![]() |
Askim nasip degil bizde bu sevda, sen benim yanimda yoksun bende senin
yaninda yokum, Ask öldürdü bizi, cükü bu hayat SENISZ ve Benisiz. Sen benim Gönül acim...yürek bagim...sensiz Gecmez olsun bu hayat...Karanlikta kalayim Aksam olur gözüme uyku girmez...Ellerin Elime deymez...Sensiz gecen her dakika bana ÖLÜM olur...Askina ihtiyacim var...Intizar etme Gülüm Sen gitin gideli Baskasiyla bereber olmadim,Asksiz gecti ömrüm ama Seni birakmadim,gel bebeyim birakma beni bir ömür Sensiz gecme |
İyilik bakışlı
Çiçek kokuşlu, Elleri nakışlı, Güzel kızım benim, Dünya bineğin, Bütün dileğin, Seven yüreğin, Olsun kızım benim, Aslını unutma, Haramı yutma, Yalanda atma, Canım kızım benim İlime yanaş, Cahille savaş, Herkesle yoldaş, Olma kızım benim |
Gönül..!
Elindeki kırık sazın, Bam teline değdin gönül, Dünya malı nene lazım, El alemi kırdın gönül. Vardınmıda hedefine, Kan doldurdun kadehine, Savaş verdin şerefine, Gururunu yordun gönül. Her ortama kendin attın, Çok ******* kırgın yattın, Gerçeklere hayal kattın, Dost bilerek sardın gönül. Seçtiğine dedin girme, Gözden ırak dostu silme, Giden gitti arda kalma, Sırat gibi dardın gönül. Alimmisin, nebimisin? Erenmisin,Velimisin? Dost yolunda ölen |
Kabına sığmayan su gibiyim bu şehirde
Kapları, testileri; hep kırmak istiyorum! O güzel gözlerini her sabah gördüğümde Seni sevdiğimi haykırmak istiyorum. Bu sevda nasıl biter(?), inan ki bilmiyorum… Şu sessiz feryadımı duymanı bekliyorum. Saklamaktan usandım, dinle bak söylüyorum: “Seni bu şehirde, herkesten çok seviyorum!” |
Anladım ki:
Herşey senle varmiş, Sen olmayınca hayatın bile anlamı yokmuş. Anladım ki: Sen benim hayatım da var olan en güzel şeymişsin. Sensizlik bana o kadar koyuyorki, Bunu kelimelere dökemiyorum. Keşke yanimda olup, Sana içimden gelenleri haykırarak anlatsam. Bunu ne kadar isterdim bir bilsen. ...SENİ HALA ÇOOK SEVİYORUM... |
Hangi gündü adını unuttum ayrılığın,
Gözlerimi kuruttum, Yüreğimi parça parça ateşlere attığından beri, Kendi kendimi avuttum, Hangi ay ?Tarih kaçtı? Aklımda kalmadı,beni ellere bırakıpta gidişin, Andıkça yürekte sızıdır ismin, Uykuda; rüyamda yüzün, Anlamı kalmasada bütün bunların , İnanmazsan,bak şakaklarımda saklı hala, Terkedilmiş bebek gibi beni ;bırakıpta gidişin, Üzerinden yıllar geçti , Ha kış ha yaz ne farkederki, Ruhumun derinliğine vurdu acısı, Yıllar içime kurdu tik |
Uzun bir uykudan kalkıp bir sabah,
Baktım ki;yepyeni odamda eşya. Çocukluk evim bu değildi...Eyvah! Gördüğüm,değildi bildiğim dünya! Ellerim bir kanat gibi titrekti, Tutmasam gözlerimden yaş inecekti; Bir şey beni dürtüp aynaya çekti, Ondaydı gecenin esrarı güya. Sordum etrafıma ne oldu,ne var? Nedir suratımda bu çukur yollar? Sanki yaşamaya ğüvencim kadar, Büyük bir şey çaldı ben den o RÜYA.... |
sewdim her zaman bekledim gelir die
ama ne gelen oldu ne sewen, yalnızlığa mahkum oldum. hergün bendim ölen, kiim nederse desin sewiyorum. onun için ölüyorum. o görmesede onun için yanıyorum. sewmesende seninim seninleyim, birgün gelirsen aynı yerdeyim SEWGİLİM |
Yasaklar İÇİnde Tanidim Senİ Öylesİne Tutkulu Öylesİ
Delİ *******İm Uykusuz Sankİ Fİrarİ Yasaklar İÇİnde Sevdİm Senİ * Senİnle Uyumak İsterdİm Hergece Delİce Senİn Olmak Simsiki Sarilmak Tenİnİn Kokusunu İÇİme Sizdirmak Ve Sonra Ayni Sabaha Senİnle Uyanmak * Senİnle Ayni Hayati PaylaŞmak İste |
Çayımda dem diye yudumladığım
Sigaramın dumanında yaşattığım Ne kalbimden ne beynimden atamadığım Zehir gibi her gün içime damlattığım Sensin... Gözlerinin yeşiline tutsağım Şimdi bakıyorumda maziye Dinliyorum sevdiğin şarkıları Sen yoksun diye kaç zamandır Küskün olduğum kağıda kaleme sarıldım Aklıma geliyorsun ansızın Koşar adım evden fırlayıp Sokaklarda bağıra bağıra ilan etmek Geliyor sevgimi Kapına gelipte avazım çıktığı kadar Bağırmak geliyor içimden... Ama kahretsin ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.