![]() |
Bazı Aralık akşamlarım var benim
Seni tanıdığım sabah kadar aydınlık olan Ve sırf senin için, En güzel kelimeleri bir araya getiriyorum Cümleler kuruyorum, seni anlatmak istiyorum Bembeyaz ve günahsız sayfalara Sadece seni yazıyorum Bitmiyorsun… Düşünüp de yazamadığım şiirler kadar güzelsin Hissedip de söyleyemediğim sözler gibisin Ne yazık ki, Ben seni hep kendi içimde sevmek zorundayım |
hayat ne tuhaf öyle değil mi.. bugün diye birşey bile yok hayatta.. ya
dün vardır yada yarın.. ya yaşamışındır yada yaşayacaksın.. ne kadar yaşacağın yarın olsada hepsi dündür aslında.. her şey tükenmek zorunda değil mi insanın hayatında, nefesine kadar.. zamandır her şeyin sonunu bulduran, insanı çıkmazlara sokan.. nelerde alıp götürüyor insandan hiç bir şey getirmeksizin.. hırsızın ta kendisidir zaman.. işte insanda böyle zaman gibi hırsızdır.. insan yarınlarını tüketir doymaz da başkasının ya |
Seviyor mu? Sevmiyor mu?
Küçükken bende gül yapraklarından yapardım. Gerçekden seviyorsan........ Niye inanacaksın ki böyle inançlara......... Kırmızı renk AŞK simgesi diyenler. Siz sevdiğinizden eminmisiniz. Seveceksen içden gerçekden...... Seveceksin be abi......... Erkek adam ağlamaz diyenler. Hiç aşık olmamış galiba.. Aşık olan adam. Her akşam her akşam ağlar. Erkek adam kız peşinde koşmaz diyenler. Sevde kolaysa koşma..... Kedinin ciğerin peşine gidişi gibi.. Çünkü sev |
Ah kalbim ah!....
Niye sevdin onu sanki? Beni öldürmek için mi? Başardın! artık ben yaşayan bir ölüyüm. Ah kalbim ah!... Sen onu sevdikden sonra... Yanlızlığa bırakdım kendimi. Dayanamadım sensiz olmuyor CANIM. Ah kalbim ah!.... Keşke seni öldürseydim de. Onu sevmeseydin. Acılardan kurtulmak benim hayalimdi. Ah kalbim ah!.... Senin suçun yok,gözlerimin suçu. Keşke onu görmeyip sevmeseydi. Ah gözlerim AHHHHHHHHHH... |
ilk tanıştığımız günü hatırlıyor musun?
ben hiç unutmadım. yıllar geçti ama ne giydiğn bile aklımda. en güzel günlrimizmiş o günler. daha sonra kavgalar,sonu gelmez dargınlıklar. zehir zemberek sözlerini hep bal die yutturdun bana. yinede sana kıyamadım,yinede sevdim. sende beni belki benden çok. ama olmadı. sevgimiz engel olamadı çaresizliğimizin büyüklüğüne. ayrıldık,ayırdılar... ikimizde şimdi ayrı yollarda,ayrı kollarda. kalbimiz belki bir ama... ama yanında olsam,yine dokunabil |
yaşam birgün elbet sönecek
bu aşkım sensiz bitmeyecek herşey yalan aşk sadece gercek herşeyim tamam da sen nerdesin sen gidince ışıgım sönecek sana olan sevgim hiç bitmeyecek gözlerin yüzüme elbet gülecek herşeyim tamam da sen nerdesin_? |
Sana Gİtme DemeyeceĞİm
Nasil Olsa Gİdeceksİn Bu BÜyÜk Sevdayi Yikip GeÇeceksİn Bİlİyorum Gİdeceksİn YÜreĞİmİ Param ParÇa Edeceksİn Kalbİndekİ TÜm Anilari Bİranda Sİleceksİn Bİlİyorum Gİdeceksİn Sonumu Çİzeceksİn Kalbİmİ ÖnÜne Zir Yapsamda Delİp GeÇeceksİn Bİlİyorum Gİdeceksİn Benİ SensİzlİĞe İteceksİn SensİzlİĞn Acisini Sen Nerden Bİleceksİn Bİlİyorum Gİdeceksİn Sevdami SÜrgÜn Edeceksİn HİÇ BoŞ Yere KonuŞma Sankİ Gerİmİ DÖneceksİn |
ah yalancı yarim benim,
her gidişinle yine üzdün beni. tek suçum sana güvenmekmi? artık korkmak değil sevmek istiyorum. |
senden çokşey değil bir sevgi istiyorum,
yudum yudum aşk değil beni sevmeni istiyorum. |
Gururun var senin sevemessin güzelim
Sözlerin ezberin adım gibi eminim Benim ol benim kal kalbimde yerini al Görmüyor ki gözlerin aşkım sana HOŞÇAKAL!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.