![]() |
BİrgÜn Gereİ DÖneceksİn
Hayatim Canim Sevgİlİm Dİyeceksİn Kapiyi Çalacaksin Ama Nafİle Benİ Evde Bulamayacaksin KomŞulara Soracaksin Sana Aciyarak Bakacaklar İŞte Tam O An Tam O An Bİr Ezan Sesİ Duyacaksin ŞaŞiracaksin Bu Saatte Ezan Olurmu Dİyeceksİn Ezan Degİl GÜzelİm Selasela Belkİ Üzelecek Belkİde Mezarima Gelİp ÇİÇek Koymak İsteyeceksİn Ama Malesef Mevsİmlerden Sonbahar Mezarima Koyacak Bİr Demet ÇİÇek Bİle Bulamayacaksin |
ağlamak istiyorum gözlerimden yaş gelmez oldu... gülmek istedim
içten gülemez oldum sensiz geçen bu Günlerin geçmesini istedim zaman geçmez dünya dönmez oldu . sensiz yaşamaktansa ölmek istedim ecel bile buradan geçmez oldu .... HAYAL GÖZLÜM SENSİZ BİR GÜN BİLE BANA BİR ÖMÜR OLDU SENİ ÖLESİYE SEVDİM HEPTE SEVECEĞİM HAYAL GÖZLÜM |
Sen bu şiiri okurken
Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası... Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranam |
Hayat, Hic Bir Insan Icin
Aglamaya Degmez. Zaten Degen Insan Aglatmaz, Yinede Aglamak Istiyorsan Basini Dik Tutki GÖz Yaslarin Aglatan Kadar Alcalmasin!!!! Hissettiklerimi Dilime DÖksem Sevgimden Korkarsin...... Senin Icin Ben Olmasam Bile Sen Benim Icin Hep Varsin!!! Anladinmi Benim Icin Hep Varsinnnnnnnnnn |
kader nedir bilirmisin?
hayır bilemesin çünkü senin kaderin olmadı ama benim kaderim sensin kaderim!!! ama öyle değil |
Acilar icinde biraktin kalbimi
Feryat ettirdin yüregime Farkinda deildin ama seni gercekten sevmistim En aci darbeyi vurupta gittin Demek snde vefasismisin senden beklemezdim Elbet birgün sende seveceksin Mutlaka benli günleri arayacaksin En acisida sevdigim beni bulamayacaksin Mutlaka benli günleri arayacaksin En acisida sevdigim beni bulamayacaksin Mezarima gelipte affet diye yalvaracaksin..... ceyda |
Birgün sende seversin ..Senda aglarsin.. O zaman ben gelirim aklina..
Belki geri dönmek istersin ama vakit çok geç olacak.. Özlüyorum seviyorum bu hep böyle kalacak .. ceyda |
Askimizi istemeyenler bizi çekemeyenler, ayrilin artik diyenler, hey
siz! siz kazandiniz.! ceyda ve genco bitti the end |
Fırtınalı bir hayatın ortasında birleştik. Sen, kendine yakın bulduğun
insanların sana yaptığı hatalardan şikayet ediyordun., bense uzun yıllar acısını çektiğim bir aşkın yaralarını sarmaya çalışıyordum. İyi birer dosttuk, her şeyi paylaşır olmuştuk. Bu yakınlaşmamızın kısa bir sürede olmasına rağmen zamanım öyle tatlı, öyle güzle geçiyordu ki ben içimdeki kıpırdanmalardan habersizdim. Sanki rüyadaydım, gözlerimi açtığımda dostluğun yerini aşk almıştı. Kendimi tutamamıştım işte. Duyguları |
Görmeseydi gözlerim gözlerini
Tutmasaydı ellerim ellerini, Bu sevda ölüme kadar demeseydi dillerim, Sevmeseydi,sevmeseydi,sevmeseydi yüreğim, Ah..ah..ah.. ahh bu ah..lar olmasa. Kopmasaydı durgun deniz de fırtınalar, Batmasaydı aşkımız okyanuslar da, Olmasaydı hır gür, sen ben kavgası ah..ah..ah.. ahh bu ah..lar olmasa. Kaplamasaydı gökyüzünü simsiyah bulutlar Islanmasaydık çamur yağmurlarında,iliklerimize kadar, Titrememeseydik ayrı köşelerde,sarilabilseydik birbirimiz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.