![]() |
Seni düşününürken,gözlerin geldi yine aklıma
O kadar güzel ve anlamlı bakıyordunki Ben gözlerini hayal edip içinde kaybolurken Zaman tüneline düşmüş gibi uçtum hayallere Sen hangi zamandasın,hangi saatdesin söyle.... Seni düşünürken,birden kalbin geldi aklıma O kadar saf ve o kadar sevgiyle doluyduki Ben o kalbi düşünüp içerisinde kaybolurken Zaman tüneline düşmüş gibi uçtum sevgine Sen hangi kalptesin,hangi sevgidesin söyle... Seni düşünürken,hayalin geldi gözlerimin önüne |
eskimiş gömlek gibi çıkartıp attım seni...
ne kadar acıklı olsada sakın ağlama emi.... unutulup giderim bende günün birinde... sen dert etme unut böyle avut kendini... bir mezar nasılsa bende şimdi öyleyim... ölüm kadar soğuk okadar'da gerçeğim... tek sevdiğim sendin ama böyle olması gerek... gurur kalbi yendi.... gülmedi sana... FELEK..... |
şimdi tek yolcu benim bu son vapurda
senin beni terk edip gidişin gibi bende terk ediyorum bu sehiri her seyi ardımda bıraktım şimdi bende yolcuyum bu dünyada kimse yoktu limanda bu gidişte kimse kalmamıştı benden başka belkide bu karanlik sehirde anılar keskin bir bıcak gibi düşündükce acı veriyor kimse kalmadı artık bu hayatta şimdi bende yolcuyum bub eski vapurda |
gözlerinle büyülenen gözlerimi,ay ısığına sakladım dün gece,yıldızları
yaktım sen gelirsin diye,oturduğum seni izlediğim o bank bombos artık,seninle dolup tasan kalbim bombos artık,yeniden seve bilirmisin diye sordum kalbime, kül olan ates yanarmı yine,bir gün hatırlarmısın beni bilemem artık,kalbimin atesi söner, sen cennetim olursun. |
Bir sevdiginiz varsa ve siz ondan başkasını seviyorsanız demektir ki
siz siz o kişiyi sevmiyosunuz.O diger sevdiginiz o kişiyi ilk aşkınızdan daha çol sevebilecekmisiniz ?acaba Siz ne kadar sevsinizde o ikinci kişiyi o ilk aşk gibi olmaz!Sevgili demek sizin için oyuncak galiba ama gerçekten yürekten sevenler için aşk demek o kız için ne olursa olsun onu sonuna kadar sevmektir!o kız sizin belkide hayat arkadaşınız olacaktır!SEVGİ KARŞINIZDAKİNE SAYGI DUYMAKTIR?SİZ KARŞINIZDAKİNE NE KADAR SAYGI G |
Gözlerim doluydu elveda derken
Dönüp de bakmadın veda ederken Beni yalnız bırakıp da giderken Hiç mi düşünmedin canım sevgilim İşte sen o zaman dünyamı yıktın Kendini de yaktın beni de yaktın Bir gönüle girdin birinden çıktın Hiç mi düşünmedin canım sevgilim Anlamadın seni içten seveni Nasıl değişirsin ellere beni Oysa taç etmiştim başıma seni Hiç mi düşünmedin canım sevgilim Aşk bitip gitse de kalıyor izi Kalpte dolaşıyor ince bir sızı Aklına gelirsem gel bazı |
Seni tanidigim gün
anladim asik oldum, bekledim vurulmaya sana, ama sen ayrilik dedin bana hicmi sevmedin beni galiba sevmemisin beni ama ben seni sevmeye mecburum platonikte olsa kalbimde sen hergün büyüyorsun ask dedim ayrilik dedin sev dedim sevemem dedin neolur dedim bekleme güle güle dedin sensiz ben ölürüm dedim affet ama gelemem dedin |
gecelleri sevdan dolar gönlüme
dökülur taneler esmer meleyim düşünurm seni gecmez günlerim öluyor yüreyim esmer meleyim gözümde tütuyor her bir bakışın gözlerin gönlume vurur ansızım aylar yıllar gecsede dinmezki sözüm unutamam seni esmer meleyim hüseyin |
sevdiğim bütün kadınlarda aradım seni,
belkide seni bulmak için sevdim hepsini, anladım,yanıldım hep yalan aşklarla kandırdım kendimi, yolun sonunda şimdi yine sensizim. |
Arkadaş Sevgili
İnsan bazen arkadaşlarına sevgili gibi davranıyor. Sahipleniyor, kıskanıyor ama gırtlağına çökmeden. Tatlı tatlı flört ediyor ama sınırları aşmadan. Birlikte gülmekten ölüyor, çok ama çok eğleniyor, dağıtıyor, yerlere düşüyor, gecenin cılkını çıkartıyor ama o arkadaş ya, sevgili değil ya, hiç sorun olmuyor. Her şeyi konuşuyorlar, pek fazla sansür uygulamıyor, sürekli anlatıyorlar, fazlasıyla ilgili oluyor; kulaklarını kocaman kocaman açıp, dinliyor. En önemlisi de büyük bi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.