![]() |
Bir gönül kalmıştı,hüzün girmedik,
Onada gurbeti tattırdım artık! Nede çabuk geçti, ömür bilmedik! O güzel geçen günler,benim değiller. Şakaklara kar yağar, olur sahipsiz, Eller nasırlanır,yorgun biçimsiz! Yüze vurur resim sanki isimsiz, Dikkatlice baktım, benim değiller. Kim aldı? gönlümü,gülistanına, Ölüme uygun adım,epey var daha, Dünya benim içimde ben ortasında. Geçirdiğim saatler, benim değiller Mümkünse durdurup! atlayıp insem. Zamanın gizeminde, tekrardan binsem! |
Zalİmsİn Yar Zalİmsİn Sen Benİm GeleceĞİmİn
Katİlİsİn Sensİzlİk Yer Bİtİrİr Benİ Zalİmsİn Yar Zalİmsİn.... * Gel GÖzlerİmİn TebessÜmÜ Gel GÖnlÜmÜn BaĞli DÜĞÜmÜ Gelde SÖyle Son SÖzÜnÜ Zalİmsİn Yar Zalİmsİn.... * GÜnlerİ |
Aklıma gelme sakın,
Unuttuğum yüzle kal..! Hiç anmadan adımı! Yüreğinde közle kal..! Yalanmıydı, yalanmı? Onca yaşanan şeyler.. Bir yalancı rüyadan, Uyanmadan,gizle kal..! Ne veriyor, aşk buysa? Yalan, dolandan başka, Silik bitik bir mazide, Tutmadığın sözle kal..! Her bir şeyin manasız, Aşka kurban bulmuşsun, Buruk bir nefret ile, İki çeşme gözle kal..! Dilek tutan,ben oldum, Sen sözünü tutmazken, Gün vurmadan yüzüne, Borani bir yüzle kal..! Boş |
Ümmiyim bilen değil
Hakikatı gören değil Sen söyledin ben yazdım Bunları yoran değil Harabatın yolları, Çok çeşitli kolları, Gören gözü görmeden, Neyleyeyim bunları Dolaşık sarmaşığım Hak dostuna aşığım Ola ki bir üfleye Sütten çıkmış kaşığım Yunusun yolu budur, Ol sevgili kuludur, Dostum küp sana feda, İster kır ister doldur Adım Selim garibim Ben yanmaya talibim Mancınığa bindirin Düştüğüm yer nasibim |
YaĞmuru Kiskandim Sana Dokundu Dİye
RÜzgara Kizdim Kokunu Çaldi Dİye Yollara Kizdim Senİ Benden Ayirdi Dİye Tek *******İ Sevdİm Senİ RÜyalarima Getİrdİ Dİye... * &demet& |
sahilde oturmuş denize bakan derdinden sigarayı ters
yakan yakasız gömleğe kıravvat takan eğer bir urfalıyı görürsen urfalı HÜSEYİNİ HATIRLA :::::: saygıllar:::HÜSEYİN::: |
Sen meni sev,men seni sevim
Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Klasik Ask neyse onu yasiyah Yada sevme haberin olmasin Men sana sevdalanip dolasim Platonik ask neyse onu yasiyah Sevdada oturah , yiyah içah Elele olah, kan kusah Tombilik ask neyse onu yasiyah İstersen sevdandan kendimi kesim Sagi mi solu mu dogriyim biçim? Psikopatik ask neyse onu yasiyah Eyle sevah ki kara sevda olah Araplara benziyeh Kapkara olah Gara Ask neyse onu yasiyah |
Hani hayallerimiz vardı,
Türkü kokulu sevda üzerine Hani hep mutlu olacaktık, Damla damla akacaktık birbirimize, Ben mi gelmedim yoksa senmi kaçtın? Bu gizli sevdamın dağlarıydın, Kaçıp kaçıp çıktığım. Her bir taşa koyduğum başım, Sinenin üzerindeydi. Sendin hepim sendin hiçim, Ve sen YİNE YOKSUN ben dağlardayım. |
Aksam senin kollarinda uyuyup, sabah kendi kollarim arasinda görmek
için.. SENI ISTIYORUM!.. Herkesin içinde el ele oturup, o güzel gözlerine gözlerimle "seni seviyorum" demek için.. SENI ISTIYORUM!.. Aksam öpücüklerinle uyuyup, sabah öpücüklerimle uyandirmak için.. SENI ISTIYORUM!.. Ellerini oksamak vücudunu hissetmek tüm benligimi sana vermek için.. SENI ISTIYORUM!.. Mehtabin altinda sevisip, yagmurlu bir günde denize girmek için.. SENI ISTIYORUM!.. Sevgi selinde |
Seviyorum sevmesende
Hiç gönlünü vermesende Bilmem neyi buldum sende Seveceğim sevmesende İster ağlat sel'e döndür İster çak yak kül'e döndür İstersende vurup öldür Seveceğim öldürsende Ayrılamam istesemde Yer bulamam git desende Özlediğim dünya sende Seveceğim bilmesende. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.