![]() |
Uykuların kaçar *******i
Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın aslında herşeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak içi |
Hangi şiire başlasam suskunum sana
Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun... Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece.. Yağmura suskun.. yaşamaya suskun... Haykırabilsem, Belki bir nehir köpürebilir sesimde... Silinebilir kuraklığın bütün izleri.. Upuzun çöller vadileşebilir içimde... Hangi güzelliği özlesem suskunum sana.. Yürek boşluğunda bir 'of' kadar suskun.. Özlüyorum seni MASMAVİ.. Koşuyorum sana BEMBEYAZ... Ve kahroluyorum bir anda KAPKARA. |
sensiz zaman geçmiyor sevdigim sen benim canımsın cananımsın sensiz
akşamda olmuyor be sevdigim içiyorum sensizim diye biliyormusun gülüm bir insana iki şey öldürür 1-) sevmedigi insandan gelen mermi 2-)sevdigi insandan gelmeyen ilgi.............................................. . |
Karanlik Gecede Umutlarimi IŞik
Yaptim Belkİ Bİr GÜn DÖnersİn Dİye İnan Senİ Çok Özledİm Lanet Olsun Bu Kadere Adini Yazdim GÖkyÜzÜne Yildizlar Şahİdİm Olsun ...... Demet&k |
Senİ GÜllere Benzetİrİm Annem, BahÇemdekİ SongÜle.onun Gİbİ
GÜzel,onun Gİbİ Mİs Kokulu. ******** Senİ SarmaŞiĞa Benzetİrİm Annem,tÜm KÖtÜlÜklere KarŞi,tipki Bİr Zirha BÜrÜnÜr Bİzİ Sararsin. ********* Senİ GÜneŞe Benzetİrİm Annem..onun Gİbİ Parlak,onun Gİbİ Simsicak Şevkat Dolu Annem. ********** |
Sen gittin
Hayatın öbür ucunda bıraktın beni Issızlaştı şehir Yetim kaldı şarkılar Sen gittin Ummanımı besleyen dereler gitti Enlemler boylamlar Ülkeler gitti Şaşırdı yönleri kuzey ve güney Demirden kavilik, yelden hafiflik Savaşlar barışlar gitti Sen gittin Aşımın hamuru gitti Sen gittin Yapımın çamuru gitti Sen gittin Nisanın yağmuru gitti Sen gittin Dünyanın uğuru gitti Söylesene ağzımın tadı mı kalır Hangi beyaz keyif çatar çayımda Sen gittin aralandı sahte dünyam yoklu |
Matem YÜklÜdÜr AŞk..... Kapilari Zİncİrlİ
İÇerİsİnde HÜzÜn Saklidir. Ne OlduĞunu BİlmedİĞİmİz Bİr Gİzemİ Vardir Havasi Nemlİ..... Kara Bulut SarmiŞ Her Yanini.. Bİr Matem YÜklÜdÜr AŞk...... İÇten İÇe ÖldÜrÜr Sevenlerİ. Tam Kalbİne Saplar HanÇerİnİ.. Tek VuruŞu Yeterlİ.. |
Unutmayacağım ve hayata inat ağlayacağım sana....
Seni kalbimde taşıyacağım... yarınlarımda saklayacağım... Savrulup gittiğinde ömrüm Son nefesimde seni sayıklayacağım.... Unutmayacağım.... Hayata inat seni...Yıllar bendeki beni çürütse de ...ben kalbimi ayrı tutacağım Çünkü seni taşıyacağım orada.... Rüzgarlara inat, güneşte bakacağım kalbimdeki sana... Anılarımıza inat bugünümde hissedeceğim aldığım her nefeste Sana dokunamadığımda.. kalbinin atışlarını duyacağım kulağımda Sen benden uzaktasın diye... ben seni unutmayacağım...Sen sana kavuşmanın imkansızlığını fısıldadığında meleklerle Ben meleklere inat geleceğim sana .... Geldiğim gün ölüm olduğunda Yaşama inat ben yeni başlayacağım doğmaya... |
Tüneyin karşısında Hisarcıkkayı köyüne hoş geldiniz
8km yazısı ile karşılaşırsınız.Çankırı dan yaklaşık 45 km , Anakara’dan 90 km sonra Ankara –Çankırı karayolunun Tüney köyü karşısında yol ayrımındadır.Çankırı istikametinde Tüneylilerin benzinliği az ilersinde de Özcesurlar Recep ÖZCAN -Ayvaz CESUR ortaklığındaki benzinlik vardır . Un fabrikası da mevcuttur. Eskiden çorduk ağacı vardı az ilerleyince yolun sağında köye gidenler araba trakt |
Sıcak bir gülümseme
Neyi getirir akla Bir kalp çırpıntısıyla Geliverir insana Önce anlayamassın Fark edemessin başlarda Birden kopup gidince Dönemessin bir daha |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.