![]() |
VazgeÇmİŞtİm Kalbİmİn Kapisini AÇmaktan.
Ama Sen Geldİn. İnanmazdim BİrgÜn SevebİleceĞİme. Yİne Sevdİm. Bu Kez Benden Öte Sevdİm. Sen Getİrdİn Benİ Bİr Daha DÜnyaya. Bana Yenİden Tattirdin, AŞki, Sevdayi, GÜlmeyİ, AĞlamayi, Nefes Almayi... Ama Ama Sadece Bİr RÜyaymiŞsin. Sadece RÜyaymiŞsin RÜya! Oysa Kİ Sen Benİm ÖbÜr Yarim DeĞİl, Sen Ben OlmuŞtun Kalbİmde, Beynİmde. Sende GÖrmÜŞtÜm GÜneŞİn DoĞuŞunu, Umudun Mavİsİnİ, GÜnÜn AydinliĞini, Gecenİn KaranliĞini. İnankİ Bİlmİyordum. Bİl |
nasılda çekip gittin birşey söylemeden
işte bu senin sevgin bu senin aşkın o sözler neydi kimeydi hadi söylee.. neden beni seçtin neden bu acıyı bana verdin hoşunamı gidiyor.. belkide çok mutlusun bu acıyı sevene verdiğin için çok sevildiğin için mi çok değer verdiğim için mi.. hangisi susma hadi söylee.. kanadı kırık bir kuş gibiyim mutlu musun? belkide bu halime gülüyorsundur benim yaşadıklarımı sen yaşıyor musun şuanda seninde canın yanıyormu? için acıyormu? nefes almakta zorluk |
Anlayamiyorum!
Neden, Neden Sevmeyİ Bİlmeyenler, Sevİlmeyİ Haketmeyenler, Hesapsizca, Kİtapsizca, ÖlÜnÜne Sevİlİrler |
Sen Yokken Yanimda HİÇ Bİr Şeyİn Önemİ
Yok Burada Hayattan Tek Ögrendİgİm Yalnizlik BÜyÜk Bİr Yara.... |
Eger Bİrgun Yalniz Kalipta Vİcdan Azabi Çekenlere
İnsafsizlara Bir Gun Gerİ DÖnÜp Sorarlarsa Beraber Olalim Ve Tek Cevp Verelİm Sen Yelkovan Ol Ben Akrep Tek Cevap Verelİm '''''' Vakİt Çok GeÇ '''' |
Hava Yİne Karanlik......................... Bİr Yalniz Gece
Daha ................... Yalnizligi Sevmİyorum Ben.................. Hep Karanlik Hep Aci Var......................... İÇİnde... |
Ne Zaman Sagir Bİr Ressam...... Bİr GÜl Yapraginin ...
Krİstal Bİr Zemİn Üzerİne .......... DÜŞtÜgÜnde Çikardigi Sesİ................... Çİzerse... Ne Zaman Karanlikta Kalan...... Sİyah Bİr Kedİyİ Yakalarsa................... Senİ İŞte O Zaman Unutacagim.... |
Kalbİmde Bİn Bİr Aci
Sensİn BaŞimin Taci Mademkİ Gİdİyorsun Elveda Yabanci Yaptigin Yanina Kalmaz Seven İnsan Unutmaz Bu DÜnya Sanada Kalmaz Elveda Yabanci |
DÜn Yİne YavaŞ YavaŞ Rakimi Yudumlarken
Bİr Haber Geldİ Duydumkİ Sevdİgİm Kiz Bİr Sosyete Çocuguna KaÇmiŞ Vay DÜnya Vay Belkİ Ben Ona Kisa Etek Gİydİrİp Dudagina Ruj SÜrÜp Bİr BaŞkasinin Kollarinda Dans Ettİremem Ama Bİr Yazma Baglar Bİr Fİstan Gİydİrİr BÜtÜn Sosyete Kurban Olsun GÜzelİm Benİm Bu Parasizliktan Kestİremedİgİm Sakallarim Onlarda Moda OlmuŞ Moda Haksizmi GÖzlerİm YaŞlarla Dolsa Haksizmi Ellerİm SaÇlarimi Yolsa Haksizmi Bu YÜregİm Bİn ParÇa Olsa Ugrunda Harcad |
Ne zaman seni düşünsem; yanık mektup kokusu siner ellerime. Uzağıma
düşmüş bir sevda yankılanır tenimde, gökyüzü tunç, yeryüzü mermer vursam kendimi kahırlara, ses vermez taş duvar olur dilin… kanayan ta şuramda. Ne zaman seni düşünsem; güneşli günlerin hasreti gibi ılık bir buğu çöreklenir gözlerime, kırkikindi yağmurlarıyla başlar hüzün hasadı… Tutup bir şiire yatırasım gelir yüreğimi uzun susarak eylül sabahlarında, demlensin diye sevdanın renginde, kokusunda, kederinde& |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.