![]() |
sevmek;bakmak değiil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yanlızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM... ***** sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yakluğunda sebinleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek ; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM... ***** SEVMEK; yatağa uzandığında seni düşünebilmekse eğer, sevmek ; sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek ; sevdiğini çığlık çığlığa sö |
İÇİmİ Acitiyo YokluĞun
Sensİz GeÇen Her GÜne Lanet Edİyorum Sessİzce AĞliyorum Korkuyorum AŞkim Sensİzlİkten... Ürpertİyor İÇİmİ YokluĞun Sensİzlİk Bana VerİlmİŞ En BÜyÜk Ceza YokluĞun İÇİmde Kanayan Bİr Yara Gİbİ Her Daİm Canimi Acitiyor Bİrtanem... Ölesİye Haykirmak İstİyorum Senİ SevdİĞİmİ Sensİz OlamadiĞi Mi Senden KopamadiĞimi Haykirmak İstİyorum Ancak ; Korkuyorum Sensİzlİkten Bİrtanem.... |
seviyorum sevmenin bana acı verdiğini
sevilmediğimi bile bile yine bir umud taşıyorum belki seversin diye.. |
Adıyla anıyla gelmiş koca topraklardan
Yüzünün güzelliği yansımış yüreğinin, Kalbine.... Kim sevmez ki bu güzel mi güze kızı Ne yıllar geçirdi bu topraklardan Herkes başını eğer, Bu güzel kızın karşısında Başını eğmeyen halt yemiş Bu güzel kızın yanında.......( BİDENEMİN ) |
Seninle görülecek hesabım var,
Yolun açık cehenneme kadar, ALLAH´a emanetini verene kadar, Senin adın artık; SAHTEKAR. Mahşere kadar günün var, Orada Senden alacaklarım var, Borcunu ödediğin güne kadar, Senin adın artık; SAHTEKAR. Kokunu özleyeceğimmi sandın, Burnum artık gül koklar, Adını sayıklaycağımımı sandın, Senin adın dilimde SAHTEKAR. Sana yalvaracağımımı sandın, Bedenim bir tek ALLAH´a tapar, Seninde varsa git O´na yalvar, Bu Alemde adın artık; SAHTEKAR.. |
dalıyorum deniz mavisi gözlerinde
ufku olmayan aşklara dalıyorum gün batarken ayıın doğuşuna dalıyorum bazen sonu belli olmayan yollara ne yaparsan yap ama beni aşkına tutsak kalbine mahkum etme beni imkansız aşklara sürgün etme |
sen gittiğinden beri
hep ağlıyor gözlerim gülmelere inat ağlıyor sevince inat seni sevdiğimden beri kalbim bana inat arttırıyor sevgini gözlerim sana inat her yerde görüyor seni ellerim elerine inat tutunuyor hayata aşkım aşkına inat gün geçtikçe artıyor sana inat seviyarum seni aşkına inat aşığım sana sensizim şimdi |
Eğer çiçek olsaydın,
seni kaybettmemek için, gözyaşlarımla sulardım, Eğer gözümdeki yaş olsaydın. seni kaybettmemek için, SULARDIM. |
sabaha kadar konuştum ama doymadım sana
tüm sevgimi dile getirdim yüregim yana yana herkese anlatıyorum sevgimi ona buna şuna şimdi uykusuzluktan kollarım düştü iki yana ewlenecegim diye söylemiştim ben sana dünya güzelleri bir yana sen bir yana eminim son kararım herseyi acacam babana inan aşkım uykusuzum yıkılacam şimdi biryana. |
Ne parada ne pulda aklım hep sende
yanımda ol yeter gözüm yok yükseklerde Bikerecik vapura binip bir çay içsek martılara simit atıp biraz dertleşsek Bir kibrit çaksana çak çak çaksana yıldızlar kayarken bize bir dilek tutsana Bir güzellik yapsana yap yap yapsana elaleme inat kalkıp elimden tutsana Süpriiiz adımızı göklere yazdırdım Aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktırdım Süpriz süpriz süpriz aşkım adımızı göklere yazdırdım aşkımı arasında kondurdum üstüne yıldız çaktır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.