi zaten tüm damarlarımızdaki kanı çeken bir dertken ben daha kötüsünü yapt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.