![]() |
sevmek acı çekmektir
kavuştuğunda biten hasret gerçek sevgi deildir eyer sen sevdiğini yanındayken bile özlüorsan o zaman senin sevgin gerçek sevgidir eyer sen sevmeyi öğrenirsen ben seni aynı yerde beklior olacağım ve ben çok zaman sonra anladım senin bile gideceyini.. |
ben yaşadıkça
sen çıldıracaksın ben güldükçe sen ağlayacaksın ve ben sevildikçe sen sevilmeye muhtaç kalacaksın.. |
sana olan özlemimle
senin hayalinden öyle bi sevgili yarattımki sen dahi gelsen alamazsın seni vefasız aşklara bırakıorum yüzümü kırılan bardaklarda ara düşünme ben ne olurum sanırım bir daha onarılmaz yıkılan gurururum... |
birgün geleceğim
bir elimde gül bir elimde silah ya o gülü alıp benim olacaksın ya o silahı alıp beni vuracaksın bir gün geleceğim yanına bir elimde yüreğimdeki sonsuz aşkım bir elimde hançer ya o aşkımı alıp sadece benim olacaksın ya o hançeri alıp yüreğimi parçalayacaksın.... |
Bedenimde bir can var avuc ici kadar
o canda bir kalp var dünya kadar o sevgide bir SEN varsin ÖLÜMÜNE KADAR |
Aşk hiç biter mi?
Hiçbirşey olmamış gibi Boşlukta kaybolup gider mi? Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır adımızla Bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda Bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte Bir defter arasında Bir tırnak yarasında Bir dolmuş sırasında Kalır bir odada Bir yastık oyasında Bir mum ışığında Bir yer yatağında Aşk hiç biter mi? Aşk hiç biter mi? Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta |
Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni?
Hisset! Hisset, Parmaklarına değen kağıdın içinde Dolaşan damarlarımı... Hisset damarlarımın, kanımın Seni aramak için Deliler gibi dolaşmasını... Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Dinle; duyuyor musun yüreğimin ritmini? Gönlümde esen rüzgârları dinle... Nefesimi tutmasam Gözlerindeki derin ovalarda titreyen Bütün yeşillikler kül olur, Sazlar büyür simsiyah, Kuruyan gözpınarlarında... Parmaklarının |
Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıy |
Susma,
Sen sustun diye bozuldu büyü; Dağıldı periler, yıkıldı Kaf, Anka öldü. Sen sustun, Derinleşen bir kuyudur Şimdi içimde zaman. Yiter dibinde uyku, Yiter rüya, Yiter benim Yusufluğum. Ah, kırılır çıkrığı bu kuyunun, El atmaz kimse, Çürür çöl ortasında, çürür… Bulamaz beni hiçbir bezirgân. Çünkü sen sustun diye durdu Heybesinde umut taşıyan kervan. Susma, susarsan Kim çıkarır beni bu dipsiz kuyudan? Ey saçların |
Senİn Kiymetİnİ Hep Sensİz Bİldİm
DeĞerdenmİdİr Kaybolunca Hep Sevdİm Gurbet Ellerde Hasret Buram Buram Senİn AyyÜzÜnÜ IŞildayan GÖzlerİnİ Özledİm Buralarda AŞk Trenİ Bekler Gİbİ Oldum Dostlarin GÖnÜllerİnde Bİr Hayal Oldum MeĞer Hayat İnİŞlİ ÇikiŞliymiŞ ÖmÜrden Gİden GÜnlere Sevİnİr Oldum DÜn Gece Sabaha Kadar Hayal Kurdum Oluru Buldum Ama Sensİzlİkle BoĞuldum Tek Çareydİ Belkİde Bu Sensİz GeÇen Her GÜnÜmde Sevgİne Sarilip Sessİzce AĞladim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.