![]() |
eğer birgün tersine akarsa bu nehir;;
bülbül susupta gül ötmeye başlarsa yağmur göğe doğru yağar bulutlar yere doğru inerse bilki seni ozamn unutacağım |
sana gülüm demem
zamanla solarsın günüm demem akşama bitersin güneşim demem bulutlara dalarsın ayım demem sabah kaybolursun şekerim demem erirsin suyum demem akıp gidersin yolcu demem gelip geçersin ah tatlım ah ömür demem belki biterim sana ancak canım derim benimle yaşar benimle gidersin biricik aşkım |
hayal olmak isterdim
mutlu olmak için aşık olmak isterdim sevilmek için deli olmak isterdim üzülmemek için mesaj olmak istertdim sana gelmek için... |
ağladığım zaman
göz yaşım güldüğüm zaman mutluluğum düşündüğüm zaman hayalim kokladığım zaman çiçeğim öldüğüm zaman son nefesim olurmusun |
Ne figanlarımın ne feryatlarımın sesini duyarsın
Ne sensizliğimi görürsün nede çaresizliğimi bilirsin Ne gözümdeki yaşı nede gözlerimi görürsün Nasılda sana nasılda umutsuz bakar. Sen benim gözlerime ne yaptın Gidişini mıhladın seni her hatırladığımda bu şehirden gidişin Gelir gözümün önüne sen benim yüreğimi aldığın yetmezmiş gibi Gözlerimi de kör ettin kime baksa seni görür bu yüreğimle Al işte sen beni mezara diri gömdün |
Sevdiğin kadardır ömrün...
Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın. Bir gün yalan söyleyeceksen eğer; Bırak karşındakii sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Güneşin seni ısıttığı kadar |
Sen gül diyarının en hoş gülüsün…
Hayatın bana sunduğu en güzel ödülsün… Sevgi dağlar boyu kocaman bir kitap… Sen ise o kitabın özüsün… Gözyaşı ve hüzün dolu dünyada sen.. Umut bahçesinin şen bülbülüsün Ağlarken susar gözlerin neden? Kim bilir ne kadar üzüntülüsün ?? Sevip sevilirken ayrılmak neden Sanki ağlıyor günlerden beri en güzel gözler….. .................YıldırAYgün............... |
sokak lambası,
sende benim gibi yalnız ve dostsuzsun. Çevreyi aydınlatmak için kendini paralarsın Ama tekbir sevdiğin bile yoktur. Belkide vardır ve çok uzaklardadır. tıpkı benim gibi senle ben arasında bir fark göremiyorum Sende benim gibi sokaklara aitsin Kaldırım üstünde veya yol kenarında Belkide sevdiğini düşünüyorsun Belkide onun için kızıp parlıyorsun seni çok kişi sevmez tıpkı benim gibi. |
Tutamayacağım sözler vermem,
Basit kişilerle polemiğe girmem, Bazı şeyleri asla affedemem, Yaşananları kolay silemem, Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem, Cesaretsizliği gururla örtemem, Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem, Dostlarıma laf ettirmem, Tutkularım var vazgeçemem, Gidiyorsun eğer çok özlesem bile dön demem, Ağır geliyorsa bunlar firar serbest, SEVEN SEVER SEVMEYEN YOL ALIR GİDERR!!! |
aşksızım be gülüm aşksızım
yalnızım be gülüm yalnızım dertliyim be gülüm dertliyim napıyım be gülüm söyle onu yapıyım sen naparsın he isyankar senne yaparsınki be sen dertten ne anlarsın be ne sen anca sevip terk edersin isyankar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.