![]() |
Kalem Mizrakti KaĞit Sen
Sİtem Dolu SÖzler Yazdim Bu Gece Kadeh Felektİ İÇkİ Sen Doldurup Doldurup İÇtİm Bu Gece Sendİn AyriliĞi Bana Tattiran Sendİn Vefasiz Derdİ BaŞima Saran Sendİn NeŞelİ GÖzÜmde YaŞ Birakan AŞkin Kalbİmde Yandi GÖnlÜmde GÖnlÜmdÜ Çeken Bu Bİtmez Aciyi Sendİn GÖnlÜme Veren Sanciyi Dİnlede SarhoŞ Ol Sen Bu Şaİrİ AĞlayarak Yazdim Bu SÖzlerİ Bu Gece Ben Bu Gece Senden Uzaklarda Yİne Senİ YaŞadim Mazİye Yenİden Daldim Bu Gece Aci Bİr PİŞmanlik Sardi İÇİmİ |
Ay IŞiĞi Vuruyo Camimdan İÇerİ
Ay Bİle Geldİ Sen.. Yalnizlima Ortak Çikti Ay IŞiĞi Şmİdİ Bİ O Bİde Ben Bİde Bendekİ Ben Sustu YÜreĞİm KonuŞmaya Mecalİ Kalmadi Kİ Senİ Andi ******* Boyu Yoruldu Halsİz DÜŞtÜ Yaptiindan Utandi SoluĞu Kesİldİ Ne Dedİyse Ne Yaptiysa Sen Gerİ Getİremedİ Yangin Oldu YÜreĞİmdekİ KÜÇÜcÜk Kor ParÇasi En Ufak Şey Dahİ Kurtulamadi O Yangindan Esİrİ Oldum YalnizliĞin Ne O Benden Bİ ParÇasini Alip Gİttİ Ne Ben Ondan Yalniz Dİİldİm Kİ Asla |
Sorma hiçbir şey !
Sadece sus ve dinle ! Sözlerim anlamsız olsa da dikkatle gözlerimin içine bak, önemse beni, değerli olduğumu hissettir. Sus ve dinle! Elimi tut, bak sadece hisset beni, içimdekileri… Boş bakma, anlam da arama aslında,sadece sus ve dinle ! Gece bana huzur veriyor bir o kadar da hüzün… Biliyor musun, gecede kendimi buluyorum, rüzgarda tenimi. Yıldızlar parladıkça gülümsüyorum. Hayır! Deme bir şey, şuan şurada konuşmak istiyorum, hayallerimle dans etmek i |
Yasaklı bir meleğim ben...Yasak yanlarım kırıyor kanatlarımı...Uçmak
istiyorum sana. Kanatlarım umutlarım benim. Yolculuğum sana, aşka. Kanıyorum. Sağaltmaya çalışıyorum yaralarımı gözlerinden içtiğim duygu şurubuyla...Olmuyor aşkım. Yasaklıyım ben. Dudaklarım uzansa da şifaya, yasaklar dikiliyor karşıma...Öpüştüğüm hayalinle kalıyorum başbaşa...Kanat çırpamam ben özgürlüğe, bir halkayla bağlanmışım kurallara...Üç oda bir salon ahlak anlayışlarıyla çevrili koca bir boşluk benim dünyam... |
K ar taneleri kadar beyaz
U nutulmayacak kadar güzel M avilikte var biraz R üyalarımdaki gibi A laca karanlık sanki L anetlenmiş gönlüm G önlümü lanetliyen sen Ü züldüğümü sanma L anetlenmek çok güzel Ü züldüğüm başka bişey var oda M alübum aşkına... |
Ben seni severken deli gibi
Sen anlamadın sana olan sevgimi Gözgöze geldiğimizde bile Gözümde parlayan aşkımı Dudaklarımı dışarı çıkabilmek İçin zorlayan içimdeki O tükenmicek hissi göremedin ! Haykırmak istedi kalbim Kanıyorum, Tam ortama saplanmış bi hançerin Verdiği acıyı çok iyi hissedebiliyorum diye, Ben susturmaya çalıştım onu Çoğu zaman sustu, susmak zorunda kaldı Ama yaramı kapatmaya gücüm yetmedi Hala anlıyamıyorsun İçimde, seni her gördüğümde Dahada büyüyen aşkı&am |
Neden yaşattın bunu bana..canımı acıtmak hoşunamı
gitti..?hayatımı,dünya mı altüst etmek hoşuna mı gitti...!!beni böyle mutsuz görmekten zevk mi aldın..? Evét...hemde çok zevk aldın...naptım ben sana?ben söleyim sadece S-E-V-D-İ-M!! SAna göre oyundu oyundu beLki sevmek ama bana göre hayatıN Ta Kendisiydii Sana göre hayat;oyundan ibaretti ama bana göreyse acının kendisiydi... Oyun değiLdi hiçbirşey hayatımda...SEnn gibi değildi hiçbirşey...SEn sahteydin oysa ben GERÇEK... ßEn acıy |
Dün gece balkonda yildizlara seni anlatirken
Ay araya girdi ve bana şunu sordu: "Neden hala seni aglatan bir kizda gönlün?" Ay`a döndum ve şunu dedim.. "Sen gökyuzunden vazgeçebilir misin?" (*seven*_*şehit*_*saffari*) |
Ö zlerim seni bu serin gecede
Z amanın değerli geldiği saatlerde G elirsin sen aklıma gülüm E s geçemediğim günlerde Y ol alır gider göz yaşlarım O zaman anlarım seni ne çok sevdiğimi U laşamadığım tek şey sensin sanki L anet olsun hayata özletir seni bana O zaman seni beklerim her an V e hayata küserim sen yoksun şu an yanımda E ğerim boynumu düşünürüm hala... |
DÜnya Da Bİr Tek Senİ Sevene Dek
İÇİmden Gelmez Mİ? Senİ Sevİyorum Demek Benİmkİsİ Unutmak DeĞİl Sevmek AŞkimiz Bİtene Dek Onur'dan Melek YÜzlÜm (mefoŞum) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.