![]() |
bi kere dedim aşkım diye
bir daha diyemem bi kere dedim seviyorum diye bir daha diyemem göz yaşı az gelir aşkına kan aksın gözlerimden bir kere dedim canımsın diye bir daha diyemem yüzüne bakıp söyleyemesemde döküyorum duygularımı ...SEVDİM,SEVİYORUM,SEVECEĞİM... AŞKIMM ELVEDA!!! |
gülün kokusuna,
senin bakışına hayranım, seni SeV!yorUm, İlk değil AmA @şkıM, B@n@ zeh!r oL@n gündüzü Ve geCemde, SeN!n h@y@l!nle y@şıyorum. işTe böyle sevdim bEn seNi. Dün y@yA b!n defA gelseM, YiNe Sen! sEverDim; CanıM Aşkım. |
her anım en olmuş
sensiz geçen günlerimde gözlerim kan dolmuş demek büyük sevda dedikleri buymuş sevdiğin senden bedenen gitse bile ruhen gitmiyormuş gözlerin gelir gözümün önüne her gece seni sevdim ben sadece seviyorum seni hala delice sen bana dönmedikçe gel al canımı beni bıraktığın gibi yıldızlı gecede MUSTAFA COŞKUN |
Sen değilim ben sevdiğimi bir anda sileyim. Ben seni havam,suyum gibi
sevdim.Nasıl insan bunlarsız yapamıyorsa bende sensiz yapamıyorum.Hep bir tarafım eksik,hep içimde bir yerim acıyor.Her saniyem bir ölüm,bir acı.Ben senden gittim.Ama sen benden gitmedin ve gitmeyeceksin.Bu can Tanrıya söz verdi.(Seni ömrünün sonuna dek sevecek).Bu dünyada istediğim birşey var o da senin tekrar bana dönmen.Ne olur ölmeden önce dön bana. SEN SİLSİN BENİ HAYAT SAYFANDAN BENSE SENİ HAYATIMIN ANLAMI YAPTIM SENS |
Daşkın denizlerin içlerinden sana sesleniyorum
Boğuluyorum, kurtar beni, tut elimden boğuluyorum. Görüyorum bir pırıltı geliyor sensin biliyorum Sesin kulağımı, gönlümü okşuyor, duyuyorum Artık ölürüm diye korkmuyorum, çünkü ben Elin elime değince dalgaları yeniyorum. Ve tam beni kurtardığında bir ses duyuyorum Heyecandan mı bilmem kendimi yerde buluyorum. Gözümdeki yaş, akan kanla yarışırken kalkıyorum Seni görmek için tekrar uykuya dalıyorum. 22.11.2007 |
Ben seni bir sonbahar günü sevdim,
Senin gözlerini ilk o anda farkettim, Sana sevdiğim diyemedim, Seni Seviyordum çünkü.. Seni kalbime gönderen melek nerdedir, Bilinmezz... Seni nasıl seveceğimi söylemedi bana, Askım diyemedim sana. Şimdi ne kadar seviyorum seni bir bilsen, Nasıl acı çektiğimi meleklere bi sorsan, Neler çektiğimi,neler yaşadığımı anlatır sana, Neler yapıyorum bilmiyorum ama, SENİ SEVİYORUM ilk AŞKIM.... SEN BENİM İLKİMSİN BİTANEM.....(ESRA'M) ( başlık a |
Aklımdan çıkmıyorsun
Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat Hasretim gülyüzüne Susamışım sevgine Başkasından bana ne Bana kendini anlat Boşver esen rüzgara Boşver yağan yağmura Hadi gel kollarıma Bana kendini anlat *******i üşür müsün Hemen örtünür müsün Beni düşünür müsün Bana kendini anlat Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Bana kendini anl |
Ayrildik sonunda mutlu oldunmu ?
Yoksa beni coktan unuttunmu, Aradigin sevgiyi baskasinda buldunmu, Mutlumusun hayirsiz sevgilim. Seni öyle cok sevmistim ki Simdi yasayan ölüyüm sanki Öldürdün seni seven kalbimi Unutma bunu hayirsiz sevgilim Yarin evlenirsen baskasiyla Gelinligin kefen olsun sana Belki benide cagirirsin nikahina Emin ol gelmem hayirsiz sevgilim Seni sevdigimi sakin unutma Beni simdi mutlu sanma Sana mutluluklar ömür boyunca Elveda hayirsiz sevgilim. |
giderken arkandan bıraktıklarını düşündünmü hiç
birdamla gözyaşı eski bir mektup belki sen bilmiyordun ama ben seni seviyorudum sana yazdığım okadar çok mektup varki belki sen bilmiyorsun ama sana mektup yazıyordum *******i beyaz güvercin gönderiyordum sana kucaklarında kalbını getiriyolardı belki sen bilmiyordun ama ben seni seviyordum giderken arkandan bıraktıklarını düşündünmü? beyaz güvercinler karşılıksız bir aşk belki sen..... |
Sarhoş olmuş duygular,
Fırtınaya yakalanmış bir yelkenli misali. Savrulur oradan oraya, Aşk denizinde köpük köpük. Gözlerimde,öğle sonrasının mahmurluğu, Dilimde,yine o şarkı, Hatıraların esiri olmuşum besbelli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.