![]() |
penceremi araladım,rüzgara öpücük bıraktım.Şimdi sende pencereni
arala,gönderdiğim öpücüğü yakala,yanağında hissettiğin anda beni ara. |
seninle ayrıldığımız gün
hayata küstüğüm gibi yıldızlarda küstü bana aydınlatmıyorlar artık *******i dünyamı göz kırpmıyorlar eskisi gibi sen ne zalimmişsin melek yüzlü yar beni hayata yıldızları da bana küstürdün *******i uyuyabiliyormusun? rüyalar görebiliyormusun eskisi gibi ben artık ne uyuyor nede rüya görüyorum yıktın dünyamı,kararttın hayatımı korkma,seni de yıkarlar birgün senin de karartırlar hayatını birgün yok,yok..dokunmasınlar sana dayanamam senin ağlamana sen ağl |
Dün gece seni sordum yağmurlara o nerde diye
Yağmurlar seni göstermek istediklerini söyledi gökyüzünde Ama kâinatta böyle bir gücü yoktu Ağladım sen yokken yalnızlığıma Sen varken bile seni yaşamamaya Ağladım hüzünlü şarkıları dinleyip seni soranlara İsyan ettim sadece seni benden alanlara Bir gün gelirsin diye hep beklerdim pencere önünde Bir yaşam sevincim vardı sen var iken Artık o sevinçte kayboldu tak i sen gidince Artık yerini dolduran kinler var Sen yoktun ama her gece ben sen |
bilemem canım sen unuttun belki
unutamıyorum kalbim aglıyor sanki cok aradım nerdesin bilememki ben unutmadım aşkısı nerdesin şimdi ben cok sevdim ama sen beni yaktın kalbime hiç cıkmayacak kanca taktın hani son giderken gözümün içine baktın ulan ben seni sevmedim bee sana taptım. |
gel,gel... gel elleri cennet kokan yarim. hiç geçmedi seni seven
halim,seni çalan şimdi mutlu,şimdi zalim ! çok özledim seni esmer yarim... |
--AŞKIMA--
Yüzüne baktığımda, Soğuk bir kış gününün Ürpertisini hissediyorum Bakışlarında ise kendimi Bir çöl sıcağındaymış gibi Hissediyorum Ve eriyorum ... ***** Bilemiyorum bu nasıl bir ilişki, Bu nasıl bir çelişki? Fakat... Herşeye rağmen, Seni çok,ama çok seviyorum ***** Hani tek bir kişiyi düşünürsün ya, Bazen ağlamak gelir içinden. Sebebini bilmeden Hep hüzünlü şarkılar dinlersin. Gözlerin bir noktada Takılır kalır. *** |
benimkisi bir melek
seni sevmek demek o artık bir kelebek benim sevgilim bir melek |
seni gördüğümde
daldım aşkın girdabına seni sevdiğimde dünyam yok oldu ama ne olursa olsun senle kayboldum aşkın girdabında |
bu gelen bizim bayram,
yükseldi bak ünümüz, 23nisan bizim en şerefli günümüz. al bayrağı açalım gel gidelim törene, bin teşekkür bizlere, bu günleri verene. bizim için harcanan , boşa gitmez bu emek, çünkü her türk çocuğu (23NİSAN) demek. |
Birileri ağlıyordu hesapsız gidişine annem ağlıyordu...
senle süslenmiş sokaklardan geçerken ben ağlıyordum ama olsun dedimya birtanem geriye bir hiç kalsada benden andım olsun yazgıma atacağım seni sileceğim gözlerimden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.