![]() |
şimdi kendimle savaştayımmm... sabahlarsa artık
benden çok uzakk nefes almak zor geliyor artık böyle bittiyse bu aşk bende sıkarım kurşunları kadere... bende seni benden koparanlara isyan ederim ellerini çektin ya benden duvarlar üstüme üstüme gelir oldu sanmaki sevmedim seni sanmaki baglanmadımmm bu aşk öyle sardıkı bedenimi benim içimde benden güçkü bir sen olduuu |
Hergün peşinden köpekler gibi koşan
O soğuk havalarda seni tir tir titreyerek Bekleyen bendim be gülüm, Her zaman senin hayalinle uyuyup Kalktığında hayalinin gözlerinin önünde Olduğu kişide bendim. Belki görürüm diye kapınızın önünden Geçende ben dim be gülüm... Dünyada seni en çok seven kişide bendim Be gülüm.. SENİ HERZAMAN SEVECEK OLAN DA BENİM GÜLÜM..SENDEN AYRILMAK BANA ÖLÜMDÜR BE GÜLÜMMM.....IRMAKI'MMMM |
SENİ SEVİYORUM !
Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic k |
Kimseler yapamaz senin resmini
Kıyıdan açılanın tanyerinden esenin Aramasınlar seni renklerin atlıkarıncasında Dayanmış tahta parmaklığa bir bağ taraçasında iklimler Bizden en uzak gezegenin kederi Aramasınlar seni uyaklarında ışıkla gölgenin Sen oyunun dışındasın oylumların da yüzeylerinde Bir yerlerde bir sevinç günün birinde fışkırır Kimseler yapamaz senin resmini Kıyıdan açılanın tan yerinden esenin Sen kendi resmini kendin de yapamazsın Gümüş kanatlı bir balık sıçr |
Güneş altında söylenmedik söz yokmuş..
Bu yüzden *******i söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... |
Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden Her giden güzelleşir Gidiyorum güzelleşmek için Unutulsun diye çirkinliklerim Gelecek birisi güzeldir Gelince güzel değil Hele gelmişse çirkin Yaşam, ölüm gelecek diye güzel Ey güzeller güzeli beklediğim Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem Artık ne gelmek ne de gitmek Yaşamın en zor yanı beklemek Hiçbirimiz beklemedik doğmayı, Doğduğumuzdan beri beklediğimiz ÖLMEK |
her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet
sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor * * * kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi s |
güne her uyandığında yaşama sevinci veren tek gerçeksin. . .
alınan her nefeste içine çekilen ve bir sigara gibi tiryakisi olunan vazgeçilemeyen tek gerçeksin . . . yolda yürürken yağmurun ansızın yağmasında bile akla gelen ve o saniyeden itibaren yağmur damlalarının her birinde senin olduğun düşünülerek her damlanın üzerine yağması istenilen tek gerçeksin . . . günesşin kavuran sıcağında her yerde aranan su gibi muhtaç olunan tek gerçeksin. . . bir kış akşamı şöminen karşısında iç |
Bir gönül nedirki senin uğruna,
Canımdan can iste,ömrümden ömür... Yeterki sev beni anla hep böyle, Canımdan can iste,ömrümden ömür... Dünyayı versemde senin için az, Hiçbirşey aşkına bedel olamaz, Sen böyle sevdikçe etmem itiraz, Canımdan can iste ömrümden ömür... Sen verdin gönlüme bu mutluluğu, Seninle buldum ben bu huzurumu, Aşkınla anladım varolduğumu, Canımdan can iste ömrümden ömür... SENİ SEVİYORUM........ |
canım acıyor yüreğim kanıyor bu can seni arıyor
dizlerim tutulmuş sanki bir türlü sana ulaşmıyor nereye baksam bulamıyorum gözlerim görmez oluyor ellerimden başka bir şey gelmiyor dünya ise hala dönüyor durduramıyorum zamanı su gibi akıp gidiyor oysa oysa her geçen saniye ömrümü tüketiyor ömrüm tükendikçe sana kavuşmak daha zor oluyor ellerimden başka bir şey gelmiyor dünya ise hala dönüyor......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.