![]() |
kendini zi ne sanıyorsunuz
bir kızın kalbini kazanana kadar kırk takla atıyorsunuz ben ce dayağı siz hak ediyorsunuz bir kız olarak gurur duyuyorum |
şuanda doyasıya gözlerine bakmak isterdim
belki boynuna sarılıp ellerini tutup gözlerine bakmayı çok ama çok özledim sevgilim bitanem ben seni yoklugunda buldum gelme istemem artık sensizlige alışmak zor olsada |
aşk biter gider sevgi solar gider
tek bir şey kalır arkanda kalan bedenim aşk boş sevgi boş kime sorsan herkez agızdan sölüyo yürekten söleyen hiç yok hiçç yaa kahbe kader seven hiç yokk |
Sevmek Demek Bİr Kahpenİn Elİnde Oyuncak Olmak Demek
Sevmek Demek Bİr Şerefsİzİ ÖmÜr Boyu Beklemek Demek Ah Sevmek Hayİnİn Bİrİnİn KÖlesİ Olmak Demek Sevvdİm Bİr Zalİmİ Verdİm Kalbİmİ Ellerİne Belkİ Kiymetİmİ Bİlİrdİye Ama Nerde BuruŞturup Atti Bİr Kenara Sankİ Kagit ParÇasi Gİbİ Sorarim Şİmdİ Herkese ÖlÜmÜne SevmİŞ Bİr GÖnÜl Mahkumunu BÖyle Yakmak Sevapmidir SÖyleyİn .................................................. ..... |
zaman ayrılıgı vurur...
dipsiz bir sevda yokuşunda yanımda kal...Bırakma yalan sevdalara |
Geceye inat yoklugunda...
bir bedelki sürgünlerde sensizligim... sonu yok...dönüşü yok bedeli bensiz olsun ihanetinin |
gitme ruhum...
sen yokken hicran düşer bu şehire... gitme sevgim... sen yokken tutsak düşerimbir isyan gecesine... ölürüm... sen yokken... |
birtanem...
sabahı beklemedim saatlerce...ama ya sonra... senyoksunya şimdi... korktum...belki sabah olmaz diye olsada sen yoksun diye |
Nasıl başladıysan öylesin yüreğimde;
Bugün kontrol ettimde Hala sessizce bekliyorsun içimde, Sen bunu bilsende bilmesen de.... Ne zaman geçti sensiz Ne insanlar ne anılar yok oldular Hepsini senin için geri teptim Sensiz hiçbirini istemedim OYSA SEN YOKTUN.... Özledim seni yüzünü özledim Gözlerini bakışını gülüşünü... Sesini özledim konuşmalarını seviyorum deyişini.... seni özledim OYSA SEN YOKTUN GELMİYORDUN... Ben hep seni bekledim Senin uğruna kimleri neleri yitirdim Hatam |
bilmezdim sana asık olacagımı bilmezdim sevdamız masallarda
hatırlanacagı bilmezdim sana asık olacagımı bilmezdim askına eskiya olacagımı senin ismini kalpime yazdım sevda sonsuz olacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.