![]() |
öyle özledim ki seni öyle seviyorum
ki sorma, sensiz öyle mutsuzum ki öylesine yaşıyorum dünyada. |
hayata küskün
sevdaya küskün sana küskün aşka küskün küskün olsakta hayatı yaşadık ve belki başaramadık ama yinede sonuna kadar direndik bak be aşkım senin için dünyayı yıkarım sana son sözüm ben bu @$|<ã veda etmem !!!!! |
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. |
bu nasıl bir söyleyiştir?
nasıl bir dokunuş? nasıl bir serzeniştir? ey bana dokunduğunda, beni anlamlandıran insan; senin içindir bütün gülümseyiş................. |
yine gözlerim gözlerinde kayboluyor, gözlerimde
taşırken seni, bu beden yeniden varoluyor, belkide bu çırpınıştır, HAYATIMIN ANLAMI; içimdeki ;sadece sen , bir görünüyor bir yok oluyor..... |
uzat bana ellerini ey yar; uzat ki
aşkınla yanan şu zavallı aşkına erişebilsin uzat ki gönlümden geçenler gönlüne girebilsin uzat ki varlığını daha yakından hissedeyim uzat ki ömrümüz kesişsin uzat ki hem ellerimiz hem de yüreklerimiz birleşsin... |
Merhaba yanlızlık gel yanıma
Bu aralar senle olmayı çok seviyorum Biraz kal benle sakın ha temelli bırakma beni Ama bu aralar çok kal benimle Sana çok ihtiyacım var yanlızlık Hadi gidelim deniz kenarına Oturalım kumların üzerine Ama sadece sen ve ben Sonsuz maviliği seyredelim Bak yanlızlık sonsuzluğa bak Maviliğin sonsuzluğuna Sanki beni çağırıyor uzaktan Gel diyor burası daha yanlız Yürüsemmi acaba sonsuz maviliğe Söylesene yanlızlık susma Sonsuz yanlızlığa gitsemmiii.... |
Yalnız senı özluyor
Yalnız bır aksam mehtabı dort duvar bosluna sarılmıs Yorgun ıkı goz Sevgısız kırık bır yurek Sadece sana aıt bır bedenle senı cok ozluyorum |
Kardeşimden farksızdı
dostumdu belki canım Şimdi canım gidiyo Geriye ne kalıyo? Ruhum parçalandı, İkiye bölündü adeta. kimse anlamıyo, bu sessiz hıçkırıkları. GİDİYO desem ne varki elimden bişey gelmiyo şimdi canım gidiyo GERİYE NE KALIYO Kİ!!??? |
Bır gun gıdersen veda etmeden
Gunahım boynuma sonum olursun Gerı donup askını ısteme benden Veremem sımdıden haberın olsun Bır baska sevdaya bılkı kosamam Ümıtle arzuyla dolup tasamam Nedense ımkansız senden kopamam Gunahım boynuma sonum olursun (LISELIM) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.