![]() |
Ne zaman
bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir AŞKIM SENİ SEVİYORUM |
her şeyi bııraktım resimlerde
herşeyi bıraktım hasretlerde seni sakladım bende eskiden diye başladım güne gelimli gidimli dünyanın içinde sessiz ağladım her gece bak hala izin kalbimde... |
hatırlarım dün gibi
sessiz geçen son geceyi bana verdiğin hediyeyi içi küçük büyümese ya bütün bir aşk hikayesi iki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda akşam olunca susturrum herkesi,herşeyi sabahın gün ışığı diye gece buluşanlar yaşlı gözlerle ayrılırlar TIPKI BİZİM GİBİ |
o kadar sevdimki resmini
işte bugün konuştu benle gece resmine baktım olanları anlattım seni görsem diye diye uyudum yağmurun sesiyle biliyorum beni görünce tanıyordum diyeceksin okuduğum her cümlede,rüyalarımda,düşüncelerimde,bütün güzelliklerde sen varsın |
GÖrmez Olsun
GÖrmez Olsun Sensİz GÖzlerİm GÖrmez Olsun Sevmez Olsun Sevmez Olsun Kalbİm BaŞkasini Sevmez Olsun.... |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklı |
Bırak bu gece beni, yine ağlıyacağım
Ne seni düşünücek nede sana dert yanacağım Sevinme o kadar seni unutmayacağım Sadece bu gece rüzgara karışıp Yağmur olup yağacağım Önce kalemimi alıp sana sayacağım Sonra yırtıp yeniden yazacağım Sevildiğimi değil, sevilmediğimi haykıracağım Bu gece sakın pencereni açma Kayan yıldızlar ve parlayan ay için dilek tutma Çünkü geceyi ben çaldım Sana söyleyemediğimi yıldızlara anlattım Onlar bile duyduklarında sana küsüp aydınlatmadılar o geceyi Yat |
Mustafamaffettİn ÖmrÜmÜ Uslandinmi Ha SevmİŞtİm Senİ Ölesİyetatli
Dİlle GÜler YÜzleaŞkimi İtİraf Ettİm Senİn İÇİnfarkinda Bİle OlmadinaŞkim İÇİn |
KirilmiŞ GÖnlÜmÜn Kantlari
DÜŞtÜm Yerlere Kollarim Kanadi Uykudan Uyandim Hayat Bİr RÜyaydi BoŞ BoŞ Dolanirken Yollarda Senİ Buldum Yalan DÜnyada Bu Sahte DÜnyanin GÜlÜsÜn BİrgÜn Gelİr Sende ÇÜrÜrsÜn |
sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi acısı çok devası
yok sensin kalbime ilaç gibi gittiğinde kalbimide aldın bak bende birhiç bıraktın senbensiz olursun bensensiz yarım kaldım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.