![]() |
Yeni bir günün sabahına uyan
şimdi sevinçle Bugününü umutla besle ve yarını düşünme Elbet yarında gelecek sadece bekle hayat emek ister ,zor olanda gelecekse adımların atarken tabi düşeceksin ama umutlarından hiç vazgeçmeye |
SENİ SEVİYORUM
Yüzüne baktığımda, Soğuk bir kış gününün Ürpertisini hissediyorum Bakışlarında ise kendimi Bir çöl sıcağındaymış gibi Hissediyorum Ve eriyorum ... ***** Bilemiyorum bu nasıl bir ilişki, Bu nasıl bir çelişki? Fakat... Herşeye rağmen, Seni çok,ama çok seviyorum ***** Hani tek bir kişiyi düşünürsün ya, Bazen ağlamak gelir içinden. Sebebini bilmeden Hep hüzünlü şarkılar dinlersin. Gözlerin bir noktada Takılır kalır. |
Gece karanlık
Yürüyorum,sensiz boş sokaklarda Feryat edercesine bir yağmur var başımda Ve geçtiğim sokaklarda adını fısıldarcasına Esen bir rüzgar hakim buralara İlerde tek başına duran biri var, Sanki sana benziyor. O yağan yağmurda Başımı kaldırıp sana bakıyorum Gittikçe yaklaşıyorum Sen olmadığını bile bile İçimde bir umut var işte sana dair Her adımımda kendimi bir çocuk gibi, Nasılda kandırdığımı anlıyorum. Başını bana doğru çeviriyor İçimde bir heyecan O gecenin karanlığı |
Yine gece doğuyordu, Umutlarımın üstüne Güneşe,hasret kalarak.
Perdeler çekilmiş yarınlara Ben, görmeyeyim diye. Yalnızlık, geçmiş karşıma Gülüşler fırlatıyor. Artık, benimsin diye. Yapma ey hayal! Beni senden mahrum etme. Gitme ey sevda! Beni özleme terketme. Kucak açtım sevgiye Düşsün kollarıma diye. Hüzünleri, bağladım dar ağacına Ölsün artık diye. Ben kaçmadım ki mutluluktan Beni bulsun diye. Artık, sevinç yollarında yürümeliyim. Gözlerim, güneşle başlamalı Yeni bir güne. Sisli kapıla |
Sevsende Sevmesende
Sevİyorum Demesende Ben Senİ Sevİyorum Sen Benİ Sevmesende Senİ Sevenİ Sende Sev Derler Ama Ben Benİ Sevmeyenİ Sevdİm!!!... |
Sensİz Olmuyor GÜndÜzlerİmee
GÜneŞ Dogmuyor İlaÇ Olmuyor, HİÇbİr İlaÇ İŞe Yaramiyor.su Bİle İÇİmdekİ Yangini SÖndÜremİyor... Sensİz Olmuyor Bİrtanem İnan Olmuyor. |
Hayat Zordu Bİlİyordum Ama Sensİzlİk Daha ZormuŞ Artik Bunuda
Bİlİyorum Sen Sevmesende Ben Sevİyorum Bunu Bİlmenİ İsterdİm Ama Sana Bunu BİrtÜrlÜ SÖylÜyemedİm Bİttİ Dedİn Ve Gİttİn Sen Gİttİgİn GÜnden Berİ Bendende BİrŞeyler Gİttİ İnan ÖlÜm Olsaydi Ayrilik Olmasaydi KeŞke Senİ Çok Sevİyorum Ne Olur Gerİ DÖn |
Öldüğüm gün yalnız kalacaksın,
İşte o zaman Beni anlayacaksın, Mezar taşımda ismimi okuyacaksın, Dilin tutulacak konuşamıyacaksın. Her yerde hayalimle karşılaşacaksın, Dokunmak için ellerini uzatacaksın, Ellerin havada donup kalacaksın, Dizlerin tutmayacak yere yıkılacaksın. Her gün ziyaretime geleceksin, Beni görmek için toprağı eşeceksin, Yinede Beni hiç göremiyeceksin, Akşam olsada evine dönemiyeceksin. Çiçeklerimi gözyaşlarınla sulayacaksın, Beni´de al diye ALLAH´a yalva |
seni özledim canım sesini duymayı gözlerini görmeyi çok özledim bir an
önce bitse bu hasret keşke cnm keşke |
A.B.C.Ç.D.E.F.G.Ğ.H.I.İ.J.K.L.M.N.O.Ö.P.R.S.Ş.T.U. Ü.V.Y.Z...
A>>>Aşkımsın B>>>Benimsin C>>>Canimsin D>>>Değerlisin E>>>Ecelimsin F>>>Fedakarsın G>>>Güzelsin H>>>Hasretimsin I>>>Ilımlısın İ>>>İnsancılsın J>>Jestimsin K>>>Kaderimsin L>>>Laiksin M>>>Mükemmelsin N>>>Naziksin O>>>Otoritersin Ö>>>Örneksin P>>>Pahabiçilmesii |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.