![]() |
Bu Gece Sebepsİz Daldi GÖzlerİm
Senİ DÜŞÜnmekle Geceyİ GeÇİrdİm Resİmlerİne BaktikÇa Senİ Özledİm Senİ ÖzledİkÇe Halİme GÜlÜmsedİm Bu Gece Sebepsİz Daldi GÖzlerİm Her İlerleyen Dakİkaya Kizdim Öfkelendİm Nasil Olduda Ben Bu Hale Geldİm Halİmİn Sebebİ Sensİn Ve Senİn GÖzlerİn |
Bİr Gece Anİden Çikip Gelİrsem
HoŞgeldİn Der Bana Sarilirmisin!! Kapiyi Çalmadan İÇerİ Gİrersem Uyurken Öpsem Bana Darilirmisin!! GÖlgen Gİbİ UzaklaŞip Gİdersem Dur Gİtme Der Boynuma Sarilirmisin!! Senden Uzakta ÖlÜrsem Mezarima Gelİp AĞlarmisin |
Anlar Var Senİnle YaŞamak İsteyİpte YaŞayamadiĞim
Anlar Var Senİnle YaŞayip Anilarimla YaŞattiĞim Bİr Sen Varsin Bİr An Aklimdan ÇikaramadiĞim Bİr Sen Varsin UĞruna Her Gece AĞladiĞim Bİr RÜya Var Her Gece GÖrdÜĞÜm ÇÖzemedİĞİm Tek KÖrdÜĞÜm GeÇmİŞİm Sensİn Ve GeleceĞİm Bİr Sen Varsin Bİrİcİk Sevgİlİm |
GÖZÜMDEN DÜŞEN HER DAMLAYA
ADINI YAZDIM BİTANEM BAKTIĞIM HER NOKTAYA O YEŞİL BAKIŞLARINI KAZIDIM YÜZÜME ÇARPARAK ESEN RÜZGARI SAÇLARIN OLARAK HİSSETTİM İÇİME ÇEKTİĞİM HAVA NEFESİN ÖPTÜĞÜM HER ÇİÇEK DUDAKLARIN GÜLLERDE SENİN KOKUN YAĞAN YAĞMUR ELLERİN SEN BENİM DOĞAMSIN SEN BENİM DÜNYAMSIN SEN BENİM BİRİCİK Sevgilimsin |
DiŞaridakİ GÖkyÜzÜyÜm Sankİ
Bİr YaĞmurlu Bİr GÜneŞlİ YÜreĞİme DÜŞen YaĞmur Tanelerİ Unutturmadi Bana O YeŞİl GÖzlerİnİ GÜlmeyİ Sevmek BaŞa Akan GÖzyaŞim Hepsİ Sana Dİnmİyorkİ İÇİmdekİ Firtina İzİn Vermİyor GÜneŞİn AÇmasina |
AkŞam Yİne Kar YaĞdi
Senİ DÜŞÜnerek ÜstÜme Hafİf Bİr RÜzgar Estİ VerdİĞİm Hayallerİmİ Sana GÖtÜrsÜn Dİye Sabah Yİne Bembeyazdi Etraf Sana BesledİĞİm Duygular Gİbİ SoĞuk İse Yakar VÜcudumu AŞkin YaktiĞi Gİbİ Kalbİmİ |
Zaman’la konuştum,
Ne saçına ak düşürecek,ne gülüşüne keder verecek… Keder’le anlaştım, Sana elindeki en az acılı günleri verecek, Biraz acı iyi olur duyguları ölmesin dedi… Acı’yla anlaştım, Sana aşk acısı vermeyecek.. Kanayacak yüreğin,melekler sarıp iyileştirecek… Meleklerle konuştum, Yüreği iyi olacak dediler,zamanla severmişsin… Zaman’la konuştum…… |
Ne vakit geldim bu çınarın gölgesine bilemiyorum..
Ben seni çiziyordum aşksızlığıma,burada uyandım.. Garip bir yer burası, Herkes düşman herkes sevdalı birbirine.. Kimse kimseyle konuşmuyor ve sohbetler bitmiyor.. Derin nefesler çekiliyor ve son nefesler veriliyor.. Seni arıyorum radyoda,keder çalıyor.. Herkes buralı ama kimse yolunu bulamıyor.. Bir bakıyorum yarasını sarıyor herkes ama kimsenin yüreği kanamıyor.. Garip bir yer burası, Kimsenin bilmediği bir yerde,kimsenin bilmediği bi |
Bu gün hüzünlerdeyim,
Dönmiycem! Çalmayın kapımı,yokum evde. Sormayın komşudan! Yanıma bir tek beni aldım.. Bu gün hüzünlerdeyim, Dönmiycem! Yarı çıplak bir acıyla,Nuh'un gemisinde gibiyim. Bir tek ben.. Yok kaptanı geminin. Allah aşkına yanlız bırakın, Bu gün hüzünlerdeyim, Dönmiycem! Bir gün uğrarım belki düşüncelerinize, Uzun zaman sonra belki.. O gelir alır beni. Ama yok! bu gün hüzünlerdeyim, Ölmiycem! Bir gün yağmurla düşerim belki şeymiyenize, Yada kırık bir düşünüzde f |
Bilmezsin tabi,ağrıyan yerlerimi...
Duman içinde yüreğim.. Kim bilir kaç acı söndürdüm çay bardaklarında, Enine boyuna serpilmiş düşünceler içindeki sırlarımı.. Bilemezsin tabi,kanayan yerlerimi.. Gözlerimden akan,yaş diye ağladıklarım sana, Sanadır her düş yolculuğum,sen durak ol yeter .. Yeri yurdu belli,geçmişi hapis zamanlardan birinde bekliyorum, Sen biletini al bana yeter .. Kırık bi aynada taradım saçlarımı, Yüzüme bayram sevinci kazıdım, Sen erken uyan yeter.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.