![]() |
Senin İçin
başım döner senin için mumlar söner benim için ya bulunmaz bir hint kumaşı ya yenilmez bir sevda aşı hazır değilim mirasına hazır değilim yasına ya yenik bir gizli sevda ya unutulmuş bir veda |
Senin İlacın Değilse
küllerini dağlara savur senin olmayan baharın özgürlük timsali dağlara vatansever mekanı ağlara senin ialacın değilse aşk bırak başka kalplere her zaman olduğu gibi yakıcı bir ateşsen hayat bucağında gönül ocağımda bekleme yak beni senin ilacın değilse aşk bırak başka ruhlara her şeyi bıraktığın gibi |
Senin Yokluğunda
yalnızdım senin yokluğunda içimde yana alevler vardı sadece senin yokluğunda yalnızdım bir kuş kadar özgür ama mutsuz sadece senin yokluğunda bir çırpıda kaçıp gitmişti hayalin gönlümden şimdi sadece yalnızım senin yokluğunda yalnızım gözümün önünden gitmeyen dağlar kadar yalnızım sensizlik kadar sen olmayınca ben yalnızım yalnız yudumluyorum aşkımı yalnız bekliyorum dönüşünü sevdanın yalnızdım senin yokluğunda içimde yanan alevler vardı sadece senin yokluğunda |
Sensin
soğukta üşüdüğünü hissetmeyesin diye bir yudumda içtim donuk bakışlarını sensin gönül penceremdeki yeşil kuş salıverdiğimde kaçıp gitmeyen sensin yağmur bakışlı ağıt yüklü benimle sadece benimle dolup taşan gönül verdiğinde geri istemeyen kendisiyle birlikte gömen acılarını |
Serçeyim
ben aşık olmak isteyen bir serçeyim köşebaşındaki ağacın dallarında yuvalanırım her sabah ve akşam sen geçerken seni görebileyim diye *******i uyumam,uyuyamam seni düşünmekten ağlamak isterim bazen kendi halime ama ağlayamam ben ağlamasını da bilmem hiç öğrenemedimde ben aşık olamk isteyen bir serçeyim evinin damında yuvalanırım her sabah ve akşam soluduğun havadan bir nefes alabileyim diye ama hiç alamam alsam bile doyamam sana nasıl doyulur ki? sensiz nasıl olunur ki? |
Serinliğini Ellere Ver
bir aksaklık var gerçeklerden suyunu salıverdiğin derelerden alıp götürmesini beklerken sesini duyuramaz ötelerden sen ki hasretimsin uçsuz bucaksız sen ki yalnızlığımsın tütmez ocaksız başıboş mu kaldın sahillerde sen ki kaçığımsın saçsız saçaksız ateşini bana serinliğini ellere ver güneşini odama acılarını yellere ser |
Serseri mayın
ben bir serseri mayın ihtiyaç sokağında gezer dolaşırım yokluklar arasında tiril tiril titrerim ıslak ve de şaşkın duyurmam inlerim gönlüm olsa da taşkın başım göğe ermez gönlüm boyun eğmez severim ben yaşamayı sevgim fire vermez |
Ses Tonu
konuşma öğretileri sınıfına giderken yolda ses tonuyla karşılaştım biraz kaba sabaydı ama heyecanlıydı içi kıpır kıpır neşeli ve haz doluydu sanki bir şeyler öğretmek arzusuyla dopdoluydu havadan sudan biraz muhabbet ettik konuşma öğretilerine gittiğimi söyleyince memnun oldu biraz da ses tonu çalışırsın değil mi? dedi tabii ki dedim incecik sesimle ne kadar olursa o kadar tekrar görüşmek üzere vedalaştık sesim hala ince tiz,ama kaba saba değil! |
Sesler
bu sesler bizi niye konuşuyor bu gürültü niye çekiştirilip bırakılan bu lastik sıkmaz mı hiç çekenleri çekemeyenleri sesler arasındaki bu ızdırab niye kamu yararına mı |
Sessiz Kelimeler
kalemimden dökülen kelimeler sessizdirler kendilerine ait bir sese sahip değiller konuşamazlarda benden başkasıyla ne yapabilirim ki? bu benim suçum değil sessiz kalma haklarını kullanıyorlar yalnızca kelimeler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.