![]() |
aylardan aralık
günlerden sensizliğin ertesi yanlızlıktan üşüyorum.. soba boş yere yanıyor... bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yanlızlığım senszliğim köşe başındayım avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum bütün umutsuzluğuma inat YİNE SENİ ARIYORUM dudaklarımda bildiğin o ıslık sokak lambalarına sığınıyorum hafiften bir yağmur ağlıyor bneimle bir deli rüzgar saçlarımda yanlızlıktan üşüyorum bulamayacağımı bile bile YİNE SEN |
Esret Baglarinda GÜl Olmaktansa ÖzgÜrlÜk Daglarinda Diken O9lurum
|
Ölsem SevdİĞİme KavuŞabİlİrmİyİm
Kapatsam GÖzlerİmİ Hayalİmde YaŞatabİlİrmİyİm Onsuz GeÇen GÜnlerİmİ Telafİ Edebİlİrmİyİm Gezsem Dİyar Dİyar SÖyle GÜzel;senİ Unutabİlİrmİyİm Senİ Kaybetmek ÖlÜmden Beter Acisi Kalbİmde Bİr ÖmÜr SÜrer Sevdam SÜrgÜn OlmuŞ Benİ Sona SÜrÜkler Şu Yorgun YÜreĞİm Nekadar SÜrgÜn Edİlsede Senden VazmigeÇer... SevdİĞİme... |
her seferinde söz veriyorum
seni unutca diye ama o gülüşünü unutmak kaloymı her seferinde içiyorum seni unutmak için ama olmuyor çünkü seni çok seviyorum hakkını helal et aşkım ben öldüm artık |
Bir yaralı çocuktum sensizlikteyken... Kirli duvarlar,los ısıklar ve
ucuz şarapla tükettiğim ömrüm, amaçsız yuvarlanıyordu kuytu sokaklarında bir isimsiz şehrin.Adını anamadığım kabuslarıydı zamanın, ve sabah sisinde kaybolan umutlarımdı benden geriye kalan. Yaşıyor 'muş' taklidini üstlendiğim bir diğerinin aynı günler dizisiydi zaman.Ve kanayan tenimin altında her gölge ağlatırdı beni...Hiç geri dönmemecesine kaçmak isterdim bu geleceği olmayan insanlıktan.Ama ne kendimle, ne çevremle bitiremed |
galiba anlatmak zor!
belki de o yüzden yazıyorum bu satırları, ve ondan okuyorsun... sana sevgimi anlatmak zor ne kırmızı bir gül, ne de sevgi sözcükleri yalnız her bakışında yüreğimden havalanan kuşların kanat sesleri... anlatmak zor sevgiler kadar korkuları da anlatmak zor ne bir rüya, ne bir kabus, hayat bize kötü şakalar yapıyor ne ondan ayrı kalıyoruz nede onsuz yapabiliyoruz... seni kaybetmek zor, hani uçurumun kenarındasındır ve tutunduğun bir dal parçası seni hayata bağlar, işte |
Saatim on ikiyi gösterdiğinde,
Bir yağmurdur başladı burada. Gecenin gizeminde, Gizemli bir yağmur Gündüzü kasvetli bir hava, Yollar çamur. Saat tekrar on ikiye geliyor, Penceremin perdesini açtım, Pamuk serpilmiş yerlere. Sanki gök doğum günümü kutlamış, Hediyesini sermiş her nesnenin üstüne. Kimi sever yağmuru, Bereket der, Kimide sevmez. Bugün doğum günümdü. Yağmurla karşıladı gökler seni. Bulutla kolladı. Sevmezdim hiçbirini. Ama onlar seviyor ya beni, Bende seviyorum |
İlk Gördüğüm anda sana aşık oldum
Gözlerine baktığımda kendimi buldum Tek Bir engel vardı senden çok uzaktaydım Ama seni Bir tek seni içimde yaşarım Aylar yıllar oldu seni bekliyorum Hala İçimde bir umut taşıyorum Güzel Günleri sanki tekrar yaşayacağız Senle birlikte olup mutlu olacağım Bilemezdik severek ayrılacağımızı Bilemezdik birbirimizden kopacağımızı İstediğim, istediğim tek şey sensin İnan bana sevgilim bir tek şey sensin Sendin benim hayatıma anlam katan |
Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç.. Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. |
Sevdamın yükü ağırdir taşıyamazsın,
Bana öyle kolay kolay alışamazsın, Tertemizdir kalbim balçıkla sıvamazsın, Anlatırken sevdamı, Beni sustaramazsın. Diktiğim sevda ağacını kurutamazsın, Seversem Seni, Beni asla unutamazsın, İkamet edersem benliğine çıkartamazsın, Bal damlar sözlerimden beni susturamazsın. Sıcaktır yüreğim elinle tutamazsın, Ateştir sevdam buzla soğutamazsın, Arama bu sevdayı başkasında bulamazsın, Ben AŞK adamıyım Beni susturamazsın. Şiir gibi akarım gönlüne |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.