![]() |
******ne Çok******
Rüzgarın esti içime ılık ılık Seni beklerken, seni düşündüm Sanki gitmiyecek, bitmiyecek gibi İçimdeki fırtına Ne çok düşkünüm sana Ne çok ararmış seni deli gönlüm Ne çok seviyormuşum Yaz sıcağında üşüyorum sensiz Buram buram terliyorum kış ortasında İçim yanıyorda söndüremiyorum Yıkamıyorum yalnızlığımı Çaresiz ağlıyorum çaresizliğime Sessiz yürek çarpıntılarıyla Titriyorum, istiyorum Seni istiyorum yanı başımda Dizlerimin ucunda Bırakma beni |
Senİn Yerİne
Kırmızı bir gül'ü sevdim senin yerine Dikeni olsada Senin gibi batmadı yüreğime Karşılık verdi sevgime, türküme Özlemlerim yarım kalmadı Elleri hala ellerimde Bırakıp gitmedi senin gibi Gözleri takılı gözlerimde |
Nİkah
Sevdaları yaşamak var ya seninle Delice duyguları paylaşmak İçip içip dağıtmak düşünceleri Kadehleri kırmak Sızıp kalmak gönüllerimizin orta yerinde Mehtap ışığında demir atmış gemi misali İçinde yalnız sen ve ben Yıldızlar tayfamız Deniz şahidimiz Kıyılsa nikahımız |
Yatağimdakİ Yabanci
Senmisin senelerimi paylaştığım Öpüştüğüm, koklaştığım İyi günde gülüp Kötü günde ağlaştığım Yokluğunda kahrolup Varlığında kaynaştığım Yanıyorum yıllarıma harcandığım Yatağımdaki yabancısın sen Kendime ve sana acıdığım , |
Aldattin Benİ
Kaç yıl oldu tanışalı Bir yastığı paylaşalı Şimdi olduk kargaşalı Sevgin ölümsüzdü hani Severdin sahi beni Bende sevmiştim seni Aramızda kara kedi Yedin bitirdin beni Biliyorum, bende seni Bundan sonra ellerimi Tutamaz kimse senin gibi Gözlerim yaşlı, sen varsın içinde Aldattın beni sevgilim Sevmemişsin yeterince |
Aklima Düştüğünde
Buğulu camlara yazdım adını Kalpler çizdim İçinde ikimizin baş harfleri Silindiler, kayboldular Ama yüreğimdesin Oradan silemiyorum, silinmiyorsun Her aklıma düştüğünde Daha da derine kazınıyorsun |
Gelecek Mİsİn
Yürekte sensizliğe isyan var Deli dolu Kabul etmiyor yokluğunu Sabah, akşam, gece yarısı Hep seni arıyor Gözleri camlarda, yollarda tükendi Hançerden beter, yokluğun batıyor Sensizlik vuruyor da çok kötü Yinede bir umut bekliyor Geleceksin değil mi |
Duyuyor Musun Benİ
Yanımda hep sen varsın, varlığın yokken Ruhumu doldurur yeşil gözlerin Kalbimdeki hicranı duyamazsın sen Benimleyken bile uzaksın benden Haykırdım senelerce aşk'ımı Duydun mu hiç perişanlığımı Tenim değerken sıcak tenine Kapatmışsın sen gönül kapını Gözgezeyiz, kalp bir, uzaksın bana Seni sevmekle yapmışım hata Yıllarımı verdim ama boşa çaba Ağla gözlerim , ah zamanı ağla Haykırdım senelerce aşk'ımı Duydun mu hiç perişanlığımı Tenim değerken sıcak tenine Kapatmışsın sen gönül kapını |
Sen Uyurken
Sen uyurken bebekler gibi Seni seyrettim Ne kadar güzel, ne kadar masumdun Nefes alışların rahatlattı beni Yeniden aşık oldum sana Sanki az seviyormuşum gibi Aşk kattım aşk'ıma |
*****ne Dİyem*****
Ferhad Şirin, Aslı Kerem İşte benim gözüm veren Yetmiyor mu Kalbimi de çaldın benden Sen gözüm, sen kalbim Daha ne diyem Ne dağlar delerim ben Çöller ne ki, su olup giden İstersen canım verem Seviyorum seni Daha ne diyem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.