![]() |
senin için gurumu yerlere serdim
bir zaman boş ver aşk neymiş derdim işte vefasız bende deli gibi sevdim git ne olur git veda etmeden git yanlız bende değil sende suclusun görüyorum kumralım bensiz mutlusun aradıgın aşkıda çoktan bulmuşsun git ne olur seviyorum deme git burak |
lanet olsun senın sevgınede sanada
once ınandırdın mutluluğa sonrada yalnızlığa alıştırdın senı sevmekten başka naptım sana sole allahsız senın olan cana acımadan nasıl kıydın sole hıç mı acımadın bana şimdı kımın koynundasın bılmıyorum yurek işte herşeye rağmen ozluyorum hanı bı sözün vardı ölene kadar sevıcem dıye artık sevmıyosunya bıttın oldun yureğimde küllerı kaldı bu aşkın ateşını sen yaktın yuregımın hemde felakete ugrattın kım ınanır olmayan sahte sevgıne |
Eskidendi çok eskiden,
Birbirimizi deli gibi severken, Sen beni bitirirken, Kahredip yakarken, O kadar güzel yıllarımızın sonunu sen getirdin, Kendinide benide bitirdin Herşey eskide kaldı, Anlamıyorsun değilmi, Bu gönül uğrğnda deli, Eskidendi çok eskiden, Eskide kaldı be canım... |
Yaşamak bana verilen tek şansmış,
Kim istediğimi söyledi ki yokum ben. Bana bahşedilen mutluluk ailemmiş, Mutlulukla mutlu olmayı beceremeyen ben. Eğer varsa korkum, endişem, yenmeliymişim, İstemiyorum ki yenmeyi kaçmak varken. Tek korkak arıyorsan evet ben, Sorman gereksiz-yersiz zaten. Yaşamayı istemedim ki ben, Mutlu olmak niyetim değildi zaten. Korkak olmakda elimde değilken, Napıyım korkuyorum herşeyden, Herkesden- Senden ---KENDİMDEN...--- |
Bu son mektuptur benden sana
Ne ayrılığı, nede ihaneti Zalim zulmunu değil ,dünyanın pisliğini değil Ölümü yazıyorum sana son mektubumda Şimdi catışamanın otarsındayım sevdiğm Bİ elim kalemde bi elim tetikte Kan damalıyor yüregimden kağıdın üstüne Dedim ya sultanım bu son mekup benden sana Toprağın mistik kokusunu, kefenin ana sütü gibi beyazlığını Tabundun yeşil bayrağını Vatan için can vermenin duygusunu yazıyorum Sevdiğim bu son mektubumda sana Annemin baş örütüsünü çıkarıp |
sevmek sadece acı verdi bana yokluğunda ağlıyorum hani o yeminler
sözler yalan oldu biliyorum sana mutlulukler diliyorum ELVEDA |
benim tek mesajlık ömrüm olsaydı
ve ben o mesajı okudukdan sonra ölücek olsaydım bana tek mesajda NELERYAZARDIN.....? |
apansız gecede gözlerin dalarsa karanlığa bir sıcaklık hissedersen
dizlerinden. ayağa kalkmak istemezsen bilki altına .....?:) |
Bir çıkmaz sokaktayım
Yanlız kaldım bir başıma, çaresiz Bir başka dünyadayım Korkuyorum sebepsiz Yaşanmamış hayaller Hiç bitmeyen son bulmaz ******* Bak rüyalardayım Boş sevdalardayım Ben çıkmaz yollardayım Gitme diyorsun bana kal deme Sevmek istiyorsan veda etme Bir gece kolları aç bana yolları Bak yine hasretin kır duvarları Özledim aşkını taşırma sabrımı Boş yere bekleme geç yalanları Yeter ki sen bana dön beni sev... |
Gelişin gidişin gibiydi,
Gidişin sanki bitişimdi, Belki sadece uğramıştın, Birazda beni tanımıştın. Ben ne gel diyebildim, Ne de gidişine tek bir laf edebildim. Dökülen gözyaşlarımın faydası yoktu, Sen gitmek için gelmiştin. Arkanı döndüğünde içim sızlamıştı, Gözlerim yanmaya başlamıştı, Ama içimdeki çığlıkları haykıramadım, Yapamadım, olmadı bağıramadım. Ben arkandan ne bitti diyebildim, Nede senden bahsederken gitti diyebildim. Her gece seninle koydum başıma yastığa, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.