![]() |
aman yine gece oldu gün bitti herşey unutuldugün bitti diye yaşammı
durdu senin bu unutmaların beni hep kuruttu bu mektubu yırtarsan benden hoşlanıyorsun silmezsen beni istiyorsun cevap yazarsanbeni seviyorsun vermezsen bensiz yapamıyorsun hadi bakalım ne yapacaksın |
ben seni bu dünyada bir tek seni sevdim sen diyorsunya benden başka
kızmı yok yok işte ben seni öyle sevdimki sen bile korkarsın benim aşkımdan keşke seni sevmeseydim gözlerim kör olsaydıda görmeseydi seni güle güle sana yakışmaz sana sen bitirdin benim aşkımı yalanlarınla kaçamaklarınla sana güle güle |
bir gün yeşil giyersin doğa olursun
bir gün mavi giyer deniz olursun bir gün pembe giyer ruya olursun bir günde beyz giyer benim olursun ben yamaklarda gezerim yol senin olsun ben zehir içerim su senin olsun yeni bir sevgilli bulmuşsun hayırlı olsun bende yeni bir tane buldum HABERİN OLSUN saygıllar HÜSEYİN |
Sensizliğin yeri bomboş olsada,
Sensizliği senin için beklemek,zor olsada, Sensizken seni beklemek,bir kor olsada, Sensizliği,senin için bekleyeceğim. Bana uykuyu tattırmasanda, Bana aşkını yaşatmasanda, Bana zevkini bırakmasanda, Benliğimi,sende öğreneceğim. Seni sevdiğimi istsmesende, Beni kendine sevdirmesende, Bana sevdiğini söylemesende, Seni,ömrümce seveceğim. Kendime,hayatı zından etsemde, Kendimi,kendine,keletlesemde, Kendimi,sevgine sürüklesemde, Kendim için,sevgini |
Bak Yİne Uyku Gİrmedİ GÖzÜme,
Senİ BeekledİĞİm,bu Haİn Gecede. Bİlİyorum,sebebİ,nedenİ Sensİn Bu Çİleye, BekleyeceĞİm Senİ BÖyle Delİcesİne. YÜrÜyorum! Sonu Bellİ Olmayan Bu Bİtmez Yolda, Bİlmİyorum! Neden Bu GÖnÜl Bu Kadar Darda, Vermİyorum! Ve VermeyeceĞİm Senİ BaŞkasina, BekleyeceĞİm Bu Yolu! Sonunda Sen Olmasanda. Gİdİyorum, Sensİz Ve Senİn OlmadiĞin Mekana, TaŞimiyor,katlanamiyor,kalbİm Bu AŞkin AĞirliĞina, GÖzlerİmde Yoruldu Artik,bekledİ Yillarca, Kuruyan Bİr Pinar Oldu,uĞr |
Zamansiz Esİyor Kader RÜzĞari,
Kaderİmİ Anlatiyor EstİkÇe Bana, Sevdami Soruyor GeldİkÇe Sana, Anlatamiyorum Senİ,sevdalandikÇa Sana. İÇİmde Esİyor AŞkinin Yelİ, Çikmiyor DiŞari Bİr Delİ Gİbİ, Yaniyorum ÖmrÜm Sana,ataŞ Mİsalİ, SÖndÜremİyor HİÇ Bİr Şey,yanan Kalbİmİ. Sevİyorum Senİ 'mecnun' Mİsalİ, Çikip Gel Artik Yar,sevİndİr Benİ, ÖmrÜmde GÜlmedİm,sevdİm Sevelİ, AŞkimi Anla Yar Birakma Benİ..... Murat AdigÖzel.... |
Sen,masmavİ Okyanusun,sonsuzluĞusun,
Sen,karanlik *******İmİ Aydinlatan,aŞk Yildizisin, Sen,aŞka Susayan Kalbİmİn,susuzluĞusun Sen,bana AŞki Getİren,aŞk MeleĞİsİn, Sen,gÖnÜl TopraĞima DÜŞen YaĞmur Tanesİsİn, Sen,yaĞmur Sonrasi Kokan Yoprak Gİbİsİn, Sen,aŞk BahÇemde Tek ÇİÇeĞİmsİn, Sen,kanayan Yaralarimi AŞki İle Dİndİrensİn. Sen,tutmak İstedİĞİm Ellerİn Tek Sahİbİsİn, Sen,gÖrmek İstedİĞİm YÜzÜn GÜzÜllİĞİsİn, Sen,gÜlemedİĞİm Hayatin Tek NeŞesİsİn, Sen,İlk ÖptÜĞÜm,Çok SevdİĞİm, ... |
Bir bahar akşamında gördüm seni ve seni o anda çok sevemye başladım
ama buraya kadarmış aşkımız bu aşk ne kadar iyi olursa o kadar ayrılma süresi o kadar kısalıyo ve hayatınızın sonuna kadar yaşabiliriniz bu aşkı ve bu aşkta mutluluklar dolu olursa ne güzel olur o zaman bu hayattan başka bişey istemesiniz...eger o kız ayrlmak istedigin o anda dünyasınız yıkılır ve kendinize zarar vermek istersiniz nyaparsınız kendinize olur ilerde bir işe girmek istediginizde o size engel olarak çıkar bunu sakın |
TÜrkİye=senİ Sevİyorum
Almanya=ich Lİebe Dich Arabİstan=ana Bak Hebbak Arnavutluk=tedos Huroj Bİrmanya=chİd Pade Bulgarİstan J Bİchİmte Çava=kolu Tresno Çek Cumhurİyetİ=mİlİjute Danİmarka=jeg Elsker Dİg Endonezya=saya Cİnta Kamu Estonya=mİna Armastan Sİnd Fİlİpİnler=İnİ Bİg Kİta Fİnlandİya=mİna Rakastan Sİnva İtalya=tİ Amo İzlanda=eg Elska Thİg Japonya=ora Wa Omeagasudİka KamboÇya=bon Srolanhh Oon Katalan=testİm Molt Kore=ta Ngshİrİ Choarykorsika Lao=khoİ Huk Chav |
giderken uzaklara son bir defa gözlerime bak ne seni unutacak kadar
zaman geçecek ne zaman seni unuturmaya yetecek bırakıp gitsende seni unuturum sanma zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla dünya kalabalıktır ama herkes orda yanlızdır bende yanlızım saygılarımla arz ederim murat |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.