![]() |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldü |
bir zamanlar bizde sevgilimize çiçek alırdık
şimdiyse! ... çicek parasıyla zşimdi eve ekmek goturuyoruz. arda kalan paraylada cesedimiz için kefen ve mezar taşı alıyoruz ...... we artıkseni düşünmeyeceğim |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmay |
Benim *******im Var GözLerin Gibi ParLar
Benim GündüzLerim Var Seni Görme UmuduyLa BekLediğim GünLer... SeninLe Doğan Güneşim Benim Yüreğim Var Ancak SeninLe Çarpar HasretinLe Yanar Olmadığında Deli Gibi Benim HayaLLerim Var Her Karesi Sana Dair İyiye GüzeLe Yarına Ve Sen Varsın Sevdiğim Her Zaman ELini Tutacağıma Dair Bıkmadan Usanmadan Hergün Ama Hergün Yeniden Seveceğim... |
öyle büyük öyle kocaman bir aşk yaşadımki seninle.
ne sevmelere doydum seni ne sevmelerine. yinede olmadı seninle sonunu getiremedik. başta verilen sözleri tek tek sildin yüreğimden. kapılmakmı,aldanmakmı,alışmakmı yoksa sana beslediklerim. hergeçen gün bir kez daha yaklaşıyorum gerçeklere. anlıyorum zaman geçtikçe başta söylenen her kelimeyi. meğer sonumuzmuş başta verilen her sözün. hercümlesi aklımda hepsinin... en güzeli seni seviyorumdaki yaşadığım heyecandı. |
sen ve ben bizdik.şimdi kan ve revan..arkamdan sapladığın hançere inat
kan ağlıyor seni gören gözlerim.kan kusuyor seni söyleyen dilim.senden sonra çok değişti ruhsuz bedenim.senden kalan resimlere baktıkça ihanetinin bedelinin ruhumu şarkılar,fikrimi nefret,dilimi küfür besleyecek bitmeyecek sana olan tanımsız kinim. |
Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır Arkadaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin yanınızdadır |
askım...
senden baska hıcbır seyı olmayan ben.. lakın... senden baska herseyı olanlara acırım... |
nasıl sevdim seni biliyomusun
öle bi sevdimki sen herşeyim oldun gözlerimle baktığım yerde hep var oldun kalp atışlarımının nedeni oldun akıttığım gözyaşlarının sevinçlerimin üzüntülerimin sebebi oldun gittiğeinde bile bende vardın sadece uzaktayken değil de yanımdaykende seni özlüyodum seni her ana yanımda istiyorsum o ellerini sıkı sıkı tutmak gözlerine derinden bakmak seni sevdiğimi bağırmak yine sen olmak istiyorum sonra kendime geldiğimde sen yanımda olmuyosun ama biliyorum ki yoklu |
Seni sana bırakıyorum,
Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlÜnden, Hayallerimi, Ümitlerimi, sevgimi, ve gönlÜmdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken, neden mi bırakıyorum? Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye Ümitlerim, senin Ümitlerin olsun sana yaşama gÜcÜ versin diye, Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa dÜşme diye, GönlÜmdeki bahar gibi ömrÜn hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye, Ben mi? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.