![]() |
Bir gurur serilmiş ayaklarına çiğneyip geçersen yazık olmaz mı?
Bir umut bağlanmış senin aşkına bilmeyip geçersen yazık olmaz mı? Kokunu aramış her açan gülde adını şarkı yapmış söylenir dil de O seni seviyor bildiğin halde sen başkasını seversen yazık olmaz mı ? Çiçekler baharı görmeden açmaz Kuşlar kanadı olmadan uçmaz Dünyayı verseler o senden vaz geçmez Sen ondan geçersen yazık olmaz mı? |
Gizlice resmini öptüm.
Parmak ucumla yüzüne dokundum usulca... Çok özlemişim seni! Ben sensizim, Ben kimsesizim... Daha ne kadar sürecek bu; Sensizliğim... Kimsesizliğim... |
sana adres veriyorum gelmeyi unutma: seni seviyorum mah sevdalılar
cad aşkım sk no:bitanem |
elbet birgün ölecegim ama sen yokken hayatımda gülçinden birtanesine
|
günler bitmeden bitme bitmeden hasret git berkten birtanesi gülçine
|
sen benim geçtiğim
en güzel ve en karanlık bi yoldun ben o yoldan ayrılalı çook oldu senden geçemedim bi türlü hala seni bulmaya çalışıyor deli kalbim seni özlüyor... senin yollarını gözlüyor bu deli sevdam... aşkımdan delirdim belki... seni sensiz yaşamayı bi türlü öğrenemedim sensizliği aklıma yazdımda bi türlü kalbime sözümü geçiremedim sevme dedim unut dedim yapamadı senden vazgeçemedi... sen imkansızsın artık bana... uçsuz bucaksız bir aşkın içimde son sevdamsın.. belkide |
Kalbimin dili açılıyor,
Sana tek soru soruyor. Anlıyor musun, Bu kalp bir tek seni duyuyor. Seni seviyorum. Sorduğum şuydu, Benim seni sevdiğim kadar, Sen beni sevebilecek misin. |
sen varya sen sen
sen sevmesini bilmeyen Aşk için hiç değmeyen birisin Asını kalbime aşkla yazmıştım Güzel bir duyguyu gerçek sanmıştım |
Güllerde solar ama,
Aşkımız solmaz, Bu sevda hiç bitmez, Kadehler hiç tükenmez. İçtim sevgilim her gece meyhanelerde, Bulamadım kendimi evimde, Sarhoş oldum her gece, Aşk acısı çektim ben yarim gündüz gece. Sevgilim sensiz gün geçmiyor, Aşk hiç bitmiyor, Bu sevda tükenmiyor, Aşk hiç bitmiyor. Sevdalım ağlarım ben yarim gündüz gece, Sarhoş olmuşum her gece,, Zehir oluyor bu kalbim |
merhaba,
sevgilim diyemediğim hasretim, aşkı tadamadığım özlemim, kokunu alamadığım gözbebeğim, kalbini kıramadığım meleğim,merhaba. sana dair her şeye elveda, seni gömdüğüm o kalbe elveda, seni seven o bedene elveda, uçurumun kenarındaki o cesede merhaba... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.