![]() |
GÖzÜn Çiksin Ayrilik Yİne Benİmİ Buldun
Adin Batsin Kader AŞkimi Kuruttun Yerİn Dİbİne Gİresİn DÜnya İnsanlari Kudurttun Ya Sen Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun YaŞamimdakİ Buluttun İÇİmdekİ Umuttun Benİ Hayattan SoĞuttun SÖyle Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun Ayrilik Uzaklardasin Şİmdİ Ellerİm YetİŞmİyo Sana GÖzlerİm GÖrmİyo Senİ Kulaklarim Duymuyosenİ Hayatim YaŞanmiyosensİz BoŞver YaŞamasakta Olur Sensİz Anlami Olmuyo Çunku Sen En BÜyÜk Nedenİmsİn |
Aynadaki yüzüm
Durmaz ağlıyordu iki gözüm Sordum kendi kendime bu ne hüzün Dostsuz geçiyor gecem gündüzüm Teselli oldu aynadaki yüzüm Bir ben kalmıştım bende Silinmişti gönlümden gelip geçende Yalan hiç uğramadı şu dilime Belkide bu yüzden aynadaki yüzüm kaldı dost diye Bazen acı bazen tatlı yaşadık seninle Bazen çocuklar gibi sevindik yüz yüze Hiç bir zaman küsmedik birbirimize Sırlarımız olmadı saklamadık ikimizde Gizlemedin benden asla beni Gösterdin yıllar |
Aşkın hesabı yok
Aşkın hesabı yok Aşkı seninle toplayalım Eşittir sen ve ben Sakın çıkartma yapmayalım Eksi koyarsan ölürüm ben Bölme yapma sakın Aşkımı ayıramam ben Çarpmaya razı olurum Aşkımı katlarım hiç düşünmeden Yüzdelik hesaplama sakın Yüzde bini sen ve ben Matematikte en son sayı Aşkım yine sen ve ben Ne böl ne topla ne de çıkar beni Hesaplarla düşünme sevgimi Sıfır koyma sakın aşkıma Seviyorum seni sonsuz sayıda |
ne zaman bir güle dokunduysam
kurudu... nezaman bir papatya kokladıysam kırılıverdi incecik belinden nezaman bir çocuk okşadıysam ağladı susturamadılar... dostlarım unutup gittiler sevdiklerim ağlattılar... şimdi bir korku var içimde sanki dokunsam kırılıverecekmişsin günden güne kuruyacakmışsın gibi... okşasam saçlarını ağlayacakmışsın sevsem benden kaçacakmışsın gibi... ne olur anla sevdiğim!!! kaybetmemek için uzaktan seviyorum seni... |
HÜzÜn Yildizlari Parliyor BugÜn GÖkyÜzÜnde,bugece Yİne İÇİn İÇİn
Yaniyorum,oturmuŞ Senİ DÜŞÜnÜp AĞliyorum,senİ,gİdİŞİnİ,sevİŞİnİ,herseyİnİ..unutam iyor İŞte Senİ Şu Yarali Kalbİm,yaptiklarini Hatirlayip,pİŞman Oluyor.senİ DÜŞÜnÜyorum Bu Gece,karanlik GÖkyÜzÜnde..sİmsİyah GÖkyÜzÜnde Parlayan Yildizlari Seyredİyorumonlari Sana Benzetİyorum,kararmiŞ Kalbİmİn Bİr Kenarinda Yanan MeŞale Mİsalİ...dedİmya,senİ DÜŞÜnÜyorum Bugece,benİ Sevdİgİnİ,bana Nasil Baktigini,bana Nasil GÜldÜgÜnÜ..ellerİmİ Nasil Tu |
Sensİzlİk Cok Zor Askim Benİ Sevdİgİnİ Bİle Bİle Benİ
Biraktinya...İŞte Bunun İÇİn Senİ Cok Sevsem Bİle Afetmeyecegİm...senİ Severken Bende Gurur Yoktu,kİn Yoktu.....ben Sen Varken Herseyİ Sevmeye Basladim.sen Gİttİn Bende Bİttİm.. |
tutar birgün beni bırakırsan eger,bir güz topragı gibi solarsa
mutlulugum,degişen sen olursun yanlızca,ben degil...en erişilmez uzaklarda kalsa gülümsemem,ülkeler ülkelere karışsa toz duman,giden ellerin olur,gözlerin,sacların,içimde kalan sen olursun,sana inat sevecegime,seni unutacagımı sanma sakın!!ardından yasını tutarım bırakılmışlıgın,boş *******in en boş kaldırımlarında,bekçiler toplar,körkütük dagılmışlıgımı,sen benim en kutsal yeminimsin,tüm doğmamışlıgımla yanındayım bil...tutar beni b |
dalgaların kumsala vurmasına
benzer aşkımızzz bir gün kavuşamayacağını onlarda bilir bizim gib ama çaresizdirler çünkü bizim gibi çok SEVERLERRR bibirlerini..! çaresiz bir aşıksan zamanını bekle ve dirennn göreceksin nasıl onu elde edeceğini |
sonbahar yaprakları sensiz sokaklara dökülüyor
sevdamızı damlattıgımız o yollara şimdi sensizligin gözyaşları damlıyor.yeminler ettigimiz sonbahar yapraklarına şimdi yüregimden damlayan kanlarla sensizligi yazıyorum,bıraktıgın ellerimi şimdi yoklugunun sıcaklıgı terletiyor,balmaktan usanmayacagım dedigin gözlerin şimdi sana aglıyor kara gözlüm dön artık dön ne olursun. |
mahsum yüreklim; günahsızım
benim kara gözlü bitanecik esmerim. sensiz nasıl gecer ki *******. Durmaz mı saatler durmaz mı zaman. karanlıklar seni içimin en derinine kazıyor ve şimdi yine karanlık içimdeyse yanlızca sen. daha ayrılalı kac gün oldu ki böylesine cılgınca özledim seni. Nasıl atsam seni içimden. savaşmayı bilirim ben yenilmedim hiç bişeye şimdiye dek. Çıkmadı karşımabeni böyle bin bir parçaya ayırıcak hiç bişey.kimse yok edemedi umutlarımı senin kara bakışların gibi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.