![]() |
Duydum ki kara yıllanlar?
Tuzak kurmuş Gözlerin dondu Benim mehmetçik kanlar içinde Benim mehmetçik dağda can mı Vermiş? Duydum ki kara yılanlar Sarmış dört yanını, Kalbim acıyor Lanet olsun pkk´ya... Lanet olsun vatan bölen Şerefsizlere Ne istersin allahın garibinden Ne istedin muradınız erdiniz mi! Öldüler işte.. Ağlayan anneler Ağlayan babalar Siz kara yılansınız Arkadan vuran... Nasıl olur da tertemiz Gencecik mehmetçiklere sıktınız? Namertler... Şerefsizler Bu |
Fedaiyim var hayatımda benim için ölümü göze alan
Fedaiyim. Ne kadar ciddi dursa da gene de Seviyorum. Fedai ölümden korkmuyor hayatın anlamını bilmiyor Onu görünce ellerimi titriyor Onu görünce kalbim fena çarpıyor O bilmese de. Fedaiyim var Benim için ölümü göze alan bir yabancı var? Nasıl geldi hayatıma bilmiyorum? Kimin neyi nesi bilmiyorum? Gizlice bakıyorum Hayran kalıyorum. Elde değil? Elinde çiçek görmem Elinde şarjör dalıp gitmiş Her ne kadar içim cız etse de |
Anladım ki?
Dostum bile beni anlamıyor Kimse anlamıyor ki! El seni dinlese kendine göre sebep Çıkarıyor Halbuki? Konuşupta anlatmak istediklerimi Kimse bilmiyor Gizemliymişim? Kapalıymışım? Açık anlatmıyor muşum? Anladım ki? Dostum bile havaya anlattım söylerimi İçimdeki duyguyu Kızmıyorum Gücenmiyorum Anlayan biri yok Gören yok Feryadı mı? Dostum bile aşk dedi derdin Şaşırıp kaldım? Acaba ben gerçekten Konuşamıyor muyum? Halbuki anlatmak istediklerim sözlerimde |
Hani senin doğan güneşimdim?
Ne oldu! Buz gibi serin oldun davranışların Gülüşünle ısınırım demiştin Bakıyorum da yüzüme bakmıyorsun Kaçırıyorsun gözlerini Sende mi? Ya sende mi? Neden yalana sarıldın ki! Neden ne gerek vardı Allahın garibini buldun Safını kalbimi çaldın Şimdi yüzüme bakmıyorsun Sen insan değilsin Sen bir canavarsın Aciz birisin Senin gibi birini ağzıma aldığım İçin kendimden nefret ettim Sigara bilmezken sigara tiryakim oldum Gözlerim hiçbir şey demiyo |
Laflarla oynayacaksan
gelme.. Beni kaldıracaksın geldiğin gibi Git burdan Neden kendimi gibi bir insan bulamıyorum ölümden korkmuyorum alsınlar vursunlar sevdiğin için Kefen benim için gelinlik olur sevdiğim için canım veda ederim. şimdi ki aşkla bu bunu dedi bu bunu dedi diye sevmeyen Rol yapan korkaklar Nerde allahım benim dengim nerde YİĞİT olan cesur olan laflarla değil uygulan nerde Dönekler beni buluyor... ...Tanrım.. Yalan söylemeyi bilseydim bu kadar |
Ne zormuş derdini anlatamamak
Ne zormuş haykıramamak İçimdeki volkan patlayacak bir gün Yemek yesem uyusam Olmuyor içimde ki Bir parça içim içime sığmıyor Nasıl anlatılır Nasıl söylenir Bilmiyorum Kalp desem yıllar önce kapanmış Sanmıyorum Olabilir mi? Acaba Küf tuttuğunu biliyorum Sevgi yok Aşk yok güven yok biliyorum Yoksa kalbin benden izinsiz Başka diyarlar da mı? Aman yarabbi Yandım bittim Ne olcak Şimdi. Söyleyip de haykıramadığın Volkan gibi birden patl |
cilası çıkmış bir mobilya gibi eskiyecek güzelliğin ellerinin
pembeliği solacak ve tarakta kalan saçlarından anlayacaksın ihtiyarladığını işte o zaman çoktan iş işten geçmiş olacak çünkü artık sen o eski sen değilsin bilirsin yinede gitmek istiyorsan sen bilirsin ama şunu iyi bilki bir daha geri dönüşün olmayacak beni göremeyeceksin |
aynı günde doğmuşuz sen kuş tüyü yataklarda ben ise karlar üzerinde
ikimizde doğarken ağlamışız.sen sevincinden ben ise kaderimden sana saadeti bana sefaleti emzirmişler.ikimizde birgün öleceğiz senin tanrıya vereceklerin benim ise isteyeceklerim var senin mezarın mermer taşından olacak benim öldüğüm yer ise meçhul olacak.... |
beni andığın gün gözlerin yaşla dolsun bensiz geçen günlerin sana
haram olsun demiştinki bana SENİ ÇOK SEVİYORUM eğer bu sözün yalansa bu aşkta sana haram olsun VEFASIZ |
şairiniz ben aga_boran
varmı anasından aşksız dogan kimi et yer kimi bulamaz sogan hay ben bu adaletin.. ben şiir yazdım suc oldu hakaret yedim gözlerim doldu sayamde cepleri para doldu hay ben bu adaletin.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.