![]() |
sevginLe kaLbime bir dunya kurdum
yıLLardır hep seni bekLedim durdum nerdesin aşkınLa sarardım soLdum bahtıma yazıLmış kısmetim sensin aşkını kaLbime sığdıramazsın hasretin derdini durduramazsın ne yapsan eLimden kurtuLamazsın şansıma yazıLmış kısmetim sensin dunyaya seninLe yeniden doğdum kederLi gunLeri kaLbimden kovdum aşkınLa tutuşup sarhoş oLdum anLıma yazıLmış kısmetim sensin... |
Eğer tek suçum; Seni sevmekse,
Gönül mahkemende yargıla Beni, Cezam müebbet, hapishanem kalbin olsun, İtiraz edersem, kalbime hançer vurulsun. Ellerime kelepceler vursanda, Ayaklarıma prangalar taksanda, Gece gündüz aç bıraksanda, İsyan edersem, boynuma ip vurulsun. Sabahları odama güneş doğmasada, Bayramlarda açık görüş olmasada, Yeterki gardiyanım Sen ol, Af istersem, iki gözüm kör olsun. Her gün hücreye atsanda, Her tarafımd |
her gecenin kastı
sanki bir ahı var bana ayrılıkları verir sanki bir hıncı var... yokluğunla geçer günlerim ağlıyor gözlerim kurşuna sitemdir hislerim... kara bağrıma taş toprak ataydında gideydin be ASKERİM atıpta gideydin..... |
Bu bir oyundu yalandı dolandı.
Çok ince düşündüm tüm ayrıntısını. Aynı acıyı tattım bunu iyi biliyorum. İki kat fazlasını önüne sunuyorum. Düşünüyorum bana yaptıklarını. Sanmaki affedebilirdim olanları. Şimmdi roller değişti. Ben oynayan sen ağlayan. SENİ SEVİYORUM demiştim'ya. YALAN.........sekerce_ den sevgilerle. |
sıcaklığımı hissettinmi tenime dokununca.
hissettinmi sevgimin verdiği o masumluğu avuçlarımda. herşey buraya kadar değil son yoktu bizde olmayacaktı. sonlarda başladık biz seninle hayata aşka gülmeye. birbirimize biz hayat verdik dönmek yoktu bizde olmayacaktı. sen ışığına aldandın dünyanın ben ise sana. sen ışığı bende buldun ben aydınlattım dünyanı senin. direnmeyi,güvenmeyi,sevmeyi ben öğrettim.öyle değilmi. gidişinde dönüş olmayacaksa ölüürüm sanma. yok olurum yanlızca.. |
gözlerim aramaktan vazgeçemezken seni.
sen hangi rüzgara uyupta gidersin halaa. sevdamız düşündürür beni hergece. bilemem ne desem dilime dolanır her hece. ağlasam akmaz gözyaşlarım acıtır gözpınarımı. artık biz yokmuyuz anlayamıyorum. acılarım katlanıyor dön gel pınarım. |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört m |
Ayni sokakta oturuyorduk
Her gün bir kizla geliyordu eve Adi ESRARENGIZDI Herkes onun hakkinda Farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gerçegi bilmezdiKirli sakallari vardi. Yesil gözlü esmerdi Mahallenin kizlari hayrandi ona Bense nefret ederdim Hiç kimseyle konusmaz Sadace gelir geçerdi Birgün onunla yolda karsilastik Çok güzel bir yüzü vardi Bana gülümsedi Sasirdim Ama yinede onu sevmiyordum. Fakat o çok farkliydi Gece boyunca lambasi yanardi Uyumak yerine onun evini seyrediyord |
Hani, diyorum da, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa...
"Ona", şöyle, içine sindire-sindire, kocaman bir sarılsa... Ne iyi olur değil mi? Dostunuz! dostunuz var mi? Kadın ya da erkek... Hiç fark etmez. Gerçek dostun cinsiyeti olmaz. Paylaştığınız birileri var mı? Var ise mesele yok. Yok ise, gidin bulun hemen! Sırlarınızı paylaştığınız. Özlediğinizi açık yüreklilikle söylediğiniz. "Canım benim!.. dediğiniz... Telefonda bile saatlerce konuştugunuz, sıcacık b |
******* karanlık Yalnızlık acı
sevgin yalan bu dunyadaki tek gerçek ruya içinde sevgi olup acı çekmeyen yalnızlıkların karanlıga gömuldugu bır RUYA.. yıldızlar ne kadar uzaksa ruyalarım gerçek olmayacak kadar guzel hiç uyanmıyacakmışım gibi adını A.Ş.K koydum ruyamın.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.